Energy Conservation - Go Green kotona

Vihtori Kolkka Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kanssa kasvava huoli planeettamme-s luonnonvarojen sekä korkeat kustannukset energian, sen korkea aika teimme jotain kodeissa ja energian määrä käytämme päivittäin. On monia asioita, voit tehdä minimoida määrä valtaa käytät päivittäin, ja ei vain näitä asioita auttaa ympäristöä, mutta ne myös säästää hieman rahaa kustannukset teidän sähköä. Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit säästää vähän energiaa ympäri taloa.

Vaihda energiansäästölamput

On olemassa pari eri lamput, jotka käyttävät huomattavasti pienempi määrä sähköä, jotta syttyy kotiisi. Perinteiset hehkulamput käyttävät ton sähkön ja myös tuottaa paljon lämpöä. CFL lamput toimivat paljon eri tavalla kuin hehkulamput. Ne don-t tuottaa lähes yhtä paljon lämpöä ja he myös käyttävät noin 75% vähemmän sähköä kuin tavallinen hehkulamppu käyttöä. Lisäksi nämä lamput kestävät noin 10 kertaa pidempään kuin hehkulamput.

Myös LED-lamput popping kaikkialla joka ylpeillä olla vieläkin tehokkaammin säästää energiaa kuin CFL sipulit. LED-lamput eivät tuota lämpöä lainkaan, mikä tarkoittaa, että ne aina viileänä. Tämä yksin auttaa sinua ymmärtämään kiva säästöjä kustannuksiin jäähdytys kotiisi, varsinkin lämpiminä kuukausina. Lisäksi LED-lamput ei ole liittynyt myrkyllistä elohopeaa. Näyttäisi olevan vähän polemiikkia että kysymys ja lamppujen lamppu.

Leikkaus Virrankulutus pesutupa

Jos käytät vanhempi malli pesukone ja kuivaaja, haluat ehkä harkita kaupankäynnin sitä vähän uudempi energiatehokkaamman malli. Nykyään on olemassa useita pesukone ja kuivaaja, jotka näyttävät "Energy Star" -logo, joka osoittaa, että ne on suunniteltu käyttämään pienemmän määrän energiaa toimia. Vaikka alkukustannukset ostavat näitä malleja voi olla hieman suurempi, energia säästät käyttämällä niitä, enemmän kuin tehdä niin, että.

Lisäksi siirtymistä uudempaan, energiatehokkaampia pesukone ja kuivaaja, siellä on myös mahdollisuus luopua kuivaimen kokonaan ja kuivua vaatteita. Vaikka monet ihmiset eivät pidä ulkonäkö ruma pyykkinaru, on olemassa keinoja kuivua vaatteita tulematta vitsaus lähistöltä. On edullisia vaatteet telineissä, jotka on tehty nimenomaan ilma-vaatteiden. Nämä telineet ovat kannettavia ja voidaan sijoittaa kuistilla tai patio, ja sitten otetaan, kun vaatteet ovat kuivia.

Muita mahdollisia syyllisiä

Lisäksi ilmeisin energia rohmuamisen laitteita kotona, on olemassa monia muita tekijöitä, jotka olla suuri merkitys vain kuinka paljon valtaa käytät, tai menettää sen puoleen. Jos kotona ei ole eristetty hyvin, mahdollisuudet ovat olet menettämässä paljon hienoja / lämmin ilma. Kustannukset lämmitys ja jäähdytys koti on jo niin korkea, se näyttää typerää olla olla, että pidät niin paljon ilmaa sisälle kuin mahdollista. Spaces ovia tai ikkunoita voi sallia paljon teidän ilma paeta, sekä antaa ulkoilmaa sisään. Varmista, että kaikki ovet ovat sää riisuttu ja että kaikki ikkunat ovat litistetään ja tiivistetty hyvin.

Toinen energia karju että me don-t ajatella hyvin usein on meidän lämminvesivaraaja. Termostaatti oman lämminvesivaraaja saa koskaan asettaa yli 120F. Lisäksi haluat olla varma lämminvesivaraaja on eristetty kunnolla, koska vesi pysyy lämpimämpää, pidempään. Onko sinulla sähkö- tai kaasu lämminvesivaraaja, haluat ehkä harkita vähentämällä kuumaa vettä käytät. Kokeile viileä vettä asioita, jotka eivät ehdottomasti vaadi kuumaa vettä, kuten pesula. Kysy myös perhe rajoittaa paljon aikaa he viettävät suihkussa, tämä myös säästää paljon kuumaa vettä.

Lisäksi perusvoiman säästömenetelmiä keskusteltu täällä, on olemassa monia muita asioita kotitalous voi tehdä auttaa luomaan puhtaampi ympäristö. Kierrätys on iso juttu ja valitettavasti ei tarpeeksi ihmisiä osallistumaan siihen. Ne ovat joko liian kiireinen, don-t tuntuu murehtia sitä, tai sitä mieltä, että heidän pieni osa ei tee vähän eroa. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Jokainen askel otamme kohti energiansäästöön ja älykkäämpiä käyttö maa-Korean luonnonvarat on askel oikeaan suuntaan. On tärkeää, että ihmiset muistaa, jos kaikki tekivät pieni osa, maailma olisi paljon parempi paikka elää.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha