Energiatehokas Kiinnitykset: hankkimalla lisää Tallenna

Rauna Kosunen Tammikuu 27, 2017 Miscellany 28 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Energiatehokas Kiinnitykset: hankkimalla lisää Tallenna

Kuten syvä, kolkko talven, luu-hurja kylmä on viheltäen halkeamiin ja rakoja kodeissa eri puolilla maata.

Olemme teippiä arkkia muovia ikkunasta meidän Keskilännen asuinpaikkaa. Aika vuodesta, yhdistettynä siihen, että koti-korot jatkavat SAG ennätyksellisen alhaalla, on tuonut uudistetun huomioon kasvava trendi: energiatehokkaiden kiinnitys, tai EEM.

Nämä ainutlaatuiset Asuntoluottojen auttavat kuluttajia torjuntaa karannut energian hinnat. He myös tuo merkittäviä säästöjä elinaikana kodin ostoa.

Mikä on energiatehokas Mortgage?

Energiatehokas kiinnitykset ovat saatavilla sekä nykyisiä asunnon, jotka haluavat tehdä muutoksia niiden ominaisuudet ja kuluttajien haluavat ostaa ja päivittää kotiin.

Kanssa EEM, kuluttajat voivat asentaa tankless lämmittimet, uudempi LVI yksikköä, eristys, lämpö ikkunat, ja muiden keskeisten päivityksiä ja kustannusten rahoittamiseen niiden yleistä kiinnitys.

Toisin toinen kiinnitys, energiatehokas kiinnitys on erillinen laina, joka on lopulta valssataan kokonaiskustannuksia kotiin kiinnitys. Nämä ovat saatavilla tavanomaisten lainojen sekä valtion tukemien vaihtoehtoja, kuten FHA ja VA lainoja.

Miten ne toimivat

Asunnon ensin, onko niiden koti täyttää energiatehokkaiden kiinnitys. Sama pätee mahdollisille Asunnonostajien.

Prosessi alkaa tyypillisesti erikoistunut raportin suoritti kodin energia luokitus yhtiö. Tämä asiakirja, joka tunnetaan Home Energy Rating System raportti, tai HERS raportin, tarkastellaan kiinteistön nykyinen energiatehokkuutta. Energia raters katsoa asioita kuten kodinkoneet, ikkunat, eristys, utility käyttö, ja muista tekijöistä.

Ammatillinen Räter tuottaa ajan mittaan luokitus koskee kodin energiatehokkuutta sekä suosituksia tehokkuuden päivityksiä ja miten parannukset todennäköisesti vaikuttavat kodin energia luokitus ja energian käyttöä.

 

Tämä on keskeinen tieto kiinnelainanantajille. On olemassa erilaisia ​​rajoituksia ja sallitut määrät energiatehokkuuden parantamiseen riippuen lainan tyyppi. Tässä on nopea jakautuminen:

  • Tavanomainen kiinnitykset: Kuluttajat perinteisiin rahoitus voi lainata jopa 15% kodin arvo energia parannuksia. EEM avulla voit myös ostaa lisää talon, koska lainanantajat voi lisätä lainanottajan totesi tulot perustuvat energiansäästön he niittää.
      
  • FHA lainat: FHA lainanottajien voi lainata jopa 5% kodin arvo, korkeintaan $ 8,000.
      
  • VA lainat: Veterans, palvelun jäsenille, ja leskelle, jotka ovat oikeutettuja VA laina voi tack $ 3000 lainan määrä, jos ne voivat tarkistaa kustannukset energiatehokkuuden parannuksia. Veteraanit voivat lainata jopa $ 6000 parannukset niille päivityksiä tuottamaan tarpeeksi säästöjä kompensoimaan uuden, korkeamman kuukausittain kiinnitys maksu.

On energiatehokas Mortgage sopii sinulle?

Päättäessään päivittää kodin tai tehdä parannuksia yhden aiot ostaa voi olla vaikea päätös. Lisäämällä pari tuhatta dollaria asuntolainan laina rinnastaa korkeampiin maksuihin kuukausittain.

Kukaan ei tykkää enemmän rahaa edessä. Mutta huolellisesti mahdolliset pitkän aikavälin hyödyt näiden uusien lämpö- ikkunat tai että korkean hyötysuhteen LVI-järjestelmä.

Tehdä joitakin yksinkertaisia ​​laskutoimituksia ja miten paljon ne energiatehokkuuden parannuksia säästää joka kuukausi ja aikana kuukausina ja vuosina. Ei ole juurikaan järkeä maksaa lisäksi $ 150 asuntolainan lakiehdotuksen kuukausittain, jos nämä parannukset eivät tuottaa todellista energiansäästöä.

Mutta koko elämän kiinnitys, sillä kylmät talvet ja paahtava kesät vierähtää, nämä energian parantaminen voisi helposti kääntää huomattavia dollaria tallennettu. Crunch numerot ja ota luotettu lainanantajalle.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha