Elävät pidempään kanssa rakkautta ja seksiä

Taavetti Eronen Elokuu 15, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos Kihlattuni ja aion elää ikuisesti! Totesi. Kuin. Kiitoksia jakamisesta. Mielenkiintoinen Kiitos! smile X

Rakkaus ja läheisyyttä ovat juureen, mikä tekee meistä sairaita ja mitä tekee meistä hyvin, mikä aiheuttaa surua ja mitä tuo onnea, mikä tekee meidät kärsimään ja mitä johtaa paranemista ... En ole tiedossa muita tekijä lääke- ei ruokavalio, ei tupakointia, ei käytä, ei stressiä, ei genetiikka, ei huumeita, ei surgery- että on suurempi vaikutus elämänlaatuun, sairastuvuuden ja ennenaikaisen kuoleman kaikista syistä -DR. Dean Ornish

Nämä sanat alkoi vallankumous ajatella kriittinen yhteyksiä fyysistä hyvinvointia ja meidän taso yhteys elämässä. Koska sydän lääkäri, Ornish pohjustettu osoittamisessa ei vain mind- body yhteydessä, mutta sydän yhteys, joka määrää meidän hyvinvointia, kyky parantaa, meidän alkeellisinta kykyä nauttia elämästä. Että meidän fyysinen sydän on syvästi yhteydessä ja vaikuttavat meidän suhteita on intuitiivinen ja on ymmärretty tässä valossa vuodesta muinaiset sivilisaatiot, joten tietyllä tavalla tieteellisten tutkimusten vain korostaa sitä, mitä olemme aina tienneet. Rakkaus on parantaa sekä sairaus meidän maailmassamme, ja kehittyy meidän kyky rakastaa, lisää ei vain meidän selviytymismahdollisuuksia mutta luo syvyys ja merkitys elämässä, että vain tapahtuu suhteita.

Paraneminen vaikuttaa läheisyyttä ja yhteyden ulottuvat syvälle fyysinen teko rakastelu. Sadat suuret lääketieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että aktiivinen sukupuolielämää johtaa pidempään, parempi sydänterveyden, terveempiä immuunivasteen, väheneminen kroonisen kivun oireita, alhaisempi masennukseen ja jopa suojaa joidenkin syöpien. Miehet, jotka ovat säännöllisesti seksiä on puolet siitä sydänkohtauksia kuin miehiä, jotka vain seksiä kerran kuukaudessa. Itse asiassa, puutarhojen erilaisia ​​seksielämä on osoitettu pidentää elämää jopa kymmenen vuotta. Ihmiset, jotka nauttivat mielekäs sukupuolielämää ovat vähemmän ahdistunut, pelokas ja estyy.

Tieteen anti-aging tutkimukset asennus jotka tukevat käsitystä, että "Aktiivinen seksielämä hidastaa ikääntymisen prosessia." Dr. David Weeks, kirjoittaja "Secrets of Super nuori" mainittu tutkimus 3500 ihmistä ikäisille 30 101 ja totesi, että säännöllinen sukupuolielämää osaltaan osallistujille näköinen neljästä seitsemään vuotta nuorempi kuin niiden kronologinen ikä mukaan puolueettoman miehistön aihe valokuvia. Se ei ole ihme, kun ajattelee, että ihmiset, jotka harjoittavat säännöllisesti ja tyydyttävä sukupuoli; nukkua paremmin, vähentää stressiä ja ovat yleensä enemmän sisältöä elämäänsä. Kaikki ovat hyviä syitä että mahtavaa seksiä kestää vuosia pois teidän kasvot.

Ei ole yllättävää, tutkimuksessa todettiin myös, että se ei ole sama seksuaalinen kokemus, joka lisää nuorten ja pitkäikäisyys elämään miesten ja naisten. Naisille, nauttimisen tai laatua seksuaalinen kokemus oli tärkeää niiden pitkäikäisyys kun taajuus teko oli kyse miesten. Vuonna liittyvä tutkimus 100 naisten sydänsairaus, seksuaalinen kylmyys oli läsnä 65% sepelvaltimopotilailla verrattuna kontrolliryhmään. Selvästi käsite käytä tai menetä sitä sovelletaan paitsi sukupuolielinten toimintaa mutta sydäntämme toimivan hyvin.

Michael Roizen MD, tutkia tarkemmin tämä uraauurtava työ 1990-luvulla hänen kirja "Real Ikä- Oletko nuoret kuin voit olla?" Hän toteaa, että "Seksiä vähintään kahdesti viikossa voi tehdä Real Ikä 1,6 vuotta nuorempia kuin jos olet harrastanut seksiä vain kerran viikossa. "Hän määrittelee" todellinen ikä "kuin" arvio ikäsi biologinen kannalta, ei kronologista vuotta. "Vaikka suhde seksuaalinen aktiivisuus / taajuus ja terveys / pitkäikäisyys on edelleen muna ja kana keskustelu , ja tutkimus ei ole määritelty, joka on syy ja mikä vaikutus-ei ole kysymys siitä, että sukupuoli ja pitkäikäinen liittyvät selkeästi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Helmikuu 13, 2018 | 23:39:48 | myöhemmin 1 vuosi
Tekla Huhtamo
  Like 2   Dislike 0

Muistan lukeneeni tieteellinen artikkeli liittyvät lohduton ihmiset ja todella ottaa tavallaan särkynyt sydän, tarkoitan, ne ihmiset voisivat olla epänormaali sydämen toimintaa, koska aiheuttamaa stressiä huono suhde. Miten mielenkiintoinen hei.

Helmikuu 14, 2018 | 01:09:11 | myöhemmin 1 vuosi
Helli Huhtanen
  Like 3   Dislike 0

kiitos ja vielä kerran, todistaa mitä niin monet jo tietävät ...

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha