Elävät pidempään in Love

Mika Karppinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos! hyvä artikkeli! STAY rakkaudessa ja elää sen! mielenkiintoinen artikkeli very nice artikkeli Kiitos Se on totta. Kiitos artikkeli. Rakkaus on todella parantavaa. niin totta

Rakkaus ja läheisyyttä ovat juureen, mikä tekee meistä sairaita ja mitä tekee meistä hyvin, mikä aiheuttaa surua ja mitä tuo onnea, mikä tekee meidät kärsimään ja mitä johtaa paranemista ... En ole tiedossa muita tekijä lääke- ei ruokavalio, ei tupakointia, ei käytä, ei stressiä, ei genetiikka, ei huumeita, ei surgery- että on suurempi vaikutus elämänlaatuun, sairastuvuuden ja ennenaikaisen kuoleman kaikista syistä. -DR. Dean Ornish

Nämä sanat alkoi vallankumous ajatella kriittisesti välisiä yhteyksiä meidän fyysiseen hyvinvointiin ja meidän taso yhteys elämässä. Koska sydän lääkäri, Ornish pohjustettu osoittamisessa ei vain mielen ja kehon yhteys, mutta sydän yhteys, joka määrittää hyvinvointiimme, kyky parantaa, ja kaikkein perus kyky nauttia elämästä. Että meidän fyysinen sydän on syvästi yhteydessä ja vaikuttavat meidän suhteita on intuitiivinen ja on ymmärretty tässä valossa vuodesta muinaiset sivilisaatiot, joten tietyllä tavalla tieteellisten tutkimusten vain korostaa sitä, mitä olemme aina tienneet. Rakkaus on parantaa sekä sairaus meidän maailmassamme, ja kehittyy meidän kyky rakastaa, lisää ei vain meidän selviytymismahdollisuuksia mutta luo syvyys ja merkitys elämässä, että vain tapahtuu suhteita.

Paraneminen vaikuttaa läheisyyttä ja yhteyden ulottuvat syvälle fyysinen teko rakastelu. Sadat suuret lääketieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että aktiivinen sukupuolielämää johtaa pidempään, parempi sydänterveyden, terveempiä immuunivasteen, väheneminen kroonisen kivun oireita, alhaisempi masennukseen ja jopa suojaa joidenkin syöpien. Miehet, jotka ovat säännöllisesti seksiä on puolet siitä sydänkohtauksia kuin miehiä, jotka vain seksiä kerran kuukaudessa. Itse asiassa, puutarhojen erilaisia ​​seksielämä on osoitettu pidentää elämää jopa kymmenen vuotta. Ihmiset, jotka nauttivat mielekäs sukupuolielämää ovat vähemmän ahdistunut, pelokas ja estyy.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Toukokuu 20, 2017 | 18:40:15 | myöhemmin 9 kuukautta
Kaleva Aartoma
  Like 2   Dislike 0

Jos seksiä on niin tärkeää hyvän terveyden niin miksi nunnat elää niin kauan?

Toukokuu 20, 2017 | 19:57:35 | myöhemmin 9 kuukautta
Martti Kauppinen
  Like 0   Dislike 0

otsikko on erittäin houkutteleva! teet hienoa työtä ja kiitos! rakkaus on peräisin sydämemme ja olemme syntyneet rakastaa ihmisiä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha