Elinten luovutus ja Grieving

Elmer Paavolainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Alice WislerBereavement SpecialistReviewed Terri kämmenlyönti RN

Prosessi elinluovutusten ja suree jälkeen äskettäinen kuolema rakastettusi on aikaa vievää.

Lahjoittamalla Urut

Rakkaasi on pyytänyt, että yksi tai useampi hänen elimiä lahjoitetaan. Ehkä olet sekavin tuntein eduista ja haitoista elinluovutusten. Vähän ymmärrystä prosessi auttaa hyväksymään hänen tahtonsa.

Elimet, jotka voi lahjoittaa

Yksinkertaisesti sanottuna, elinluovutuksia vie terveiden elinten, luiden ja kudosten ihmisestä siirrettäväksi toiseen. Elimet voidaan lahjoitti sisältää:

 • Maksa
 • Munuaiset
 • Sydän
 • Haima
 • Suolet
 • Keuhkot
 • Iho
 • Luun ja luuytimen
 • Sarveiskalvo

Kuka voi luovuttaa

Kaikenikäiset ihmiset ja etniset taustat voivat luovuttaa elimiään. Alle 18-vuotiaita on oltava vanhempi tai huoltaja antaa luvan tullut avunantaja. Ne 18 tai vanhempi voi pyytää olla luovuttajan allekirjoittamalla luovuttajan kortti. Se on parasta, jos yksi antaa hänen perheensä tietää hän haluaa olla luovuttajan niin, että kun viime päivinä hänen elämänsä esiintyy, perhe voi korostaa toiveet elinluovutusten sopivaan hoitohenkilökunta.

Edut Lahjoittaminen

Elimet yhden luovuttajan voi säästää tai auttaa jopa 50 ihmistä. Siksi, elinluovuttajien voi tehdä suuren eron monien ihmisten elämään.

On erityisen tärkeää ottaa huomioon tulossa elinluovutuskortin jos kuulut etniseen vähemmistöön. Afrikkalainen-amerikkalaiset, Tyynenmeren saarten asukkaat, intiaanien ja latinot ovat todennäköisemmin kuin valkoihoiset olla tiettyjä kroonisia sairauksia, jotka vaikuttavat sydämen, munuaisten, keuhkojen, haiman ja maksan. Tietyt veri tyypit ovat yleisempiä etnisten vähemmistöjen. Jotta voidaan suorittaa onnistunut siirto, verityyppi on sovitettava, ja tarve vähemmistön luovutettuja elimiä on erityisen suuri.

Myyttejä hälventää osalta elinluovutukset

Pelot hiipiä sisällä ihmiset, kun he ajattelevat lahjoittaa elimiä. Jotkut näistä peloista ja epävarmuustekijöitä, jotka voidaan hälventää myyttejä, ovat:

 • Elinten luovutus on vastoin minun uskontoni. Elinten luovutus on sopusoinnussa uskomuksia useimpien uskontojen. Jos haluat oppia lisää siitä, mitä baptisteja, presbyteerit, katoliset, buddhalaiset ja juutalaiset on sanottava suhteen elinluovutusten, käy Amerikan Punaisen Ristin sivuston tästä aiheesta.
 • En voi olla avoin arkku hautajaiset jos vainajan elimiä tai kudoksia ovat lahjoittaneet. Elinten ja kudosten luovutus ei häiritse, jossa on avoin-arkku hautajaiset. Vainaja on pukeutunut ja jos mitään näkyviä kudos kuten silmä, on poistettu luovuttamista, keinotekoinen lisätään. Silmäluomet suljetaan sitten. Kukaan ei voi kertoa ero.
 • Jos Hyväksyn lahjoittaa elimiä ehkä hoitohenkilökunta ei toimi niin kovaa pelastaa henkeni. Oma elimet poistuvat nopeasti, jotta säästää toisen elämän. Lääkärit ovat noin säästää kaikki ihmishenkiä. Lisäksi lääkäri vastuussa oman hoidon päivystyspoliklinikalla ei ole sama kuin se, joka on mukana elinsiirtoa.
 • Kukaan ei halua minun elinten koska olen niin vanha. Ei ole cut-off ikä luovuttamista. Urut on onnistuneesti siirtää luovuttajilta niiden 70 ja 80. Lääkärit päättää sopivana ajankohtana, onko teidän elimiä voidaan istuttaa toisen henkilön ruumiin.

Elinten luovutus ja Grieving rakkaasi

Rakkaasi on kuollut ja suru on raskas. Ottavat täyttämään hänen toiveitaan elinten luovutukseen voi olla kova tunteita. Voit kysyä, onko tämä on todella jotain kuolleen halusi tehdä. Saatat toinen arvata hänen toiveitaan.

Opastaa sinua, kun käsitellä elinluovutusten ja surevan, pitää nämä ajatukset mielessä. Muista keho on turha henkilö olet rakastanut joka kerran puhalsi läpi. Olla onnellinen rakkaasi halusi auttaa toisia. Olkoon tämä kannustaa sinua. Hänen silmänsä tai sydämen mennä vielä tämän kuoleman jälkeen. Joku jossain on saanut kauan odotetun maksan tai sarveiskalvo kaikki johtuu rakkaasi halukkuutensa elinluovutuskortin. Monet perheet, jotka ovat menettäneet rakkaan joka tuli elinluovutuskortin sanoa, että tietäen heidän rakkaansa auttoi pelastamaan muiden ihmishenkiä ylläpitää heitä surua.

Ota aikaa Grieve

Muista pitää huolta itsestäsi. Suunnittelu hautajaiset, ja ottaa selviytymään suru vie veronsa kehon. Hanki paljon lepoa ja syödä terveellistä ruokaa. Tulee lomia ja merkkipäivät on käsitellä kuoleman jälkeen. Älä anna lahja elinluovutusten tiellä teidän suree. Keskity mitä kuolleen merkitsi sinulle ja antaa hänen perintö iloisesti elää.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha