EL James Haluaa yhteensä valvoa "Viisikymmentä Shades" Franchise

Vappu Suutari Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Viisikymmentä Shades of Grey elokuva franchising ei juuri ollut sileä purjehdus, vaikka ensimmäinen erä rikkoi lipputulot kirjaa. Ostamaan elokuva oikeudet hurjan suosittu kirja trilogiasta, Universal suostui kirjailija EL James ennennäkemättömän luovan valvoa elokuva mukautukset. Tämä on johtanut tonnia ongelmia elokuvien, James on ottivat yhteen elokuvantekijät yli luovat päätökset. Ja hän on saamassa entistä enemmän luovia valvoa jatko. Se ilmoitti äskettäin, että James aviomies, kirjailija ja käsikirjoittaja Niall Leonard, aiotaan Raha käsikirjoituksen jatko Fifty Shades Darker.

Hollywood Reporter sai sisäpiirin että uutinen. "Niall on erinomainen kirjailija omasta puolestaan, useita perustettu opintopistettä, ja olemme onnekkaita saadessamme hänet liittymään Team Fifty," tuottaja Michael de Luca kertoi julkaisu. Leonard on kirjoittanut Crusher kirjasarjan lisäksi hänen työstään elokuvan ja television, joka sisältää Brittiläiset televisio-ohjelmat Air Force One on alhaalla ja Murha. Hän teki uncredited työn ensin Viisikymmentä Shades käsikirjoitus.

Monet sanovat, että ottaa Leonard tehdä käsikirjoitus on myönnytys James halusi mukauttaa oman kirjoja, mutta ei ole tarvittavaa käsikirjoitus kokemus. Tämä järjestely mahdollistaa hänen ironclad otettaan luovaa prosessia samalla päästivät studioon joku jolla on kokemusta kirjallisesti elokuva.

Ensimmäinen elokuva teki $ 568 miljoonaa maailmanlaajuisesti julkaisunsa jälkeen samaan aikaan Ystävänpäivä, mukaan lukujen Box Office Mojo. Kaikesta huolimatta, että taloudellinen menestys, ohjaaja Sam Taylor-Johnson lopetti tehdä jatko johtuu kinastelua James yli luovat päätökset on set. Käsikirjoittaja Kelly Marcel seurasi.

Muut tekijät, jotka ovat nähneet kirjasarjan muuttui elokuva franchising, mukaan lukien Hunger Games kirjailija Suzanne Collins ja Twilight kirjailija Stephenie Meyer, tyytyväinen luova panos elokuvantekijät mukana. Ne kirjoittajat pelataan mukava luovaa osallistumista elokuvia, koska ne pyrkivät varmista elokuvia asianmukaisesti edustettuina kirjoja mutta niihin eivät itse elokuvantekijät. James sai valvoa pienimmätkin yksityiskohdat elokuvan, alas vaatekaappi, valu, ja vuoropuhelu. Taylor-Johnson ja James ottivat yhteen monista luovia päätöksiä elokuva, erityisesti yli päättyy, ja Taylor-Johnson puhui avoimesti väitteensä lehdistössä vievät hänen päätöksensä oja franchising.

"Olimme usein kohtaavat ja on löydettävä tapa työskennellä sitä kautta saada jonkinlainen päätös", ohjaaja kertoi Hollywood Reporter. "Hän olisi ensimmäinen sanoa myös, että se ei ollut helppoa. Se ei ollut helppoa. Mutta menimme sinne. Mielestäni me molemmat mielestä oli erittäin tuskallinen prosessi. "

Elokuvan vahva lipputulot suorituskykyä ei heijasta miten kriitikot sen kokivat. Viisikymmentä Shades oli yksi pahimmista-tarkasteli elokuvia vuonna, 25% luokitus Rotten Tomatoes. On vaikea arvioida tarkkaan, miten tehdä elokuva niin huono. Lähdemateriaali on tunnetusti kamalaa kirjallisesti; paha fan fiction, joka tekee hyvin syyllinen ilo. Kun lisäät että spats välillä ohjaaja ja kirjailija sekä kauhea välinen kemia tähteä Dakota Johnson ja Jamie Dornan, et saa hyvä elokuva.

Antaa James enemmän valtaa jatko voisi tehdä niistä vielä pahempaa. Fanit kirjan voisi arvostaa, jos elokuvat ovat lähempänä sarja, mutta fanit elokuvia todennäköisesti punastumaan syvemmälle. Leonard ei ole kokenein käsikirjoittaja, ja Taylor-Johnsonin elokuva sai kiitosta hieman ainakin on parempi kuin kirja, jossa Rotten Tomatoes sanoen se oli "luovasti parempi omistetun kuin sen tulostaa vastine." Jos James haluaa tehdä jatko todellisempi hänen fan fiction, niin he todennäköisesti huonompi elokuvia.

Universal ilmoitti CinemaCon että jatko Viisikymmentä Shades Darker ja Fifty Shades Freed ilmestyy 10. helmikuuta 2017 ja 09 helmikuu 2018, vastaavasti, per Määräaika. On huhuttu, että malli-kääntyi-näyttelijä Cara Delevingne ilmestyvät jatko, vaikka se ei ole vielä vahvistettu. Realistisesti, Universal ei ole kovin huolissaan miellyttää arvostelijat ja elokuvan ystäville tämän franchising. Niin kauan kuin elokuvia voi pakata faneille, jotka osti miljoonia kopioita seksikäs rakkausromaanit teatterit, niin studio mielellään.

Seuraa Jacqueline TwitterissäJacqui_WSCS

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha