Ekonomistit: sitomaan on lähellä Varmuus, se estää BKT: n kasvu

Vihtori Kolkka Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Se tulee olemaan melko myrsky! Tänä perjantaina 1. päivänä maaliskuuta maa näkee määräaika päättyy liittohallitus sitoa, joka alustavasti leikata $ 85 miljardia liittovaltion budjetti seuraavalle tilikaudella.

Los Angeles Times kertoo, että 49 taloustieteilijät valvoma National Association for Business Economics ei ennakoida taantuman skenaario, samanlainen kuin ennustettu oli "Fiscal Cliff" aiemmin tänä vuonna ole täysin toteutunut.

Nämä varastot lyövät meidän tulostavoitteet. Klikkaa tästä nyt löytää voittaa varastot!

Mutta siitä huolimatta vähemmän pelkoa taloudesta palataan takaisin negatiivisen kasvun, yli puolet ekonomistien haastatelluista mielestä tulokset eristää voi estää BKT: n kasvua noin puolella prosenttiyksiköllä, mikä on melko merkittäviä, sillä BKT: n keskimääräinen kasvuvauhti on ollut alapään noin kaksi prosenttia.

Yhteensä julkisten menojen odotetaan supistuvan yhdellä prosenttiyksiköllä viime vuodesta, mikä yhdistys sanoo on alaspäin käännöstä 0,6 prosenttia, joka oli haastatelluista joulukuussa, mukaan mediaani vastaukset ekonomistit tutkituista ...

Kokonaistuotannon odotetaan kasvavan 2 prosenttia tänä vuonna, alas verran 2,2 prosenttia kasvua edellisvuodesta. Kansakunta on ulkoneva lisätä 170000 työpaikkaa kuukaudessa keskimäärin joka on alas 181000 viime vuonna mukaan mediaani vastauksia. Tämän pitäisi alentaa työttömyysaste vähitellen, 7,5 prosenttia neljännellä neljänneksellä 2013, 7,9 prosenttia alussa tänä vuonna, mukaan Times.

Nämä varastot lyövät meidän tulostavoitteet. Klikkaa tästä nyt löytää voittaa varastot!

Vaikka se ei ole täysin selvää, millainen vaikutus leikkaukset on kulutuskysyntään, tutkimus sanoo, että taloustieteilijät ovat optimistisia kokonaistuotannon kasvu menee 2014, kun he ennustavat BKT: n kasvu lähes 3 prosenttia ja laskua työttömyysasteen noin 7 prosenttia. Jälkimmäinen istui 7,9 prosenttia alussa tänä vuonna. Tämä uptick toiminta olisi johtuvan kansakunnan imevää julkisen talouden menojen leikkauksia, hyötyy asuntomarkkinoiden elpyminen, ja pickup liiketoiminnan investoinnit, tutkimus totesi.

Investointi Insights: Onko tämä 1 Big Pankki Kanta lisätä salkkuun?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha