"Ehei": Apple TV huhut Shot Down Keskeiset Commentator

Vuokko Hirvonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Huhuja, että Apple valmistautuu aloittamaan jatkoa nykyiselle Apple TV-laitteen on hiljattain saamassa höyryä. Sisäpiirin lähteet mainitsemat 9to5Mac viime kuussa osoitti, että Kaliforniassa toimiva yritys oli jo testaa uutta Apple TV-laitteen kanssa työstetty käyttöjärjestelmä ja laajennettu sisältöä vaihtoehtoja. Samoin, nimeämätön lähteistä mainitsemat iLounge ehdotti, että uusi Apple TV kuuluisi peli tukea ja mahdollisesti jopa ele-pohjainen ohjausjärjestelmä, joka käyttää teknologiaa saatu Applen osti hiljattain Motion teknologiayritys PrimeSense.

Huhuja edelleen ruokkivat toimitusjohtaja Tim Cook viime kommentteja, että korostettiin yrityksen menestystä Apple TV tuotteen varsinaisessa yhtiökokouksessa. Ilmoittama Recode, Cook ilmoitti, että Apple teki yli $ 1 miljardin tulot Apple TV myynti verotuksen 2013, mukaan lukien sisällön myynnistä kautta set-top laite. "Se on vähän vaikeampi kutsua sitä harrastus näinä päivinä," totesi Cook uutistoimisto Reutersin mukaan.

Huhuja tulevista Apple TV virkistää näytti edelleen oikeaksi uutinen, että Apple on myynnin edistämiseen nykyisen Apple TV-laitteen kanssa $ 25 iTunes-lahjakortti tarjouksen. Apple TV jo myy suhteellisen alhainen hinta on $ 99 jonka vuoksi jotkut teollisuuden Watchers spekuloida, että Apple voi yrittää selvittää nykyisen Apple TV inventaario tehdäkseen tilaa uudelle iterointia.

Kuitenkin, hyvät yhteydet Apple tarkkailija Jim Dalrymple äskettäin deflatoidaan Apple TV fanien toiveita hänen tyypillinen ytimekäs vastaus epätarkkoihin teollisuuden huhuja. "Ehei", kirjoitti Dalrymple kautta blogissaan, Loop. Dalrymple ytimekäs kommentti oli suora vastaus hiljattain Los Angeles Times tarina, joka totesi, "Sillä ensi viikolla, asiakkaita, jotka ostavat Apple TV on yksi teknologian jättiläisen vähittäiskaupat kuulemma saa $ 25 iTunes-lahjakortti osana edistäminen että voi olla merkki uusi Apple TV on matkalla. "

On huomattava, että Dalrymple on melko hyvä maine, kun se tulee hälventämään virheellisiä Apple huhuja. Tech kommentaattori aikaisemmin ammuttiin alas viime vuoden huhuja omistettu Applen peliohjain ja debyytti uuden iPad on iPhone käynnistää tapahtuman.

Toisaalta, Dalrymple vastaus ei välttämättä tarkoita, että uusi Apple TV ei ole kehitteillä. Hänen vastauksensa voi yksinkertaisesti osoittaa, että uusi Apple TV ei paljastetaan seuraavan useita kuukausia, tai että nykyinen myynninedistämistä ei liity tulevan Apple TV käynnistää. Los Angeles Times raportoi että Dalrymple vastanneet oli ehdottanut, että uusi Apple TV voi saapua jo huhtikuussa.

Applen huhutaan Apple TV suunnitelmia on saattanut kiskoltaan Comcast ilmoitti äskettäin sulautuminen Time Warner Cable. Mukaan Wall Street Journal, Comcast oli yksi sisällöntuottajien että Apple oli vaikeuksia kanssa sen pyrkimyksissä hankkia lisää sisältöä Apple TV.

Näin Apple kauppaa perjantaina.

Seuraa Nathanael Twitterissä

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha