EFT: salakuuntelu Kissat

Justiina Halme Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 40 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
ASSINADO Joka toimii ihmisen viileä Suuri artikkeli, Kiitos! Kiitos

Olen esiteltiin tyylikäs, yksinkertaisuus "Emotional Freedom Technique," tunnetaan myös nimellä "Tapping ratkaisu" minun kirjallisesti kumppani, Jean Hofve, DVM kuin laitamme viimeistely luvuissa yhdessä meidän kirjan kirjoittaminen joukkue, jonka otsikkona Täydellinen opas Kokonaisvaltainen Cat Care, kuten vuoteen 2008 asti en ollut koskaan edes kuullut sitä ennen. Olin hämmästynyt siitä, kuinka tehokas se oli sekä itselleni ja minun oma kumppani kissat, henkilökohtaisesti sekä minun asiakkaita ja niiden eläimiä. Se voidaan helposti mukauttaa koiria tai muita eläimiä, mutta nyt meillä on puhua suoraan käyttäen EFT Tapping meidän kissan seuralaisia. Pane Kuva dosentti Hofve että hän valmistettu käyttäen itseään, koska viittaus vastaamaan luettelo eri "napautus Points", jonka olen alla, yksinkertainen tapa aloittaa "napautus" niin pian kuin henki liikkuu sinua.

MITÄ on salakuuntelu?

EFT on menetelmä napauttamalla tietyissä kohdissa pitkin perinteinen kiinalainen akupunktio meridiaanit ratkaisemaan emotionaalisia, käyttäytymiseen, ja fyysisiä ongelmia. EFT on yksi uuden koulun Meridian energia hoitoja ja kehitettiin Gary Craig jotka havaitsivat, että napauttamalla näitä asioita pitäen erityinen ongelma mielessä, negatiivinen energia poistuu, vaikka varastoida pois syvälle ihmisen alitajunnan. Syvästi reititetään kysymyksiä voidaan usein ratkaista ihmisille nopeasti ja dramaattisesti ja samalla myönteisiä tuloksia pätee myös meidän kumppani eläimiin. On monia tunnettuja lääkäreitä ja eläinlääkärit ja muut harjoittajat sisältävät EFT / Hyödyntämällä niiden kokonaisvaltainen paradigma. Syynä tähän on, se todella toimii!

Kuinka suorittaa ELÄINTEN EFT:

EFT on helposti mukautettavissa etä- tai välityspalvelimen käyttöä. Tekniikka voi oppia muutamassa minuutissa. Ensimmäinen tuovat mieleen ongelma. Jos se on suuri tai syvä ongelma, kuten fobia, on parasta keskittyä yhteen tiettyyn osa ongelmaa kerrallaan. Sen sijaan yleinen tai suuri kysymys kuten "hiekkalaatikko ongelmia," ajatella, sen sijaan erityinen; "Pörröinen virtsaa pöydän alle." Ajattele ongelman metsä: Päästä eroon metsä, sinun täytyy poistaa yksittäisiä puita yksi kerrallaan. Pieniä ongelmia voidaan usein selvittää yhden tai kaksi kierrosta napauttamalla. Sinun on hämmästynyt. Kuitenkin melko usein meidän Paina itsellemme ennen alamme työskennellä meidän seuralainen eläimiä, koska tietty käyttäytyminen on luultavasti vain ongelmaksi. Tämä siksi, pörröinen voi olla täysin tyytyväinen joiden "pissata" pöydän alla. Usein meillä on paljon työtä tehtävänä itsellemme ennen kuin aloitamme korvike salakuuntelu toisille olla ne ihmisille tai eläimille. Kuitenkin käyttämällä EFT kissoilla on erityisen helppoa: Sinun ei tarvitse edes kosketa kissa. Vaikka eläimet eivät ole meridiaaneja ja pisteitä, paras tapa tehdä EFT eläimillä tapahtuu korvike tai valtakirjalla salakuuntelu. Tämä tarkoittaa painat itse tehdä muutoksia tapahdu kissa. Se auttaa käyttää hieman positiivinen visualisointi samanaikaisesti, mutta tämä kyky ei ole edellytys.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Naemi Pitkänen
  Like 4   Dislike 2

... Jos en kosketa minun kasvot, kaula, ja kainalo, kun taas ajattelu tai sanomalla myönteistä, kissani pysähtyy pissaa vieressä hiekkalaatikon sijasta se? ...

Vanamo Haapakoski
  Like 5   Dislike 0

Minun on myönnettävä, tämä on yksi Omituisin asioita olen lukenut pitkään aikaan ... mutta minä rakastan ajatusta, että "Ehkä kaikki meidän multiverse vastaa rakastava tahallisuus, kun kysytään kiitollisena ja tarjosi sydämestä." Ainakin, rakastava tahallisuus ja kiitollisuus voi koskaan satuttaa mitään, eikö?

Juha Laitinen
  Like 2   Dislike 1

Edith B., ymmärrän mitä sanot. Jotain tämä eri saa sinut epäilemään. Kuitenkin, tämä tekniikka on todellinen ja se on todistettu se toimii! Niin paljon, että techinque käytetään sodan veteraanit, jotka ovat takaisin Irakista ja Afganistan. Ja on todisteita siitä on on erittäin tehokas hoidettaessa traumaperäisen stressireaktion. Jokainen, joka katsoo heidän eläin kumppani olla toisen perheenjäsenen, kertoo he tuntevat vahva yhteys keskenään ja kyseisen eläimen. Joten se kestä syytä ajatella, että jos EFT toimii ihmisille, ja sidos eläinten ja ihmisten olemassa, näiden kahden yhdistelmä ei ole vain todennäköistä, mutta mahdollista. Jos haluat tutkia joitakin tietoja EFT, voit mennä olin skeptinen tekniikka itse, kun minulle kerrottiin siitä. Nyt olen vakaasti sitä mieltä, koska olen tehnyt salakuuntelu, ja olen kokenut uskomattomia muutoksia sen kanssa.

Liisi Aarnio
  Like 0   Dislike 2

Vau. En tiedä mitä tehdä tämän. Ehdottomasti ajattelemisen aihetta.

Jukka Ahmaoja
  Like 5   Dislike 0

Olen pahoillani, mutta löysin tämän naurettavaa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha