Eco-Halloween puvut DIY For

Jukka Lampinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Eco lomat ovat paras vapaapäiviä !!! :-) Hyviä ideoita! Kiitos! Kiitos, hyviä ideoita pukuja ja ympäristöä! KIITOS!

Halloween näyttää aina tuoda esiin vanhempien vainoharhaisuus. Oletan, se ei ole yllätys lasten kanssa juoksee ympäriinsä pimeässä, koputtaa ovia ihmiset voitte tietää tai ei tiedä, ja olennaisesti ottaen karkkia tuntemattomilta.

Mitä En kuule on mitään huolta puvut. Ja yhä enemmän näyttöä BPA muoveissa, ja aina läsnä vaara off-kaasutuksen asioita, kuten PVC suihku verhot, saisi saman varotoimi soveltaa lapsesi Halloween puvut?

Ne ovat usein pakattu muoviin ja kun avaat ne eivät haise, johtunee synteettinen maali ja väriaineita. Halloween puvut täynnä kemikaaleja varmasti kuulostaa pelottavalta minulle!

Joten ne haiseva pehmitettyä puvut ehkä ole hyväksi lapsen terveydelle, mutta se on, koska he eivät ole parasta planeetan. Joten tässä on joitakin Halloween puku ideoita, jotka lainata vähentää, käytä uudelleen, kierrätä periaate-puvut voit koota päässä tavaraa ympäri taloa tai asioita voit poimia kirpputorilta. Ei tarvitse edes vetää ulos ompelukone, ja saatat jopa säästää hieman vihreänä, kun olet sitä-ja joka ei pidä sitä?
Kierrätykseen: Tartu noin paperi, tölkit, pullot, jne., Ja liittää ne lapsen vaatteet. Tämä on yksi puku, joka on luova ja viesti.

Monipuolisuus valkoinen arkki: On vanha valmiustilassa aave, tai rewatch "Animal House" ja tee lapsi tooga. Jos et tunne erityisen ovela, repiä arkki suikaleiksi ja tehdä muumio puku. Varmista vain uudelleen ne nauhat kuin rätit sijaan heittää ne roskiin.

Ride 'em, cowboy: Blue jeans, tarkastetaan paita, saappaat ja hattu-Otan vetoa lapsesi on ainakin yksi tai kaksi näistä kohteista. Löytää köyden ja tehdä lasso. Kuten bonus, solmio huivi noin koiran kaulan täydellinen temppu-tai-hoitoon lisävaruste. Minun 4-vuotias veljenpoika teki tämän viime vuonna, ja se oli iso hitti.

Tuulahdus menneisyydestä: Tämä voi olla todella hauskaa, joidenkin Bell-pohjat, tie-väriaine T-paita tai ja sanka 60s hippi. Tai napata hapsut nahkatakki / käsin neulottuja poncho / Paisley psykedeelinen polyesteri paita takana kaapissa-tiedät pelastaa syystä-for 70-teemalla näyttää. Tai vedä ne säärystimet ja olkatoppaukset varten ei-niin-miellyttävä muistutus muodikasta 80s. Lapsesi luultavasti saada hyvä nauraa pois se vähintään!

Sleepwalker: Pukea heidät heidän pyjamat ja tossut, sotket heidän hiukset ja he kaikki asetettu.

Tee kuten puu, ja jätä: Jos takapihalla on niin täynnä pudonneet lehdet kuin minun, tämä on helppoa. Kiinnitä lehdet lapsesi vaatteet, hiukset ja kengät. Ja bonus on, että puku voi mennä suoraan vihreät jätteet voi.

Ballerina / prinsessa / Fairy: trikoot, poofy hame ja hienoja lisävarusteita voi kääntää pikkutyttö hänen fantasia.

Box robotti: Jos sinulla pahvilaatikko ympäri taloa, sinulla alkua suuri puku. Vain leikata reiät kädet ja pää, anna mielikuvituksen sinulle ja lapsellesi on oppaasi. Varmista vain käytät myrkytöntä liimaa, markkereita ja maali, kun teet koristelu.

Ole hyvä ja jaa ideasi kommenttikentässä alla ja on turvallinen ja onnellinen halloween!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Huhtikuu 9, 2017 | 03:49:44 | myöhemmin 8 kuukautta
Sinikka Aarnio
  Like 0   Dislike 2

Yksi minun nuorin Grands on kaikkien aikojen Makin 'robotti puvut itselleen w / pahvi ja paperi säkit! Hän teki yhden "erityisesti varten lakaistaan ​​edessä kävellä! : D

Huhtikuu 9, 2017 | 09:29:24 | myöhemmin 8 kuukautta
Aatu Kuusela
  Like 3   Dislike 0

On niin monia hienoja pukuja, jotka ovat ympäristöystävällisiä. Kaikki se kestää on mielikuvitusta ja vähän aikaa.

Huhtikuu 9, 2017 | 17:05:12 | myöhemmin 8 kuukautta
Vellamo Kolkka
  Like 1   Dislike 1

Suuri artikkeli! Pidin laatikot. Entä lyömällä Good Will Kaupat? Kun lapset käyttävät pukuja, voit lahjoittaa ne takaisin.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha