EBay on New Ploy työjärjestyksen Eurooppaan

Ilari Kivi Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

EBay Inc. on ostanut belgialaisen luokiteltu-mainos sivustoja 2dehands.be ja ranskankielinen versio 2ememain.be kuten sähköisen kaupankäynnin jättiläinen tekee edelleen kansainvälisiä yritysostoja etusijalle yrittää pysyä kilpailu sivustoilta kuten Amazon.com Inc ja Google.

Sivustot ovat kaksi suurinta luokiteltujen ilmoitusten Belgiassa ja, vaikka Belgia on kaukana kärjestä sähköisen kaupankäynnin markkinoilla Euroopassa, hankinta osoittaa, että eBay uskoo voivansa jatkaa kasvuaan kansainvälisesti. EBay aikoo myös käyttää resurssejaan päivittää luokiteltu-mainos sivustoja, josta tulee osa Luokitellut ryhmän, joka kulkee paikallisen Classifieds sivustoja 25 maassa ja 1000 kaupungeissa ympäri maailmaa.

Uuden kaluston idea viikoittain vähemmän kuin kustannukset kaupan. Nyt yli 50% off aikana Wall St. lunttilappu itsenäisyyspäivä Sales Event. Klikkaa tästä oppia lisää Weekly Stock huijata Sheets®.

Tilanne osoittaa myös, että eBay ei sivuuttaa vähemmän tech-eteenpäin alueilla sähköisen kaupankäynnin markkinoilla, kuten luokiteltu mainoksia. Monet luokiteltu sivustoja Craigslist on kritisoitu hitaita tekemään uudistuksia, mutta eBay sanoi lausunnossaan hankinnasta, "2dehands.be ja 2ememain.be ovat vapaita, paikallisia belgialaisia ​​sivustoja ja yhdistämällä voimansa eBay Myydään Group, hyötyvät innovatiivisten teknologioiden löytyi yli eBayn maailmanlaajuinen salkun ilmoitukset yrityksiä. "

Sivustot ovat noin 5,5 miljoonaa eri kävijää kuukaudessa, mikä on noin puolet Belgian 11000000 väestöstä. Belgia on kaksi kieliryhmiä, Alankomaiden ja Ranskan, ja sivustot ovat catering molemmissa ryhmissä vuodesta 2000. EBay lupasi, että sivustot olisivat liikennöi paikallisia joukkueita että "ymmärtää vivahteita paikalliseen kulttuuriin", joka yhtiö toivoo auttaa heitä säilyttämään niiden suosio.

Uuden kaluston idea viikoittain vähemmän kuin kustannukset kaupan. Nyt yli 50% off aikana Wall St. lunttilappu itsenäisyyspäivä Sales Event. Klikkaa tästä oppia lisää Weekly Stock huijata Sheets®.

Vaikka eBay on luvannut se pitää sivuston tiiviisti sidoksissa paikalliseen kulttuuriin, se on myös suunnitelmia laajentaa sen mobiili piiriin. "Koska eBayn asiantuntemus luomisessa johtava mobiilialustoille ja valtavat mahdollisuudet mobiili kasvun 2dehands.be ja 2ememain.be, innovatiivisten mobiiliteknologian on ensisijainen liiketoimintaa" sivusto sanoi.

EBay ei ole julkistanut ehtoja ostaa, mutta 2dehands.be ja 2ememain.be suurin kilpailija Kapaza osti Schibsted, Norjan suurin mediayhtiö, sillä $ 31.34 miljoonaa euroa vuonna 2008.

Seuraa Jacqueline Twitterissä Insights: Onko Macy Stock Muodikas Again?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha