E2open Tulos: Tässä Miksi Sijoittajat myydä osakkeita nyt

Herkko Korhonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

 E2open Inc oli tappiollinen ja jäi Wall Streetin odotukset, ja keksi lyhyt pelaajan tulot odotuksia. Tulot neiti on negatiivinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön. Osakkeet ovat alas 28,38%.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

 E2open Inc Tulos lunttilappu

Tulokset:

Tulot: Rose 6,28% to $ 18.1 miljoonaa vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: raportoitiin oikaistu EPS menetys $ 0,06 euroa osakkeelta. Tällä toimenpiteellä, yhtiö jäi keskiarvon analyytikko arvio $ -0.05. Se jäi keskimäärin tulot arvio $ 19.68 miljoonaa euroa.

Lainaten Management: "E2open suljetaan verotuksen 2013 ennätysmäisen varauksia asiakkaiden useilla vertikaalisilla markkinoilla ovat yhä tietoisempia, että yhteistyö toteutus on keskeinen osa toimitusketjun strategia", sanoi Mark Woodward, E2open toimitusjohtaja. "Lisäsimme ennätysmäärä uusia asiakkaita vuosineljänneksellä sekä tilikauden aikana, mikä on osoitus meidän vahvana, johtoasemaa ja arvolupaus."

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto laski 4,54% vuodesta $ 18.96 miljoonaa edellisellä neljänneksellä. EPS laski $ -0,06 neljänneksellä verrattuna EPS on $ 0,04 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot on neutraali näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulos on menetys $ 0,03 ei ole muuttunut. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on menetys $ 0,07 joka on sama kyseisen yhdeksänkymmenen päivää sitten.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha