Delta Airlines makupalat Lemmikkieläimet Like Matkalaukut

Jyri Leino Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
tyfs Niin allekirjoitettu! allekirjoitettu vetoomuksen, kiitos

Mitä teet, jos kuulet lentoyhtiö hoidettaessa koiria enemmän kuin vaihdettavan tavaratilan kuin rakastettu lemmikki?

sivuston jäsen Sue Lee kuullut Ty Pit Bull ja aloitti vetoomuksen pyytää Delta toteuttaa tiukempia menettelyjä ja koulutus kuljetuksen aikana lemmikkejä. Luettuaan seuraavan tarinoita lentävistä matkustajista Delta, sinun kannattaa varmistaa, että sinulla allekirjoita vetoomus ja jakaa sen ystäviesi kanssa.

Ty kuului Frank Ramano perheen. Mukaan Today.com kun perhe lensi LA Tampa, Delta menettäneet rakkaan lemmikin. Frank tuntui, että Delta Airlines kohdellaan Ty kuin matkatavarat, joka oli vaihdettava. Jotta asiat vielä pahempaa, herra Ramano oli valehdellut turvallisuudesta hänen koira, Delta, jonka mukaan 6-vuotias Ty oikeastaan ​​tehdä sen Tampa. Nämä seikat havaittiin myöhemmin totta. Ilmeisesti, Ty ei ole ainoa koira, joka on kadonnut lentäessään Delta. Vuonna 2010, koira nimeltä Paco meni puuttuu Delta lento Meksikosta Kanadaan ja toinen nimeltään Vivi pakeni JFK asfaltilla lastaamisen koneessa New Yorkissa.

Kahden ystäväni äskettäin kertoi minulle niiden kielteisiä kokemuksia saman lentoyhtiön. Holly Bourne lensi Delta San Francisco kohteeseen Atlanta hänen bordercollie, Kist. Ne kilpailevat World Agility Open kansallisten agility toiveet voittaa paikalla Yhdysvalloissa maailman joukkue.

Saapuessaan Atlanta, Holly välittömästi eteni matkatavaraliukuhihnalle oven vieressä, jossa hänen koira piti odottaa. Delta hoitaja kertoi hänelle, että hän odotti oikeassa alueella. Hän odotti ja odotti samalla huolensa kasvoi hänen poissa agility kumppani. Kun hän kysyi Delta edustajien jossa hänen koira oli, hän piti kerrotaan, että kaikki on hoidettu ja hän ei tarvitse huolehtia. Hän myöhemmin kerrottiin ne vain odottaa puhelinsoiton näille ilmoitetaan jossa Kist oli. Hänelle kerrottiin, että kyseessä oli muutos muutos ja ehkä hänen koira oli jäänyt muutos muutos. Sitten hän sai kuulla, että hänen koiransa oli mennyt muun lastin sijasta toimitetaan erikseen. Tunnin ja puoli odotuksen, joka tuntui ikuisuudelta Holly, Kist toimitettiin.

Kun paluu välille Atlanta-San Francisco, hän pyysi tag ylhäältä hänen häkki. Holly sanoi minulle: "On hämmästyttävää pala mielessä, että pieni lipsahdus paperia voi antaa joku, joka purjehtii niiden rakas lemmikki rahdin. Minulle kerrottiin ne eivät tarjoa tätä Atlantassa, vaikka olen lentänyt Atlanta aiemmin ja aina lensi sen kanssa. "

Tarpeetonta sanoa, lentävät kokemus ei ollut positiivinen Holly tai Kist. "Nämä ovat ensisijaisesti rakkaassa perheenjäseniä. Jos voisimme ostaa ylimääräinen paikka ja ne lentää aluksella meidän ei olisi kysymys, että meillä olisi lentää niitä matkustamossa. Se on erittäin stressaavaa tapahtuma tahansa lennämme koira lasti. Emme suhtaudu siihen kevyesti. "

Deanna Fairchild myös hiljattain lensi San Francisco Atlanta samasta WAO agility tapahtuma, jossa hänen bordercollie, Quinn ja Jude. Kun hän oli erittäin miellyttävä kokemus Delta SFO, hänen painajaisia ​​alkoi paluu Atlanta. Kun tasainen sisäänkirjautumisen prosessissa, hän jää Porter läpi turvallisuuteen. Sitten Porter ehdotti hän maksaa hänelle pitää hyvää huolta koirien.

"Tiedän, että rakastat koirasi. Otan hyvää huolta heistä jos otat hyvää huolta minusta. On ATM tuolla. "

Hän tunsi hänellä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin suostua ja kärki portteri huolehtia rakkaan lemmikkejä. "Hän aikoi olla ottaen ne näköni pian, ja voisin ottaa mitään mahdollisuuksia."

Jälkeenpäin Deanna kiirehti turvatarkastuksen läpi, jotta hän voisi katsella hänen lemmikit ikkunasta. "Näin heidät istuu asfaltilla noin 100 metrin päässä tasosta, ajorata, jossa jotkut valkoinen kuorma-autoa ajettaessa, tulee hyvin, hyvin lähellä heidän laatikoita."

Hän katseli matkatavaroiden käsittelijä vetää hänen vanhempi bordercollie n laatikon poikki asfaltilla lastausramppi varten kone, jättäen hänen toinen koira yksin noin 15 minuuttia. "Kävi ilmi, että hän melkein unohdin toinen koira oli ohi ajorata koska hän yhtäkkiä oli paniikissa ilme kasvoillaan ja juoksi takaisin hakemaan hänet."

Deanna kertoi, että hän kuuli molemmat hänen koirien ulvontaa kuin kone lähti. "Olen lentänyt koirieni ennen, ja tämä oli ensimmäinen kerta Kuulin heitä minun paikalleni lentokoneessa. Oikeastaan ​​koko takana kone voisi kuulla Quinn ja Jude, ja useat ihmiset tarjosivat minulle heidän sympatiat että he olivat hädässä. "

Vaikka Deanna oli miellyttävä kokemus Delta SFO sanoen miehistö oli "melko tunnollinen,", hän sanoi Atlantan miehistö teki paluumatkalla hyvin stressaavaa.

Onneksi Deanna sai hyviä uutisia, että matka. Muuten, hän ja Jude voitti himoitun paikalla USA Team Kemikaalifoorumin kisat Italiassa keväällä. Mitä tulevaisuuden turnauksissa? Voit olla varma, että ne eivät lentää Delta.

Viime Reuters artikkeli sanoo: "Lemmikkieläimet Flying omistajiensa kanssa kuolee, loukkaantuu tai kadonnut keskimäärin kerran 10 päivää." Tilastotieto tulee vahtikoira ryhmä Missä on Jack Inc., ryhmä joka pitää vastaavuuden suuri harjoittajien, raportoi Yhdysvaltain liikenneministeriö. Järjestö on nimetty kissa, joka kuoli 2011 jälkeen menettänyt kaksi kuukautta New Yorkin John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema.

Jos on kysymys välität paikkakunnallasi tai maailma, voit aloittaa sivuston vetoomuksen kuten Sue Lee. sivuston yhteisö aktivistien liittyy sinua syy ja auttaa sinua tekemään eroa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Huhtikuu 4, 2017 | 22:30:50 | myöhemmin 7 kuukautta
Janina Ketola
  Like 3   Dislike 0

Miksi et voi saada ohjelman Delta kuten muutkin lentoyhtiöt?

Huhtikuu 5, 2017 | 00:01:58 | myöhemmin 7 kuukautta
Mirja Heino
  Like 2   Dislike 1

Kiitos lähettämistä, vetoomuksen jo allekirjoitettu.

Huhtikuu 5, 2017 | 05:20:44 | myöhemmin 7 kuukautta
Eeva Hyppönen
  Like 4   Dislike 2

Vau. Onko tämä koskaan muutos. Käytin lentää paljon minun koira takaisin 90-luvun lopulla ja vuoden 2000 alkupuolella Tuolloin Delta oli alkuun lentoyhtiöiden lentää koirien ,. He antaisivat meille tag kun koira oli ladattu ja pitää meidät päivitetty koirat. En ole koskaan ollut ongelmia niiden kanssa. Kuitenkin suurin painajainen En ole ollut American Airlinesin ja Texasissa. Meillä oli hyvin lyhyt makasi yli Dallasissa ja tuskin tarpeeksi aikaa meille ihmisille vaihtaa konetta ja olin huolissani koirani tehdä kytkin. Kysyin Lady lennolle desk tarkistaa hänen asemansa. Leveä huusi minulle "Jos haluaisin tehdä sen minun määränpäähän minä parempi päästä koneeseen ja välitä koira. He yrittävät kovasti saada koiria missä niiden pitääkin mennä, mutta koirat eivät olleet ensisijaisia ​​ja jos se ei tee sitä tämä matka he lähettää hänelle myöhemmin ". Olin shokissa. En tiedä, onko minun koira teki sen tasoon kunnes laskeutui itärannikolla; pisin lento elämäni. On paluulento, he pakottivat lento nousta keskellä vaikeat sääolosuhteet ja tornado varoitukset. Istuimme 3 tuntia että pirun kone asfaltilla katsomassa kevennysjärjestelmistä lakot, koirat ladattu alla. En koskaan lentää American uudelleen tai ilman koiria. Olen pahoillani, että Delta on laskenut alas amerikkalaisten tasolle.

Huhtikuu 5, 2017 | 10:17:58 | myöhemmin 7 kuukautta
Naimi Isomäki
  Like 2   Dislike 2

Vältä Delta kuin ruttoa, tai ilman lemmikki. En ole koskaan lentänyt eläin missä tahansa, mielestäni se korostaa niitä. Aina muutti lemmikkien kanssa autolla, vaikka se oli pitkä matka, ja pysähtyy matkan varrella, tietenkin.

Huhtikuu 5, 2017 | 12:24:44 | myöhemmin 7 kuukautta
Raakel Hänninen
  Like 3   Dislike 0

Nämä rakkaan perheensä ovat eri eläinten laatikoissa eri muiden matkatavaroiden, he eivät voi nähdä, että he eivät vain välitä.

Huhtikuu 5, 2017 | 14:03:40 | myöhemmin 7 kuukautta
Reijo Lampinen
  Like 0   Dislike 1

Olen lukea tästä asiasta ennen, ja jos tehdä tutkimusta numerot ovat huikeat noin kaikki erilaisia ​​lemmikkieläinten ongelmia lentävät, mitä lentoyhtiö. Luulen, että ihmiset pitäisi myös olla suurta huolta heidän lemmikki terveys lennettäessä, niin paljon eläimiä kuolee näissä lastiruumissa.

Huhtikuu 5, 2017 | 19:32:37 | myöhemmin 7 kuukautta
Jasmiina Niinistö
  Like 0   Dislike 0

En ole koskaan ottanut minun kissat tai koirat tasossa mutta se on todellinen huolenaihe, jos me koskaan tarvitse liikkua tai jotain.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha