David Vs. Goliath taistelu GMO Leimaus

Jessika Hartonen Elokuu 12, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Colleen, jakaa tämän! Mitä he piilossa? Merkittävä se! Kiitos. NÄYTÄ LABEL!

Geneettisesti ruoka ei ole koskaan todistettu turvallinen ja yhä enemmän todisteita yhdistää nämä ulkomaiset elintarvikkeet allergioita ja muita merkittäviä terveysriskejä.

HUOMAUTUS: Tämä on asiakkaiden Post Stacy Malkan, median johtaja Kyllä 37 California oikeus tietää kampanjan.

Tänä syksynä, kalifornialaiset äänestävät kysymys, joka koskettaa meitä kaikkia - meillä on oikeus tietää, mitä meidän ruokaa? Valtava enemmistö ihmisistä yli puoluerajojen sanovat kyllä, me teemme; ja he haluavat tietää erityisesti, jos heidän ruokansa on geneettisesti laboratoriossa.

"Maassa näennäisesti hallitsi puolueellinen polarisaatio on kaiken syy hurrikaaneja talouden tila, on vaikea löytää asioita, ulkopuolella äitiyden ja omenapiirakka, että voi koota yli 90 prosentin kannatuksen," kirjoitti arvostettu kansallinen mielipidetutkija Mark Mellman vuonna Hill.

Hiljattain tehdyssä kyselyssä, hän löysi yhden. "Äänestäjät ilmaista lähes yksimielisesti pakollista merkitsemistä geenimuunnellut elintarvikkeet" Mellman kirjoitti.

Useat muut mielipidetutkimukset ovat osoittaneet samanlaisia ​​tuloksia: 89-93% tuki merkintöjä. Mutta ylivoimainen tuki Käännä ääntä tänä syksynä varten Proposition 37?

Toimenpide - mikä vaatisi etiketit sisällyttää tietoa siitä, onko ruoka on geneettisesti, mikä tarkoittaa sen DNA on manipuloitu geenit muista kasveista, eläimistä, viruksia tai bakteereja - on todennäköisesti suurin David vs. Goliath taistelu Kalifornian äänestyksenä tänä syksynä.

"Proposition 37 lupaa perustaa ison rahan taistelu pitting luonnollista ruokaa yrityksiä ja aktivisteja vastaan ​​monikansalliset yritykset kuten PepsiCo, Coca-Cola ja Kellogg," kertoi Marc Lifsher vuonna Los Angeles Times.

"Backers ja vastustajat ovat jo ottaneet lähes $ 4 million yhdistää kampanjoita keinutella äänestäjät, määrä, joka on todennäköisesti turvota osaksi kymmeniä miljoonia dollareita kuin marraskuun vaalien lähestyessä."

Vastakkaisella puolella ovat joitakin suurimpia anti-liitto, pro-torjunta Agrichemical etuja maailmalla, kuten Zack Kaldveer kirjoitti Kaliforniassa seurantaraportin.

Näitä ovat Monsanto, kemian alan yritykset ja suurin elintarvikkeiden valmistajat - samaa ruokaa yritykset, jotka jo merkitä geneettisesti ruokaa 49 muissa maissa, kuten koko Eurooppa, Japani, Kiina, Intia ja Venäjä.

Amerikkalaiset ansaitsevat tietää mitä on ruoka, jota syömme, liian. Mutta voi yleisen edun, ja ylivoimainen enemmistö tuki, kestä maan rikkain yritykset?

Vaikka se on varmaa, että kannattajat Proposition 37 tullaan outspent mainos sodan Kyllä 37 oikeus tietää kampanja on sotakassaan toisenlaisia: ihmisille valtaa.

Yhdessä kauneimmista poliittinen tarinoita vuosi tuhannet vapaaehtoiset liikkeelle poikki Kalifornian auttaa merkintöjä toimenpide kerätä lähes miljoona allekirjoitusta vain 10 viikkoa, lähes kaksinkertainen määrä tarvitaan saada vaaleilla. Monet heistä olivat äitien ja isoäidit, jotka eivät ole yleensä ulos kaduille vetoamalla poliittisissa kysymyksissä - mutta he haluavat tietää, mitä heidän ruokansa.

Vähän, jos lainkaan, muut vaalikampanjoiden valtio ovat liikkeelle niin monet äänestäjät niin nopeasti niin valtava verkosto vapaaehtoisia. Nyt Kyllä 37 Kampanja on luvata tehdä historiaa jälleen kunnianhimoinen tavoite järjestää miljoona Lisää kalifornialaiset varten oikeus tietää.

One Million More asema, käynnisti tällä viikolla, liittyy tuhansia vapaaehtoisia menossa ovelta ovelle ja päästä ulos ruokakaupat ja maanviljelijöiden markkinat ympäri valtio. Kampanja on myös käynnistämässä online-järjestelytoimikunnan loukkaavaa, äänestäjiin osoittaa niiden tukea ja sosiaalisissa verkostoissa ja verkkoyhteisöissä.

Yli 300 bloggaajat allekirjoittivat edistämään kampanjaa ja yli 800 järjestöä on vahvistanut Kyllä 37, kuten maatila, liike, kuluttaja- ja ympäristöjärjestöt, kansanterveyden kannattaa ja ammattiliitot.

Koska nämä ryhmät yrittävät tehdä historiaa järjestämällä miljoonaa euroa enemmän kannattajia, Kyllä 37 oikeus tietää Kampanja on jo tehnyt historiaa olemalla jopa joidenkin Amerikan tehokkain yritykset, jotka haluavat pitää meidät pimeässä siitä, mitä meidän ruokaa.

Kumpi puoli historian aiotte olla?

Voit ilmoittautua halukkaaksi One Million More jotka sopivat, että meillä on oikeus tietää, mitä syömme ja ruokkia perheemme.

-

Stacy Malkan on median johtaja Kyllä 37 California oikeus tietää Kampanja merkitä geenimuunneltujen elintarvikkeiden. Jos ohitti äänestäjien marraskuussa, Kalifornia olisi ensimmäinen valtio Yhdysvalloissa vaatia merkinnät monenlaisia ​​geenimuunneltujen elintarvikkeiden.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Lokakuu 11, 2017 | 21:08:22 | myöhemmin 1 vuosi
Riku Manninen
  Like 0   Dislike 0

Kannatan täysin Prop 37, koska meillä on oikeus tietää, mitä on meidän ruokaa! Lisäksi olen vahvasti sitä mieltä, että meidän on otettava takaisin hallintaansa meidän ruokaa myrkyllisiä kemiallisia yrityksiä ja ahne yritysten elintarvikkeiden valmistajat, jotka ovat hallinneet meidän ravinnon lähteitä ja hyötyy pohjimmiltaan myrkytys meiltä! Kuten Rich RUOKA OYJ jotka ovat luettelossa tukijoita vastaan ​​Prop 37, joka esitti HFCS & muuntogeenisten elintarvikkeiden, jopa leipää! Ne ovat tutkan alapuolella, koska niiden valmiista taikinat / elintarvikkeet ottamaan nimi myymälän tai ravintolan, joka myy niitä! Tässä on vetoomus allekirjoittaa ja jakaa!

Lokakuu 12, 2017 | 01:06:43 | myöhemmin 1 vuosi
Pirjo Mäkilä
  Like 4   Dislike 2

Kannatan täysin Prop 37, koska meillä on oikeus tietää, mitä on meidän ruokaa! Lisäksi olen vahvasti sitä mieltä, että meidän on otettava takaisin hallintaansa meidän ruokaa myrkyllisiä kemiallisia yrityksiä ja ahne yritysten elintarvikkeiden valmistajat, jotka ovat hallinneet meidän ravinnon lähteitä ja hyötyy pohjimmiltaan myrkytys meiltä! Kuten Rich RUOKA OYJ jotka ovat luettelossa tukijoita vastaan ​​Prop 37, joka esitti HFCS & muuntogeenisten elintarvikkeiden, jopa leipää! Ne ovat tutkan alapuolella, koska niiden valmiista taikinat / elintarvikkeet ottamaan nimi myymälän tai ravintolan, joka myy niitä! Tässä on vetoomus allekirjoittaa ja jakaa!

Lokakuu 13, 2017 | 04:06:51 | myöhemmin 1 vuosi
Kuisma Väänänen
  Like 0   Dislike 2

Reed .. Näyttää siltä, ​​että useimmat teidän kommentit ovat edelleen ylöspäin. No. Hänen GM peruna Tutkimus julkaistiin Lancet, mutta minulla ei ole subscription..but voit google hänen nimensä. Oli valtava Hoo haaa vuonna UK..and se oli yhteensä häpeä kuinka hän, aikaisemmin arvostettu tiedemies, käsiteltiin. Hän sai 1,6 miljoonaa puntaa apurahan Tutkimuksen ..not pieni äijä muutos ... hän oli täysin savaged ja uransa pilalla ... onneksi hän oli eläkeiän kynnyksellä. Kyllä se oli peruna ja siellä oli ilmeisesti jokin muu ongelma muutosta, koska vain lisäämällä eristetty lektiini ei aiheuttanut mitään ongelmia kuten expected..sadly koska matto vedettiin alta hänen jalkojensa Epäilen, että saamme tietää mitä todellinen syy oli ... .which on valtava häpeä. Monsanto on Goljat ja niiden ulottuvilla on laajalti, ne ovat valtion tukea, sitten on wiki vuodot kaapelit puhu kostosta Euroopassa ja työntämällä muuntogeenisten viljelykasvien strategisena hallituksen ja kaupallisiin välttämätöntä. Kuluttajana Olisin oikeutettu äänestämään minun $: n, jos en halua tukea Monsanto minun ei olisi pitänyt ostaa luonnonmukaisesti tai lukea läpi joukko merkintöjä varmistaa En ole ostamassa mitään ainesosa, joka voi ovat lähtöisin GMO jotta voin välttää rahoittamalla heidän tulostaan. Tai

Lokakuu 13, 2017 | 11:44:56 | myöhemmin 1 vuosi
Saana Elomaa
  Like 3   Dislike 2

Tonya, oletan suurimman osan kommentit on poistettu samoin, koska minulla on vielä tarkistaa. En ole varma taso maltillisesti tämän artikkelin. Lisäisin vielä, että minun kommentit olisi todennäköisesti poistaa koska minun yksinäinen kantaa tästä aiheesta näyttää. Tiedätte, samoin jos ei parempi kuin 90% henkilöistä kommentoida tämän artikkelin, koska ymmärrät todellinen käytetyt tekniikat muokata ja lisätä tai hiljaisuus geenejä. Suhteen tohtori Putsztai artikkelin, en voi näyttää saada kopion tällä hetkellä, mutta jos löytäisit minulle yhden olisin hyvin kiitollinen. Ymmärtääkseni se oli vertaamalla g perunoita. Jotkut menetelmät huomautukset on tehty ja haluan lukea sen itse. Mielestäni se, mitä halusin sanoa, vaikka on, vaikka kokeilu oli täysin pätevä, silti ei kumoa muita muuntogeenisiä kasveja ... jokainen on erilainen, lukuun ottamatta Oletan vastaavia geenin lisäyksiä kuten Bt-toksiinia maissi ja puuvilla. Vaikka eri kasvit sisältävät erilaisia ​​entsyymejä ja on täten eri sivureaktioita. Kanssa myrkyllisyys lektiinin ei kyseessä, olisi oltava sivureaktioita, jotka johtavat näiden oireisen vaikutuksia. Tämä kerjätä kysymykseen, että jos se on puoli reaktioita, jotka ovat ongelma, ei RNA hiljentäminen samanlaista roolia muuntogeenisten elintarvikkeisiin sivureaktiot eivät ilmene tai läsnä. Myös tämä koko korttelin kommentoi Daavidin ja Goljatin taistelua ... mutta taas ei yksi henkilö on mainittu muun kuin minut

Lokakuu 13, 2017 | 15:19:17 | myöhemmin 1 vuosi
Mirka Seppä
  Like 2   Dislike 0

hyvin hyvin kaikki minun kommentit ovat kadonneet ... joten en osoittanut, että olen yksityiskohtaista tietoa aihe joiden tutkinto biokemian ja genetiikan ja tehdä selväksi, että en halua syödä muuntogeenisiä elintarvikkeita kasveja ... ja alttoviululle ... .as taikaiskusta Kommenttini on poistettu ... En ollut loukkaavaa tai off topic .. Olen puhalletaan pois - odotat tämän yahoo kommentti levyt mutta sivusto? Katsokaapa, mitä Dr. Arpad Pusztai selville ja mitä subsequnetly hänelle tapahtui ... ja sitten päättää, jos aiomme juoda Monsanto / FDA / Dupoint jne Kool Aid. "Olisin luonnehtia häpeällistä. En ymmärrä, miten hyvämaineinen tiedemies ... voitaisiin kohdella tällä tavalla", sanoi tohtori Stanley Ewen, patologi joka oli silloin Aberdeenin yliopiston ja joka työskenteli Pusztai.

Lokakuu 13, 2017 | 23:14:53 | myöhemmin 1 vuosi
Hilkka Aakula
  Like 4   Dislike 2

Olen kalliisti toivon, että kalifornialaiset välittää marraskuussa !!! Ja toivon sen nopeasti lumipalloja ja että siitä tulee laki kaikkialla, että kaikki GMO muunnellut elintarvikkeet on merkittävä selvästi. En koskaan ostaa niitä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha