Daily Velka: Cap, Cut, Balance Läpäisee House - voimme Move On nyt?

Joona Hartikainen Elokuu 14, 2016 Miscellany 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos artikkeli.

Se on hetki Tea Party republikaanit oli ennakointi kuukausia. Viime yönä, parlamentti hyväksyi "Cap, Cut ja Balance" teko äänin 234-190, todistaa jälleen kerran, että mikään republikaanien hallinnassa House rakastaa enemmän kuin ohimennen symbolinen lainsäädäntöä, ei ole mitään mahdollisuuksia koskaan tosiasiallisesti säädetty niin että ne voivat kampanjoida kongressia koskaan kulkee mitään. Laki toimitetaan nyt senaatti jossa se äänestettiin nurin, ja jos ei ole, presidentin vastaanotto jossa se vastustanut ja GOP on tuhlattu vielä toinen päivä, kun lähestymme oletuksena maamme velkaa.

Lakiehdotus lähinnä puolueen linja, viisi "sininen koira" demokraattien, kuten Rep. Heath Shuler, äänestää sen puolesta, ja yhdeksän republikaanit, mukaan lukien presidentin contendereiksi Michele Bachmann ja Ron Paul, äänestäminen ei.

Jos lakiehdotus allekirjoitettiin laiksi, se olisi olennaisesti pakolliseksi budjettileikkaukset ja menojen korkit niin suuri, että jopa republikaanit omien ankarat Ryan budjetti suunnitelma olisi liian spendy alussa on säädetty. Kaikkia pyrkimyksiä nostaa veroja tai muutoin kasvata menoja olisi tällöin sovelletaan 2 / 3rds hyväksyntää kongressissa, että kaikki kasvaa lähes ylitsepääsemätön.

Niin, että parlamentti täytyy olla sen koira ja poni näyttää. Mitä seuraavaksi tapahtuu? Nyt aikuisia palata todellinen työ yrittää erottaa mitä on Gang Six ehdotuksen, ja onko katto nostetaan kyseisen velan vähentämistä koskevan suunnitelman liitteenä tai jos kongressi palaa McConnell / Reid suunnitelma vain nostaa se ja käsitellä vähennykset myöhemmin.

Mitä kulkee Cap, Leikkaa ja Balance laki tehdä? Mitään muuta kuin tuhlata päivä lattialle ja antaa ryhmä Tea Party republikaanit ammuksia vuoden 2012 vaaleissa. Ja jos se ei ole tehnyt selväksi vielä, se on todella kaikki he välittävät.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Luo Komposti syksyn lehdet
Kommentit (9)
Tammikuu 12, 2018 | 02:46:57 | myöhemmin 1 vuosi
Siviä Mäenpää
  Like 5   Dislike 1

Ymmärrän välinen viha republikaanit ja demokraatit, mutta mukana Amerikan kansa on pelkkää itsekäs ja tietämätön. Ei ihme USA on aina sodassa, he eivät voi edes tulla toimeen omia maanmiehiään. Joilla ei ole mitään toivoa, että tämä ongelma koskaan ratkaista.

Tammikuu 12, 2018 | 11:18:25 | myöhemmin 1 vuosi
Mira Huhtanen
  Like 5   Dislike 0

Leikkaaminen menot, ns, tukioikeudet on tehoton käsitellä alijäämä. Leikkaus ohjelmia, jotka tukevat alhainen ja keskiluokka enempää kuormittaa sekä jotka eivät edes saa halvemmalla seurauksena Yhdysvaltain työpaikkojen menetyksiä ja luoda katkaista joka päättyy toisen taloudellinen romahdus. Perustelu hyökätä hallituksen etuuksia eikä veronkorotuksia on työpaikkojen luominen. Mutta missä? Yritykset ovat yli-powered hallituksemme kuvittelee olevansa nyt ulkoistamista ja off-shoring Yhdysvaltain työpaikkoja on väistämätöntä ja välttämätöntä odotuksia että keskiluokka tulisi kohdistua miekkansa. Se on perimmäinen syy taloudellisen romahduksen ja rajojen kansalliseen turvallisuuteen menetys meidän keskiluokan veropohjaa. Silti, tämä kansa ei tee mitään, ei edes vaadi sitä rajoittaa millä tahansa menetelmällä. Kansainväliset yritykset tekevät YK-AMERICAN aktiivisuus tuhota Yhdysvaltain palkat, Yhdysvaltain yritykset, jotka palkata Yhdysvalloissa, ja koska lopputulos tuhoten Yhdysvaltain markkinoilla samalla vaativia business ETUUKSIEN ja suojaa itse. Infrastruktuuri-investoinneilla ja verohelpotuksia ei korvaa riittävästi työpaikkoja pysyä verenvuoto menetys Yhdysvaltain työpaikkoja ulkoistaminen yli merten. Kumpikaan osapuoli ei tehdä mitään, ellei alamme ruohonjuuritason pyrkimyksiä protestoida ulkoistamista ja off-shoring Yhdysvaltain työpaikkoja. Jos mitään ei tehdä me ansaitsemme mitä saamme ja se saa paljon huonompi ennen kuin se saa paremmin

Tammikuu 12, 2018 | 17:17:16 | myöhemmin 1 vuosi
Aarni Summanen
  Like 5   Dislike 0

William: Obama on oikea, ja niin olet sinäkin. Rahaa on olemassa, mutta ilman lupaa tehdä maksuja, sitten rahaa istuu. Se on koko velka kattoon käsitellä. Olemme jo ampuu sen, oikeastaan, mutta valtiovarainministeriö Dept on voinut pelata joitakin laskentatoimen pelejä pitää maksut tulevat ja Gov't toiminnallisia, ja että peli loppuu 2. elokuuta, nykyisellä tasolla tulojen ja menojen .

Tammikuu 12, 2018 | 20:07:09 | myöhemmin 1 vuosi
Kuisma Niinistö
  Like 2   Dislike 2

Älä nämä kaverit luulevat videopeli? Ei ole "Palauta pelastaa". Niiden on käsitellä ongelmia meidän muiden on käsiteltävä. Jos en saa minun SS tarkistaa ... he eivät saa palkkaansa myöskään. Sitä minä ajattelen.

Tammikuu 13, 2018 | 03:48:09 | myöhemmin 1 vuosi
Elisabet Hartikainen
  Like 1   Dislike 1

He eivät tehneet mitään muuta kuin tuhlata päivä ?? Entä tuhlaa vuodessa lakiehdotuksen, joka on perustuslain vastainen? Tuntuu päivä yrittää korjata yksi monista ongelmista DC on hyvä käyttää aikaa. Jos suoritat ympäriinsä sanoen "että ei koskaan toimi" ja tekemättä mitään, mitä saa tehdä - mitään! Ainakin he yrittävät. Auttaa minua Susan T., jos sosiaaliturva on liuotin seuraavien 25 vuoden miksi presidentti väittämällä ehkä ei makseta ensi kuussa? Onko hän valehdella valehtelee meille, yrittävät pelotella meitä, vai eikö ole? Retoriikka ei täsmää.

Tammikuu 13, 2018 | 09:40:04 | myöhemmin 1 vuosi
Jorma Heino
  Like 0   Dislike 2

Myron S - paikalla - Gang Kuuden ehdotuksen perseestä. Mukaan Bernie Sanders, on lisäksi katastrofin sen sisällä: "Pitää alijäämän pienentämiseen panttivangiksi Cutting Sosiaaliturvaetuudet Jos Gang Six alijäämän vähentämistä koskevan suunnitelman saa 60 ääntä, se ei lähetetä parlamentille kunnes ja jos senaatti hyväksyy myös suunnitelma uudistaa sosiaaliturvan jotta se on liuotin seuraavan 75 years.If 60 Senators eivät äänestää hyväksyä määrittelemätön 75 vuoden sosiaaliturva vakavaraisuus lasku, alijäämän vähentämistä koskevan suunnitelman kuolee, vaikka 60 senaattoria äänesti hyväksymään sen. Sosiaaliturva on liuotin seuraavien 25 vuoden aikana. Mikään muu hallitus ohjelma voi tehdä tätä väitettä. " Siirry Bernie sivustolla ja lukea 7/20 post "Yhteenveto Gang Six Plan" Tämä on takaoven tapa tuhota sosiaaliturva. Mitä luulet että 75 vuotta vakavaraisuus lasku näyttää, kun republikaanit jatkaa raid / lainata sosiaaliturva lukko laatikko uudestaan ​​ja uudestaan? Luojan kiitos Bernie, yksi harvoista poliitikkoja joka kertoo niin kuin se on.

Tammikuu 13, 2018 | 12:57:27 | myöhemmin 1 vuosi
Eeli Salonen
  Like 3   Dislike 1

Vain toinen hölynpölyä äänestys kun taas todellinen työ ei saada tehdä. Entä työ suunnitelma, joka saa ihmiset takaisin töihin joka on jotain ne ovat luvanneet tehdä.

Tammikuu 13, 2018 | 14:22:40 | myöhemmin 1 vuosi
Nooa Aho
  Like 1   Dislike 2

Kiitos "Green Star" DV, mutta minä väärin kirjoitettu "typerä", joka varmasti oli typerä minua ...

Tammikuu 13, 2018 | 20:03:51 | myöhemmin 1 vuosi
Kauno Hakkarainen
  Like 0   Dislike 1

Olen todella vihaan nähdä kenenkään talo on palanut. Tämä talo todella, todella tarvitsee paloi. Heitä teeskentelyn pummeja pois virasta. Ne ovat arvottomia ja varmasti välitä ihmisiä he ovat tarkoitus edustaa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha