Daily söpö: Bulldog kuorsaa hulvattoman nukkuessaan

Reija Halonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ha-ha, niin hyvin paljon sarjakuvia Huono pentu. :-)

Kuka tiesi kuorsaus voisi olla niin ihana?

Lähde: Suloinen Bulldog kuorsaa nukkuessaan mukaan vidibona on Rumble

Tarkista takaisin päivittäin lisää ihastuttava animal videoita.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Toukokuu 16, 2017 | 16:06:35 | myöhemmin 9 kuukautta
Edvard Lampinen
  Like 0   Dislike 2

Kaikki kotimaiset koirat polveutuvat tundran susia. Litistynyt nenät ovat ihmisen ja eivät toimi. Miten se voi olla söpö kuunnella "susi" taistelua hengittää kautta löi-nenässä? Jos haluat hauska näköinen lelu, suunnitella täytetty yksi. tämä on syy niin monet lentoyhtiöt kieltäytyä kuljettamasta Bulldogs - he kuolevat matkalla.

Toukokuu 16, 2017 | 22:35:37 | myöhemmin 9 kuukautta
Altti Hartikainen
  Like 1   Dislike 1

Glad Minun ei tarvitse kuunnella, että jokapäiväinen. ;)

Toukokuu 16, 2017 | 23:28:19 | myöhemmin 9 kuukautta
Sohvi Salonen
  Like 4   Dislike 2

Minun on pakko sopia muiden kanssa. Niin rakas koska tämä on se on rotu muussa takia ihmisen puuttumista asiaan. Ottaa sanoi, että minulla on ollut GSD että snored kuin että kun hän oli täysin käytetty.

Toukokuu 17, 2017 | 01:01:26 | myöhemmin 9 kuukautta
Patrik Kuusela
  Like 0   Dislike 0

Hilpeä eikä ihana. IT'S hengitysteiden oletuksena poissa naurettavaa rotumääritelmiä !!!!!!!!! Kuinka monta Bulldogs gointivaihe kissoja, Mopsit ... luulet tarvitset cortison injektiot joka kuukausi antaa heille joitakin lievittää? Se on vain häpeä ja vain Kennelliiton ovat vastuussa tästä.

Toukokuu 17, 2017 | 02:48:57 | myöhemmin 9 kuukautta
Eliisa Huhtamo
  Like 5   Dislike 1

Kiitos niin paljon Toimitus jakaa ihana videoleikkeen!

Toukokuu 17, 2017 | 10:04:25 | myöhemmin 9 kuukautta
Saana Haavisto
  Like 5   Dislike 0

"Brachycephalic rodut ovat ominaisia" brachycephalic hengitystieoireyhtymä ", joka vaikuttaa eri alueilla hengitysteitä. Onneksi useimmat koirat eivät kärsi kaikessa oireyhtymä mutta sinun pitäisi olla tietoinen, joka sinun lemmikki voi olla. PITKIEN pehmeä suulaki - On vaikea sovittaa pehmytkudosten koiran suun ja nielun osaksi brachycephalic lyhyt kasvot. Sen seurauksena, pehmeä maku, joka erottaa nenäkäytävän päässä suuontelon, läpät löyhästi alas kurkkuun luoda snorting ääniä. Lähes kaikki brachycephalics kärsivät tämän mutta todellinen hengitysvaikeudet on harvinainen paitsi Englanti Bulldogs. Englanti Bulldog on yleensä enemmän vakavia oireita lähes kaikessa brachycephalic oireyhtymä. Ylimääräinen haukkuminen tai huohottaen voi johtaa turvotusta kurkussa, joka voi puolestaan ​​johtaa vaikeuksiin. Jälleen pehmeä kitalaki voidaan kirurgisesti leikata.

Toukokuu 17, 2017 | 17:35:04 | myöhemmin 9 kuukautta
Annele Pietilä
  Like 3   Dislike 0

Jatkuu ... Kaikkiaan ylähengitysteiden ja brachycephalic koira vaarantaa hänen kykynsä ottaa ilmassa. Normaaliolosuhteissa kompromissi ei riittävän suuri aiheuttaa ongelmia; kuitenkin, omistajan pitäisi varoa anna koiran tulla törkeän ylipainoinen tai liian kuuma kesäkuukausina. Ole tietoinen minkä asteinen nuuskaaminen ja sputteroimalla on tavallista yksilöllisten lemmikki plus, pitäisi lemmikkisi edellyttää yleisanestesiaa tai sedaatiota, eläinlääkäri voi haluta varautua tai ottaa röntgenkuvia ennen arvioida vakavuuden oireyhtymä. Anestesia riski on korkeampi kuin tavallista näistä roduista, vaikka useimmissa olosuhteissa tarvittavat ylimääräisiä varotoimia helposti hallinnoi useimmat eläinten sairaaloissa. Oltava selkeä, brachycephalic oireyhtymä voi olla progressiivinen, jos sitä ei korjata varhaisessa vaiheessa. Vakavasti sairastuneet koirat voivat itse kokea romahduksen kurkunpään ja vaativat pysyvä trakeostomia. " Edelleen sitä mieltä happipitoisuus on ihana?

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha