Cure yhteisen kylmä

Maija Aalto Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos lähettämistä. Kiitos Kiitoksia jakamisesta. Kiitoksia jakamisesta.

Tiedän "hoito" on voimakas sana ... mutta kun se tulee flunssaa, mitään lähellä auttamaan olisi arvostettu, kiitos paljon. Joten ei kutsua sitä parannuskeinoa, mutta uusi tutkimus on todennut, että sinkki täydentää vähentää vakavuus ja kesto sairauden aiheuttaman flunssan.

Mukaan systemaattinen katsaus julkaistiin Cochrane Library, "sinkki siirappi, pastillit tai tablettia sisällä päivän puhkeamista kylmä oireita lievittää ja pituus sairauden. Seitsemän päivää enemmän potilailla, jotka ottivat sinkki oli selvittänyt heidän oireensa verrattuna niihin, jotka ottivat lume. Lapset, jotka ottivat sinkki siirappia tai pastillien viisi kuukautta tai pidempään kiinni vähemmän vilustuminen ja lähti vähemmän aikaa pois kouluun. "Sinkki myös vähensi antibioottien käyttöä lapsille, joka on niin tärkeää, sillä liikakäyttö vaikutukset antibioottiresistenssiä.

"Tämä tarkastelu vahvistaa näyttöä sinkin hoito flunssan", sanoo johtava tutkija Meenu Singh Post Graduate Institute of Medical Koulutus ja tutkimus Chandigarh, Intia. "Kuitenkin tällä hetkellä, se on edelleen vaikea tehdä yleinen suositus, koska emme tiedä paljoakaan optimaalisen annoksen, muotoilu tai hoidon pituudesta."

Otan sinkki kun olen ajaa alas tai tuntea kylmä tulossa, ja siitä lähtien olen ollut hyvin vähän sairaus elämässäni-ja se stream peruskoulun bakteereita tulvia kotini. Käytätkö sinkkiä, tai muita lisiä, hoitoon kylmä? Mitä olet todettu olevan tehokas tapa käsitellä sairauden?

Seuraava: Single Paras tapa estää sairaus

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Toukokuu 23, 2017 | 19:17:03 | myöhemmin 9 kuukautta
Urpo Salovaara
  Like 4   Dislike 1

Kai tämä blogi on täysin vailla. Siirry tämän sivuston lisätietoja

Toukokuu 23, 2017 | 19:54:39 | myöhemmin 9 kuukautta
Helmi Sihvonen
  Like 0   Dislike 2

Usein käsien pesu, ottaen sinkki ja vit, C kaikki auttaa.

Toukokuu 23, 2017 | 21:36:07 | myöhemmin 9 kuukautta
Justus Seppänen
  Like 3   Dislike 0

Jos haluat tietää, kuinka kauan pestä kädet, laulaa "hyvää syntymäpäivää laulu" kahdesti. Se on niin voit olla terve kunnes seuraava syntymäpäivä. On hämmästyttävää, kuinka henkilökohtainen hygienia on avain estää niin monia tauteja flunssan niin paljon enemmän. Tämä ja se, että sitrushedelmiä voivat estää myös. Rakastan appelsiinit!

Toukokuu 24, 2017 | 01:38:32 | myöhemmin 9 kuukautta
Einari Tiihonen
  Like 5   Dislike 2

tk sinulla ... ei ollut mitään sellaista asiaa kuin yhteisen kylmä tänä talvena, minulla oli kauhea vilustuminen

Toukokuu 24, 2017 | 08:32:20 | myöhemmin 9 kuukautta
Mattias Ruuth
  Like 1   Dislike 2

Perustuu meidän perheen kokemuksia kahden viime vuoden aikana, sinkki pastillit todella tehdä ero vakavuus kylmä oireita.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha