Crowdrise: vallankumouksellinen tapa fundraise Edward Norton

Tekla Haanpää Elokuu 24, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Rakastan häntä rooli "American History X". Mielenkiintoisia ratkaisuja ...

Julkkis merkintä voi olla valtavia taloudellisia etuja voittoa - mutta useimmat syyt on vaikea kääntää, että mahdolliset merkittäviin velkavipua. Aiemmin julkkikset liian löytänyt sen turhauttavaa, että työkalut eivät olleet käytettävissä auttaa heitä levittää viestiä ja saada niiden faneja enemmän mukana. Se haaste näyttelijä Edward Norton kohtaavat kun yrittää nostaa rahaa auttaa rahoittamaan hankkeita hän oli työskennellyt Afrikassa. Sen sijaan valittavat siitä, hän kehitti ratkaisu: uusi varainhankinnan väline Crowdrise.

Vaikka on olemassa muita välineitä (Firstgiving, Kickstarter, Facebook syyt, DonorsChoose, Chipin ja StayClassy), joiden avulla henkilöt voivat koordinoida lahjoituksia erityisiä hankkeita, Crowdrise on erilainen. Ensinnäkin se kannustaa sinua Kunto muiden kanssa nostaa rahaa samasta syystä. Voit liittyä suosikki julkkis kerätä rahaa National Cancer voittoa, tai voit liittyä lähimmäistäsi kadulla tukemaan paikallista löytöeläintaloon. Joukkueet nostaa eniten rahaa on korostettu päälle leaderboard, mikä edistää kilpailua ja lisää varainhankintaa. Lisäksi, ystävät ja perhe, joka ei ehkä pysty tekemään taloudellista lahjoituksen voi lupaamme vapaaehtoisena organisaatio, joka myös ansaitsee joukkue pistettä. Crowdrise joukkue tunnustetaan myös valta hauskaa, käyttämällä itse deprecating huumoria koko sivuston omaksuminen kävijää.

Kilpailukykyinen, peli pelaaminen backend perustuu suosio Foursquare ja muita sosiaalisia pelejä. Pistetaulukot löytyvät yksittäisistä tapahtumista ja myös Crowdrise etusivulle. Osallistujia kannustetaan tulla "sankari" on syy he ovat nostamassa rahaa ja työntää niiden suosikki julkkis syy alkuun.

Crowdrise on vain ollut elää pari kuukautta, mutta on jo ollut useita onnistumisia.

  • Crowdrise jäsenet käynnissä NYC Marathon ovat keränneet yli $ 5 miljoonaa lokakuun alussa. Heidän tavoitteenaan on saada $ 26 miljoonaa kerättyä mukaan kisapäivä 7. marraskuuta, 2010.
  • Useat julkkikset ovat liittyneet sivuston koordinoimaan varainhankinnan heidän suosikki syy - näyttelijä Sophia Bush on kerätä varoja Juokse Persianlahden ja Global Green USA, Mary McCormack auttaa rakentamaan saattokodissa Lähempänä kotia Capital kampanja, ja Jonah Hill on kannustaa hänen fanit lahjoittaa $ 10 kpl ostaa verkkoja malarian torjumiseksi kehitysmaissa.

Kuka tahansa voi liittyä sivuston ja aloittaa varainhankinnan kampanja tai liittyä kampanjaan, joka on jo luotu. Suurten ottajia, voit liittyä väkijoukon kanssa.

"Tämä on elämäsi ja se päättyy minuutti kerrallaan" ... niin mene kassalle Crowdrise.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha