Core-Mark Holding Tulos: Tässä Miksi Sijoittajat ovat Ambivalent nyt

Salme Alén Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Core-Mark Holding Company, Inc. toimitti voittoa ja jäi Wall Streetin odotukset, ja keksi lyhyt pelaajan tulot odotuksia. Tulot neiti on negatiivinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Core-Mark Holding Company, Inc. Tulos lunttilappu

Tulokset: oikaistu osakekohtainen tulos laski 7,69% ja $ 0,36 neljänneksellä verrattuna EPS on $ 0,39 edellisvuoden neljänneksestä.

Tulot: Rose 2,14% to $ 2.15 miljardia vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Core-Mark Holding Company, Inc. raportoitiin oikaistu EPS tuloja $ 0,36 euroa osakkeelta. Tällä toimenpiteellä, yhtiö jäi keskiarvon analyytikko arvio $ 0.42. Se jäi keskimäärin tulot arvion $ 2.24 miljardia euroa.

Lainaten Management: "Minua rohkaisee nähdä terveen kasvun meidän kuin savukkeiden myynti ja vankka parannuksia marginaaleja, vaikka pehmeä kulutuskysynnän neljänneksellä. Tämä ei ainoastaan ​​osoittaa, että keskeisistä strategioista edelleen tehoavat asiakkaisiin, mutta vahvistaa luottamukseni että laitamme ennätystuloksen vuonna 2013 ", sanoi Thomas B. Perkins, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. "Olen erittäin innoissani uudesta Carolina jako ja myönteisiä vaikutuksia he ovat tehneet yhtiölle ja uuden Turkey Hill sopimus ilmoitti tänä aamuna."

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto laski 2% $ 2.19 miljardia edellisestä neljänneksestä. EPS laski 56.63% from $ 0,83 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot ovat myönteisemmät näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulos on noussut voittoa $ 1.16 voittoa $ 1.17. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on siirtynyt alas voittoa $ 3.91 ja voittoa $ 3.87 viime yhdeksänkymmentä päivää.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha