COPENHAGEN: Tiivistys paljon tappaa 50% lajeista planeetalla?

Joona Hartikainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos artikkeli. Kiitos artikkeli. Kiitos artikkeli. Kiitos artikkeli. tämä on huolestuttavaa

Kuten YK-konferenssin verhoaa Kööpenhaminassa, asiat eivät etsi erityisen aurinkoinen. Vuotanut muistio YK: n sihteeristö tekee tiensä ympäri web tänään, joka lisää kaikki sitoumusten eri hallitukset ympäri maailmaa. Nykyinen Parhaassa tapauksessa Deal näyttää lähteä planeetalta kohti 550 ppm CO2, siihen liittyvän lämpötilan nousu noin 3C.

Viikko sitten keskustelu oli ohi, onko kohdentaa 350 ppm tai 450 ppm. Mutta kun teet matematiikka, kuin he tekivät muistio, käy ilmi, että sitoumukset ovat muutamia gigatonnia pois, määrä niin suuri, että se on vaikea ajatella luova tapa ilmaista se. Entä vastaa palavan 80 miljoonaa eekkeriä sademetsä - alue koko Kalifornian?

Luultavasti kuulemaan monet puhelut tunnustaa ja juhlia, että merkittävää edistystä on tapahtunut Kööpenhaminassa Mutta jos uskot ennusteita mitä tämä 550 ppm skenaario merkitsee, lopputulos on mahdollisuus massiivisen sademetsän romahtaa, sukupuuttoon 20-50 % lajeista planeetan, ja vesi kriisi jopa miljardi ihmistä. Ja se on jos edustajat voivat saada paljon tehnyt.
Ajatella tätä toisella tavalla: Kuva tutkijat tunnistetaan suuri meteoriitti hurtling kohti maa, jossa Impact päivämäärä seuraavien 30 vuoden aikana. Mitä kauemmin he odota, sitä vaikeampaa on heittää meteori sivuraiteelle. Ne, jotka eivät usko tutkijat halutessaan tehdä mitään. Ne, jotka eivät alkaa työstää rakentaa raketteja lyödä asia tietenkin mahdollisimman pian. Mitä kukaan ei tehdä, on sopia työskennellä suunnitelma, joka yksinkertaisesti pelimerkkejä pala, ja antaa loput tekevät vaikutuksen Mutta sitähän edustajat näyttävät toimivan kohti Kööpenhaminassa.

Joten, on mitä on pöydällä paras he voivat tehdä? Mikä on koottu nyt on outo kuningas Salomo kuten ehdotus jakaa vauvan kaksi. Tässä tarina, ehdotus oli testi paljastaa totuuden kaksi naista, jotka tulivat kuninkaan eteen. Joko YK edustajat uskovat, että kasvihuonekaasuja ovat planeettojen uhka tai sitten eivät. Ehkä se on aika kullekin seisomaan ja lasketa.

Katsotaanpa kaikki toivomme lisää edistystä. Ja nyt myös toivoa, että Herra Stern on väärä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Kesäkuu 10, 2017 | 22:28:19 | myöhemmin 10 kuukautta
Gideon Jääskeläinen
  Like 5   Dislike 0

Ratkaisut on tehtävä nyt paremman tulevaisuuden seuraavan sukupolven ja tulevaisuuden huomenna.

Kesäkuu 12, 2017 | 06:35:53 | myöhemmin 10 kuukautta
Sohvi Ikävalko
  Like 3   Dislike 2

Jos maailman kansakunnat ei voi tulla yhdessä pelastaa planeettamme se tarkoittaa vain sitä, että kaikkien meidän ns edistys todella vielä kauhea pitkä tie opettelu oltava yhtenäinen taistelemaan syy. Vaikka mielestäni pitkällä aikavälillä tästä kaaoksesta tilauksen vihdoin mutta vasta planeettamme on kärsinyt suuria menettää ja meidän oppitunteja tulee syvä ja sitova. Ja ehkä se on ainoa tapa, että me lopultakin yhtenäinen, on moraali, etiikka ja myötätuntoa eläimiä, toisilleen ja meidän kaunis koti planeetta, tai mitä on jäljellä. Ihminen näyttävät on opittava kantapään kautta, ja tämä on mitä näen tahtoa tapahduttava ennen hyvä voittaa. Joten, hei jos tämä on ainoa tapa ihmisten oppia, anna kaaos alkaa pikemmin, sen parempi.

Kesäkuu 12, 2017 | 14:53:05 | myöhemmin 10 kuukautta
Aliina Lehtonen
  Like 3   Dislike 2

se on todella harmi ettemme voi pysyä yhdessä jotain

Kesäkuu 12, 2017 | 16:15:49 | myöhemmin 10 kuukautta
Netta Hiltunen
  Like 3   Dislike 0

hyvin se ei ole kuin ne todellisuudessa tehnyt mitään, ehkä se on lohdullista, että tullut mitään tämän. Tai ehkä ei.

Kesäkuu 12, 2017 | 23:42:43 | myöhemmin 10 kuukautta
Reima Koski
  Like 2   Dislike 2

Minusta se on outoa en löydä minun kommentti nyt. Hmm..too kiistanalainen? Ihmiset kuten Ina täytyy vetää päänsä ulos. Mitä sinä edes puhut?!?

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha