Cool Car Valokuvakortit

Naemi Elomaa Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mikä on maailman nopein auto? Jean ScheidAutomotive Dealer

Etsitkö hienoja auton ikkunasta tarrat tehdä auton yksilöllisesti sinua? Kyltit ovat helppo tapa muokata auton yksinkertaisesti, nopeasti ja edullisemmin kuin mukautetun maalaus tai jopa maalaus auton omalla!

Mistä Cool Car Valokuvakortit

Useimmat tarrat on valmistettu vinyyli liimalla takaisin. Jotkut auton tarra yritykset tarjoavat personointi, custom tarrat, ja tarrat suunniteltu varainhankintaan, tai jos haluat näyttää pois suosikkijoukkueesi tai meteliä koulun ylpeys. Tässä muutamia paikkoja, voit löytää hienoja auton ikkunasta tarrat:

 • Tarra Suunnittelijat - Tämä yhtiö on yli 240 sivua tarrat houkutella sinut! Urheilusta eläinten Scifi hyönteisiä ja vikoja, nämä vinyyli tarrat ovat helppoja asentaa ja olet varmasti löytää joka täyttää teidän fancy. Nämä tarrat vaihtelevat kuusi tuumaa leveä kolmekymmentäneljä tuumaa leveä ja tulevat monia hienoja värejä.
 • Tee Tarra - Täällä, löydät valmiista tarrat auton ikkunasta tai voit tehdä oman tarra. Selaa tarra luokkia tai käyttää suunnittelu-your-oma työkalu. Voit jopa tallentaa suunnittelu! Valitse yli 50000 tarrat, 3000 fontit ja 70 värit tehdä jäähtyä auton tarrat, jotka osoittavat, kuinka ainutlaatuinen olet. Tämä tarra yritys on hyvä pysähdyspaikka jos satama taiteilija sisälläsi.
 • Evolve Kala - Tässä on todella tyylikäs auto siirtokuva yritys. Ne tarjoavat kaikenlaisia ​​tarra malleja ja värit vaihtelevat kalojen uskonnollisiin auringon muotoja ja enemmän! Useimmat tarrat ovat saatavilla koot vaihtelevat viisi-kolmetoista tuumaa korkea. Tämä yritys tarjoaa monia hienoja auto tarrat kuten valaat, kierrätys symboli, ja auton ja koiran tassunjäljet.

Vinkkejä ostaminen Auton aiheen

Pidä nämä vinkit mielessä, kun ostaa viileä auton ikkunasta tarrat:

 • Vain ostaa hyvämaineinen yritys, joka ei ole valituksia sen Better Business Bureau.
 • Jokainen tarra verkkokaupassa on asennusosion tukea sinua asettamalla tarrat oikea tapa varmistaa ne kestävät. Useimmat tarrat tulee myös painetut ohjeet, joten lue kaikki ohjeet ennen asennusta.
 • Tutustu kunkin yhtiön palautusoikeus siltä varalta tarrat vahingoittuvat, kun he saapuvat. Muista, että jos yrität asentaa tarra lukematta ohjeita, yritys todennäköisesti ei palauta tai vaihtaa ostoksesi.
 • Liitto Varainhankintasuunnitelma Jakelijat & Tavarantoimittaja tai AFRDS on hyvä sivusto käydä, jos aiot käyttää Värikooditarrojen koulun varainkeruun. He voivat auttaa sinua määritettäessä, jos tarra yritys on oikea oman varainhankinnan tarkoitukseen.
 • Varmista, ettet koske tarrat tavalla, joka estää visiosi ajettaessa.
 • Cool auton ikkunasta tarrat ovat tulleet jäädäkseen ja se voi olla hyvä tapa muokata auton, tee se yksilöllisesti sinua, tai jopa huutaa koulusi ylpeys.

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha