Consumer Electronics Show: Ultrabooks Excite Osallistujat

Elia Huovinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tämän vuoden 2012 Consumer Electronics Showta kääritty asioita perjantaina. Se oli hyvä vuosi ja sai paljon jännitystä uuden teknologian tuomista. Tässä joitakin lopussa osoittavat kohokohtia.

Suurin CES Näytä Päivään

Mukaan Consumer Electronics Association, noin 153000 ihmistä osallistui tämän vuoden näyttely, ylös 2011: n 140000 osallistujille. Tämä sisältyi vahva kansainvälinen läsnäolo päässä 34000 osallistujaa.

Näiden numeroita, se on suurin CES näyttelyssä sen 44-vuotisen historian aikana. Gary Shapiro, presidentti ja toimitusjohtaja CEA sanoi lehdistötiedotteessa, "2012 CES oli kaikkein ilmiömäinen näyttelyssä historiamme, tuottaa enemmän energiaa ja jännitystä koko kaikki suuret teollisuus koskettava teknologiaa kuin koskaan ennen. CES on muutos agentti, katalysaattori, joka tuo johtajat eri teollisuudenalojen yhteen ja auttaa heitä luomaan parempia tapoja tehdä liiketoimintaa yhdessä. Leveys ja syvyys 2012 CES, joka sisälsi enemmän innovatiivisen teknologian tuotteita kuin missään muualla maapallolla, on osoitus dynaaminen ja innovatiivinen maailmanlaajuisen kulutuskysynnän teknologiateollisuuden, joka saavuttaa $ 1 maailmanlaajuisesti miljardin tänä vuonna. "

Lisäämällä ennätyksellisen numerot on tämän vuoden 3100 näytteilleasettajaa, kasvua viime vuoden 2700. Ne jakautuivat 1.861.000 neliöjalkaa lattiapinta ja käynnisti yli 20000 uusia tuotteita, mukaan PC Magazine.

Best in Show

CNET.com vuosittain palkintoja Best of CES palkintoja ja tänä vuonna, se sisältyi useita mielenkiintoisia tuotteita. Kattavat 10 eri luokkaan, tässä on yksi sivuston ottamaan tämän vuoden paras.

Kuuma tuote: Ultrabooks
Yksi tämän vuoden noutoruokapaikkoja CES on suosittu ultrabooks. Tässä muutamia alkuun niistä sai joitakin sirinä mukaan Endgadget.

Acerin S5: Tämä kolmen punnan, 13,3 tuuman ultra kirja on terävä onyx musta magnesium-metalliseos kansi, Thunderbolt portti ja SSD. Sitä pidetään "maailman ohuin Ultrabook", kuten se mittaa 15mm.Downsides tähän? Se on "naarmuuntuneelta matala" näppäimistö että sammutettu Endgadget.

Dellin XPS 13: Tämä on Dellin ensimmäinen kokeilu Ultrabook maailmaan. Se kulkee 18 6mm ja on alumiinia ja hiilikuitua tehty. Newbie tuotteen mukana Core i5 CPU, 128GB SSD, 4GB RAM ja taustavalaistu näppäimistö. Sitä on kutsuttu hillitty mutta komennot $ 1.000 hintaan. Haittoja? Se ei ole SD-korttipaikka.

Samsungin Series 9: Vaikka ei virallisesti Intel-seuraamuksia Ultrabook, Endgadget antoi kunniatohtoriksi asema, koska se on niin ohut. Absent tässä mallissa on pehmeä kosketus pinnat ja Launch Buttons. Se on 15-tuumaa ja tulee suuri näyttö.

Hewlett Packardin Envy 14 Spectre: $ 1,400 "premium Ultrabook," on rakennettu lasista, painaa 3,79 kiloa ja mittaa 20 mm. Se on mojova mutta veitsenterävä paksu. Spectre sisältää säteily näyttö, NFC kämmentuen, Intel Wireless Display virittävä ja Beats Audio.

Lenovon IdeaPad Jooga: Myös ei leimattiin Ultrabook, se on 17mm paksu ja voidaan käyttää kannettavan tietokoneen tai tabletti, joka sisältää myös seisontatuki nauttia elokuvista. Tämä on 1600 x 900 IPS multitouch näyttö ja laadukas tuote on $ 1.000 hintaan.

Ohjelmaan Reading: Apple Inc ja kumppanit Valmistautuminen odotetuin iPad 3 maaliskuu Myytävänä Päivä jona >>

Voit ottaa yhteyttä reportteri tämän tarina: Debbie Baratz at staff.writers yhteyttä toimittaja vastaa tästä tarina: Damien Hoffman toimittajat

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha