Colorado on seuraava tila Taistelu GMO Tarrat

Vuokko Hirvonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos Onnea, toivoo tämän valtakunnallinen! GMO: n! Onnea - you'll tarvitse sitä. pani merkille ja onnea Kiitos

Taistelua GMO käydään jälleen, tällä kertaa sekä Oregonin ja Colorado. Molemmat valtiot käydä äänestämässä päättää ei elintarvikkeita, jotka sisältävät muuntogeenisiä organismeja olisi merkittävä.

GMO on käytetty Yhdysvalloissa lähes 20 vuotta ilman valtavirran konflikti, mutta viime vuosina, asia on tullut eteen ja keskelle. Itse asiassa, GMO käyttö on yksi kiistelty ruokaa kysymyksiä maailmanlaajuisesti.

Coloradossa, kansalaiset äänestämme Proposition 105. Se ei kieltää GMO elintarvikkeita suoraan, mutta vaatisi elintarvikkeita GMO myydään valtion on "tuotettu geenitekniikan" selvästi etiketissä heinäkuussa 2016 myytäviä elintarvikkeita ravintoloita, eläinten lihaa, joita ei ole käsitelty geenitekniikalla ja alkoholijuomat olisi vapautettu merkintävaatimuksista.

Keskellä vaatii selkeitä merkintöjä, FDA seisoo viritys kesti vuonna 1992, sanomalla, että muuntogeenisten viljelykasvien eivät eroa kuin säännöllistä kasveja. Lisäksi, National Academy of Sciences on tarkistanut GMO tutkimus useita kertoja vuosien varrella, ja ei ole löytänyt todisteita siitä, että syö muuntogeenisten elintarvikkeiden on vaarallista kenenkään terveyttä.

Se ei ole pysähtymättä Coloradans ottamasta asiaa äänestämässä. Tulos GMO äänestyksen voi vaikuttaa muun maan käsitys asiasta, koska valtio käytetään usein koetinkivi kansallisia kysymyksiä.

Se ei ole sileä purjehdus saada ehdotus kulunut, kuitenkin. Ryhmä vastustaa merkintöjä, "No 105" Kokoomus on herättänyt $ 9.7 miljoonaa taistella ehdotus, valtavia lahjoituksia Monsanto, Pepsi Co, JM Smucker Co, ja toiset. Tämä heijastaa mitä tapahtui Kaliforniassa ja Washington viime vuonna, kun anti-merkintöjä ryhmien pitkälle outspent ryhmiä, jotka merkintöjä. Sekä valtioiden merkintöjä kampanjoita lopulta epäonnistui gallupit.

Siitä huolimatta jotkut ovat edelleen optimistisia Colorado, ja vastaavasti Oregon, kun se tulee GMO merkintöjä taistelu. Onhan Vermont, Connecticut ja Mainen kulkivat kaikki merkintää koskevaa lainsäädäntöä vaikkakin varoituksia rajoittaa lakien valtaa.

Colin O'Neil, johtaja hallituksen asioihin Center for elintarviketurvallisuusviranomaisen mielestä yksittäisten valtioiden äänet voi johtaa FDA keksiä merkitsemisaineen.

"Voisimme olla peräti viisi valtiota loppuun mennessä tänä vuonna pakollisia merkintöjä," hän kertoi Los Angeles Times. "Onko FDA menossa, jotta ne voivat sanella kansalliseen politiikkaan, tai he astua sisään liittovaltion suunnitelma? Epäilen emme aio nähdä tilkkutäkki mennä paljon pidempään ennen FBI askel. "

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Kesäkuu 12, 2017 | 15:18:43 | myöhemmin 10 kuukautta
Kreeta Honkonen
  Like 1   Dislike 2

Tämän pitäisi olla kansallinen vaatimus, mutta on liikaa poliitikkoja jotka ovat sängyssä iso AG. Debbi W on oikeassa sanoessaan Koch veljekset ovat tämän takana ei totuus etiketti.

Kesäkuu 12, 2017 | 21:47:09 | myöhemmin 10 kuukautta
Raija Jaakkola
  Like 4   Dislike 1

Onnea Colorado äänestäjät - se kaikki auttaa syy ....

Kesäkuu 13, 2017 | 01:24:51 | myöhemmin 10 kuukautta
Taisto Tarkki
  Like 3   Dislike 2

Maui Hawaii on muutos pakottaa Monsanto ja Dow lopettaa kasvaa GMO elintarvikkeet läänin kunnes ne tuottavat ympäristövaikutusten arviointi. 80% maailman bt siemeneksi viljellään täällä. Tämä ruohonjuuritason aloite voisi vaikuttaa koko maapallon. Toivon, että saisi mainita ainakin. Biotekniikan teollisuus on miljardien mainonnassa täällä ja valehtelee yrittää pelotella ihmisiä äänestämään ei. Meillä on suuri taistelu edessä. Toivottaa meille onnea.

Kesäkuu 13, 2017 | 03:18:08 | myöhemmin 10 kuukautta
Elmo Lassila
  Like 5   Dislike 2

Lisää Koch veljekset tähän luetteloon, jotka rahoittavat ei äänestetä Oregonissa. Ne ovat vastaan ​​kenelläkään valinta mistään! Tein haun ja havaitsi, että Monsanton etiketit GMO: n tarjoillaan heidän henkilöstöravintola. Yksi väärin vähän tietoa on, että jos GMO: t on merkitty, että hinta kohta nousee. Strange, että ei tapahtunut kuusikymmentäneljä maissa, jotka ovat GMO merkintöjä, kuten elintarvikkeiden USA !!!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha