College Football pudotuspeleissä: Rose Bowl esikatselu ja Prediction

Niina Suominen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

2014 Rose Bowl on 101. erä "Grandaddy ne kaikki." Yhtenä kaksi semifinaali pelejä avajaisistunnossa College Football pudotuspeleissä tämän vuoden matchup välillä Oregon Ducks ja Florida State Seminoles tulee ottaa aivan uuden merkityksen . Voittaja ansaitsee oikeuden pelata ensimmäistä kalastuspolitiikan mestaruuden Arlington, Texas, viikkoa myöhemmin.

Heitä kalastuspolitiikan seurauksista ja tämä peli olisi silti yksi kehuttuun kulho pelejä miesmuistiin. Tulee heisman palkinto voittanut pelinrakentaja johtava jokainen joukkue, kaksi työvuorolistat täynnä NFL-kaliiperi lahjakkuus koko kentän, ja kaksi ohjelmaa, joiden yhteenlaskettu kirjaa 76-6 kolmen viime vuoden aikana. Tietenkin, Florida State on myös ratsastus 29-pelin voittoputki ja tulee ulos puolustaa SM kuin vuosi sitten.

Tässä on tarkastella kolme asiaa katsella, kun Oregon ja Florida State kohtaavat Rose Bowl ja kalastuspolitiikan Semifinalissa uudenvuodenpäivänä.

1. Onko tämä peli muuttuu Marcus Mariota verrattuna Jameis Winston?

Tämä peli merkitsee vasta kolmas kerta college jalkapallo historia, että kaksi heisman palkinto Voittajat neliöimistä pois toisiaan vastaan. Mariota on tuore pois voittaa 2014 heisman palkinto, ja Winston voitti arvosanoin vuonna 2013. Kaksi signaali soittajat voi myös hyvin päätteeksi on nro 1 ja nro 2 poiminnat 2015 NFL Draft - jos he molemmat haluavat lopettavat koulunkäynnin aikaisin.

Mariota on ollut huomattavasti parempi kausi vuonna 2014, mutta siellä on jotain sanottavaa Winston ottaa voittamaton uran ennätys Floridan Valtion alkaa pelinrakentaja. Molemmat ovat erinomaisia ​​tukemalla heittää, mutta Mariota on enemmän olennainen osa hänen joukkueen loukkaavaa menestys.

Jos molemmat joukkueet voivat hidastaa opposition käynnissä selkänsä, mikä ei ole helppo tehtävä, tämä peli todennäköisesti muuttuu taistelu heisman palkinto-palkittu quarterbacks.

2. Aikooko Oregon kyetä voittamaan menetys Ifo Ekpre-Olomu?

Ekpre-Olomu ansaitsi All-Amerikan aseman ja oli finaaliin Jim Thorpe palkinnon ennen saamista polvivamman, joka pitää hänet pois tästä pelistä. Valitettavasti Ducks, paitsi hän oli heidän paras puolustava pelaaja vuonna 2014, mutta hän myös olisi Hyväksytty hyvin Floridan valtion Rashad Greene, yksi parhaista laaja vastaanottimet maassa. Odottaa Seminoles testata Ducks keskiasteen aikaisin ja usein ilman Ekpre-Olomu, Uusimmat.

3. Mitkä fuksi käynnissä takaisin on paras suorituskyky?

Royce Freeman Oregonin hätäinen 1299 telakoiden ja 16 touchdowns tällä kaudella matkalla on nimetty fuksi All-American. Dalvin Cook syntyi alas venytys Florida State, keskimäärin 105,8 telakat per peli ja 6,6 telakat per tehtävä vuonna Seminoles "lopullinen kuusi pelejä runkosarjan. Vuonna matchup joka on muotoutumassa olevan loukkaavaa rangaistuspotkukilpailun johtama quarterbacks kummankin joukkueen, nämä kaksi lahjakasta ensimmäisen vuoden pallo harjoittajien on potentiaalia olla peli vaihtajat.

Lopullinen predicton: Oregon 38, Florida State 30

Räjähtävä Oregon rikos johdolla Mariota, on liikaa Florida State puolustus sisältävän. Seminoles on vielä kohtaamaan joukkue tulivoimaa Ducks, ja Florida State todennäköisesti hukkua niiden nopeus ja syvyys. Etsi Oregon tehdä matkan ensi viikolla kalastuspolitiikan mestaruuden peli Arlington.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha