Colin Firth Komitea kehottaa antamaan uncontacted Tribe Survival

Reija Hautala Elokuu 14, 2016 Miscellany 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Oscar-palkittu elokuva tähden Colin Firth on käynnistänyt kampanjan pelastaa "Maan uhanalaisimpien heimon" - Awa Brasilian Amazonin.

Awa ovat pieni heimo, jonka alueella on hyökkäsi suuren armeijan laittoman puunkorjuuta, karjankasvattajia ja uudisasukkaita. Tilanne on nyt niin kriittinen, että useat brasilialainen asiantuntijat ovat puhuneet "kansanmurha" ja "sukupuuttoon."

On noin 360 yhteyttä Awa. Monet ovat perhe brutaalin joukkomurhia. Uskotaan, että 20-25% enemmän ovat piileskelee nopeasti kutistuu metsä, etsivät epätoivoisesti turvaa jatkuva tuhoaminen.

Kampanjan tavoitteena on saada Brasilian oikeusministerin lähettää liittovaltion poliisi selvittää puunkorjuuta, karjataloustuottajille ja uudisasukkaat, ja pidä ne pois.

Firth sanoo:

"Awan metsä on laittomasti leikattu puutavaran. Kun puunkorjuuta nähdä niitä, he tappavat heidät. Heidän jousensa ja nuolet ovat ei ottelu aseita. Ja milloin tahansa historiassa, sinne se loppuisi. Toinen ihmiset pyyhki pois maan päältä, ikuisesti. Mutta aiomme varmistaa maailma ei anna sen tapahtua ... "

Viime vuonna raportoitu miten brasilialainen kansalaisjärjestö oli väittänyt, että Amazonin puunkorjuuta oli "poltettiin elävältä" lapsi uncontacted jäsenten Awa.

Katso hämmästyttävä lyhytelokuva, jossa valitus Colin Firth ja musiikkia Grammy-palkittu säveltäjä Heitor Pereira. Se tarjoaa ainutlaatuisia kuvamateriaalia Awa, joka harvoin sallii ulkopuolisia yhteisöihinsä, osoittaen erittäin läheinen suhde heidän lemmikki, täysikuun rituaali, jossa Awa puhua heidän esi-isiensä henkiä ja tuhoisa tuhot puunkorjuuta ja karjatilalliset, jotka asettavat koko rinteillä palamaan.

Lue lisää kampanjasta joka Firth on menossa täällä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Tammikuu 13, 2018 | 20:11:36 | myöhemmin 1 vuosi
Aulis Jussila
  Like 4   Dislike 0

Tämä polttaminen elävä metsä on vain väärä. Burning ihmiset on liian väärin - miten puunkorjuuta elää itsensä kanssa? Kansanmurha vähentää meille kaikille - koko kulttuuri ääni on vaiennut, emmekä koskaan tiedä, mitä meiltä puuttuu. Ilmeisesti olen allekirjoittanut vetoomuksen tästä tammikuussa. Harmi, että sivusto ei anna meidän äänestää "aikaisin ja usein"!

Tammikuu 14, 2018 | 00:07:15 | myöhemmin 1 vuosi
Anttoni Aaltonen
  Like 1   Dislike 1

Tämä oli häiritsevää katsella. On oltava tapa säästää nämä ihmiset !!

Tammikuu 14, 2018 | 02:04:08 | myöhemmin 1 vuosi
Hilkka Ahonen
  Like 2   Dislike 2

Kiitos tuo niin tärkeä asia huomiomme. Ge'ez me todella saada niin paha, että olemme nyt valmiita tuhota rotuja tuotteille. Mitä he tekevät kanssa puutavaran? On mahdollista se tulee tehtaan tehdä puuhiiltä Kiinassa.

Tammikuu 14, 2018 | 07:26:57 | myöhemmin 1 vuosi
Antto Tamminen
  Like 2   Dislike 2

Sinun täytyy tappaa ihmisiä niin pääset puita. Kun aloitat tappaa puita saat lokit, jotka myyvät rahalle, joka on yritysten "jumala. Kysykää cathslick pappi: "Miguel Piovesan, joka on italialainen, on tarmokkaasti edistämään valtatie hänen seurakunta lehdessä, seurakunnan radiossa ja jopa aikana massa paikallisessa seurakunnassa". Nyt se on joitakin hyviä preachin "siellä, pardre ..

Tammikuu 14, 2018 | 12:54:06 | myöhemmin 1 vuosi
Mariia Hänninen
  Like 0   Dislike 2

Tuhoaminen sademetsän kaikkialla maailmassa on tarpeeksi huono, ja joka todella tietää mitä tuhoa tämä voi aiheuttaa planeetallemme. Useimmat sademetsät tuhoutuvat ei luonnollisista syistä, mutta tietämättömyys ja ahneus miehiä, jotka raiskaavat maailman metsiin puu-, istuttaa palmuöljyn tai tulokset niiden kaivostoiminnasta. Kaikissa näissä tapauksissa suurin osa saatujen materiaalien, on tarkoitettu rikkaille maille ja tehdä vähän kasvun edistämiseksi kansalaisten alkuperämaan - tässä tapauksessa se on PERU. Mikä tekee asiasta huonompi skenaario Perun, on räikeä tappaminen pois Nahua - pieni heimo, jonka alueella on hyökkäsi öljy- ja kaasuyhtiöt, joiden etsintä Peru on johtanut väkivaltaisiin ja tuhoisa kosketuksiin eristetty intiaaneja. Tilanne on nyt niin kriittinen, että useat brasilialainen asiantuntijat ovat puhuneet "kansanmurha" ja "sukupuuttoon." Lue lisää: Perun hallitus sivuuttaa uusia YK: n suuntaviivojen suojelusta YK-yhteyttä intiaanien Amazon. Perun hallituksen hyväksyy edelleen öljyn ja kaasun hankkeita huolimatta edellinen etsintä johtaa kuolemaan puoli Nahua heimo. Sen sijaan, taustalaulu YK. Maamerkki mietinnön, joka tukee heimojen oikeus olla rauhassa, Peru sallii maan suurin kaasun projekti laajentaa syvemmälle alkuperäiskansojen

Tammikuu 14, 2018 | 20:07:49 | myöhemmin 1 vuosi
Aada Savolainen
  Like 0   Dislike 1

Toivon Colin Firths ääni saa huomiota, että on tarpeen suojata tämän heimon kansojen!

Tammikuu 14, 2018 | 21:19:30 | myöhemmin 1 vuosi
Saima Auer
  Like 2   Dislike 0

Nämä ihmiset elävät oikealla tavalla. Joku ystävällisesti auttaa heitä ennen kuin kaikki on menetetty.

Tammikuu 14, 2018 | 23:47:07 | myöhemmin 1 vuosi
Tommi Koski
  Like 5   Dislike 2

Tietenkin raha auttaa paljon ja allekirjoittaminen vetoomuksia myös, mutta se tarvitsee oikeita ihmisiä siellä paikan päällä. Everytime, on jonkinlainen tunnustamisen ongelmista ja joitakin ratkaisu, se kaikki menee pottiin koska aina on ihmisiä lahjusten ja muiden sormien. Tämä on suurin ongelma. Laittomat hakkuut, se on sama kaikkialla Afrikassa, Intiassa, Thaimaassa, Indonesiassa. Koska siellä on aina markkinat sitä eikä tarpeeksi koulutusta totuudesta. Ja on miljoonia ihmisiä, jotka eivät koskaan ajattele mitään, paitsi heidän uusimman Gucci pussi tai viimeistään Mersu ajotieltä. Se ei tule muuttaa ennen kuin ihmiset ymmärtävät, ja välitä mitä teemme toisiamme ja planeetan. Ja se tulee olemaan myöhässä, ehkä se on jo. Ongelmia ihmisten on, emme ymmärrä, mitä meillä on, kunnes se on liian myöhäistä! En voi allekirjoittaa vetoomuksen jostain syystä!

Tammikuu 15, 2018 | 03:40:21 | myöhemmin 1 vuosi
Hely Hietanen
  Like 2   Dislike 1

Tämä on niin surullista, mutta vain niin uskottava tässä päivässä ja ikä! Se tapahtuu eksponentiaalisesti satoja vuosia, ja nyt meidän on pelastettava sademetsiä ja nämä muinaiset kansat. On hienoa, mitä Colin tekee ja monet, monet muut ihmiset mutteri näyttää siltä, ​​että meidän kaikkien on tehtävä enemmän. Tarvitsetko enemmän ihmisiä paikan päällä laskemisesta elämänsä tähän työhön. Se tarvitsee myös niin paljon rahaa ja ennen kaikkea, koulutusta ja tukea hallitusten. He eivät välitä pätkääkään ja koskaan. Brasilia on kauhea maine ja on tuhonnut niin paljon. Nyt on yksi rikkaimmista maista ja kaikki takana metsien, se on eläinten ja se vanha kansa. Ihmiset, jotka todella välittävät ja tietää, pitäisi saada pois niiden aasit ja tositoimiin Tallenna nämä metsiä. Ei istuu tietokoneen ja lähettää rahaa ja allekirjoittamalla vetoomuksia. Aion Kolumbia pian ja menen Brasiliaan myös ja miten voin auttaa mitenkään voin. Se rikkoo hyvää henkilöä sydän. Se saa minut häpeämään olla ihminen.

Tammikuu 15, 2018 | 06:45:14 | myöhemmin 1 vuosi
Tuija Parkkonen
  Like 2   Dislike 1

Monissa maissa, heimokansojen on kuollut nimi edistymisestä tai koska ne, joilla valta halunnut maat hallussa heimojen. Hyökkäykset hmong, Montagnard, Tai Dam, ja muut heimokansojen kommunistisessa Vietnamissa ja Laosissa on jälleen hyökkäyksen omat hallituksensa. Brasiliassa hallitus yksinkertaisesti mahdollistaa laittoman puunkorjuuta, karjataloustuottajille, ja uudisasukkaat tuhoamaan heimojen väestön. Tämä säädös ei ole paljon erilainen kuin hallitus tappaa ne suoraan.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha