Clint Eastwood ei ole ensimmäinen tehdä musta mies Invisible

Vihtori Kolkka Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hyvää kamaa Hyvää kamaa Bill R tässä ovat teidän libs

Tiedän etten ole yksin on sekoitettavissa noin Clint Eastwood puhe GOP yleissopimuksen torstai-iltana, jossa hän käsitteli tyhjän tuolin kuin presidentti Barack Obama. Voin kertoa teille, olin täysin loukkaantunut eikä sillä mitään Eastwood - tervehdittiin mysteeri puhuja ennen senaattori Marco Rubio käyttöönotto Mitt Romney nimitys hyväksymistä puhe -said.

Olin järkyttynyt siitä, että Eastwood tai joku oli päättänyt, että tyhjän tuolin voitaisiin käyttää edustamaan Obama. Addressing ohut ilma, Eastwood näytti puhu näkymätön mies.

Näkymätön mies on nimi 1952 romaanin Ralph Ellison että pidetään kanoninen työ Afrikkalainen Amerikan kirjallisuus. Nimeämätön päähenkilö, nuori Afrikkalainen Amerikan mies, joka varttuu erillisiä syvällä etelässä jo 20-luvulla, uskoo olevansa kuvaannollisesti "näkymätön" yhteiskunnalle. Ihmiset eivät näe häntä ihmisenä, omana itsenään, vaan kaikenlaisia ​​stereotypioita Afrikkalainen-amerikkalainen mies. Aikana romaani, päähenkilö siirtyy Harlem New Yorkissa ja - jatkamalla näkymättömyys metafora - asuu maan alla hylätty kivihiili kellari.

Minulla ei ole aavistustakaan, ja olen taipuvainen epäilemään, että Eastwood tarkoitus viitata Ellison romaani. Mutta jos joku on henkilö värin Yhdysvalloissa tietää, tai jotka on "erilainen" kuin "ei valkoinen heteroseksuaalinen mies" - joku on rotuun tai etniseen vähemmistöön tietää miltä tuntuu pidettävä näkymätön; on joku katsoa sinua, mutta jotenkin onnistuvat toimimaan, jos et ole siellä.

Olen kolmannen sukupolven Kiinan-amerikkalainen koulutettu jossain "WASP-y" toimielimet, joka opettaa "kuolleet" kielillä Länsi kirjallisuutta, latina ja antiikin Kreikan. En ole koskaan tuntenut niin näkymätön kuin silloin, seisoo edesmennyt appivanhemmat "keittiö, vierailija, katsoi suoraan minuun, mutta läsnäoloni ei rekisteröidä hänen kasvonsa, toimia tai sanoja.

"En aio olla hiljaa," Eastwood sanoi tyhjän tuolin. Hän puhui presidentti kolmannessa persoonassa:

"Joten olen saanut herra Obama istuu täällä ja minä vain aikoi kysyä häneltä pari kysymystä. Mutta tiedätkö, muistan 3 ½ vuotta sitten, kun herra Obama voitti vaalit ja, no, en ollut suuri kannattaja. "

Näyttelijä näytti laittaa sanoja hänen kuvitteellinen puhekumppani suuhun, kuten edellä poliittis:

"En aio olla hiljaa. Se on minun vuoroni ", näyttelijä tokaisi Hetken kuluttua vielä vilkaisi haltuunsa teeskentely Obama istuu tyhjän tuolin vieressä. "Ajattelin vain, kaikki nämä lupaukset, ja sitten minä miettinyt tiedätte, ... mitä haluat minun kertoa Romney? En voi kertoa hänelle, että. ... Kerro hänelle itse. Olet aivan hullu. "

Ihmiset reagoivat välittömästi yli Twitter Romney avustajansa ovat tehneet joitakin raivoissaan vaurioiden valvontaa. Vaikka vähintään kaksi Romney suurin neuvonantajien tyhjennetään Eastwood ulkonäkö, New York Times sanoo myös, että

... Toinen neuvonantaja sanoi, että useat alkuun aides oli arvostellut puheenaiheita annetaan Mr. Eastwood, joka kampanja oli keskusteltu näyttelijä niinkin myöhään kuin muutama tunti ennen hänen ulkonäkönsä. Mr. Eastwood kuitenkin toimitti ne pistettä teatteri, ja toisinaan törkeä, että kiinni Romney avustajia kenet, tämä henkilö sanoi. Mr. Eastwood jopa jätti huomiotta varoitukset, että hän oli ylittänyt aikansa.

Olen selvästi puolueellinen. Mutta voin vain yhtyä Obaman kampanjan tiedottaja Lis Smith sanoi: "Clint Eastwood puhe tänään toi uuden merkityksen Hyvät, pahat ja rumat - mutta enimmäkseen vain huono ja ruma."

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Toukokuu 7, 2017 | 20:10:16 | myöhemmin 8 kuukautta
Viljami Leinonen
  Like 1   Dislike 0

Se ei ole ensimmäinen kerta, kun MUSTA henkilö ohitettiin & kohdellaan kuin hän oli vain OSA FURNITURE.HOPEFULLY Se oli viivan hiekkaan, joka ei koskaan toistu, kuitenkin VÄRI tai rodun OLE baari tyhmyys RACE

Toukokuu 8, 2017 | 02:10:43 | myöhemmin 8 kuukautta
Konsta Jokinen
  Like 1   Dislike 1

Iloinen, kun vaalit ovat ohi, kukaan ei mielellään muutenkin.

Toukokuu 8, 2017 | 07:13:28 | myöhemmin 8 kuukautta
Asta Alanko
  Like 0   Dislike 1

Mr Eastwood on erittäin älykäs herrasmies, enemmän kuin voimme sanoa lib miesten tällä sivustolla. Hän sano niitä asioita, ja se kestää älykkyyttä ymmärtää hänen kommenttinsa ja asianmukainen käyttö tyhjän tuolin. Olisipa hänellä oli koko tarina tietojen miten Obamacare valuu Seniorit Medicare joidenkin miljardeja dollareita kuin liian olisi ollut iso hitti. Jälleen libs ole mitään kumota mitä herra Eastwood sanoi viesti, joten ne täytyy hyökätä, hyökkäys ja hyökkäys yrittää hajottaa hänen viestinsä.

Toukokuu 8, 2017 | 14:05:03 | myöhemmin 8 kuukautta
Jasper Lakomaa
  Like 2   Dislike 1

Erittäin mielenkiintoista lukea ,, En tiedä 1952 romaani Ralph Ellison. Kiitos, että voimme nähdä läpi silmäsi. Aloin katsella sitä ,, mutta se kaikki oli niin tyhmä minulle ,, Luulin Eastwood oli menossa seniili. Käänsin sen pois ,, niin iloinen, tein

Toukokuu 8, 2017 | 16:20:38 | myöhemmin 8 kuukautta
Kaisa Aalto
  Like 0   Dislike 1

Mistä planeetta sinä vain pisara Bill? Eastwood ei keskustella näistä asioista, ja on erityisesti miksi hän on kuvattu tahansa asioita vain iteroitava oman befuddled ja tarpeeton postitse. Eastwood ei ole mitään sanottavaa emmekä sinua.

Toukokuu 8, 2017 | 20:59:57 | myöhemmin 8 kuukautta
Anni Manner
  Like 4   Dislike 2

Se on todella mielenkiintoista, miten liberaalit kaikki hyökkäävät mies eikä ongelmia. He ovat kutsuneet Eastwood rasistinen, seniili, Moron, befuddled ja liian vanha, mutta hyvin harvat edes mainitse, mitä hän puhui, kuten työttömyys, talous, Fast and Furious, tai rikotuista lupauksista kuten Gitmo tai laittomasti maahan tai velka. Mikä maa meillä on Amerikassa. Obama on johtaja osasto ja yrittää kovasti pitää, että kiinni Amerikassa.

Toukokuu 9, 2017 | 01:04:40 | myöhemmin 8 kuukautta
Nestori Mäki
  Like 2   Dislike 0

Steveo - Jos se kävelee kuin ankka ja quacks kuin ankka ... . Clint Eastwoods kommentit olivat rasistisia. Vain myöntää sitä. Tiedät hänen puheensa oli rasistinen.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha