Cisco osti osuuden Parallels ja 3 Dow Movers Kipinöinti Chattaaja

Aatto Haapakoski Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Boeing Company: Nykyinen hinta $ 75.09

Sekä Japanin ja Yhdysvaltojen valvojien ovat nyt kaikki paitsi sulkea pois ylihintaa paristot että se on syynä viime tulipalot Boeing 787, joka on nyt maadoitettu viikon. FAA sanoi, että on toistaiseksi mitään ratkaisevaa vastauksia siihen syy, eikä selvää päivämäärää annettu vielä palauttamiseksi lentokoneita lennon, uutistoimisto Reutersin mukaan.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Cisco Systems: Nykyinen hinta $ 20.91

Cisco ostaa noin 1-prosentin vähemmistöosuuden ohjelmistokehittäjä Parallels, sanoo Reuters. Jälkimmäinen sanoo, että se odottaa Osinkoa maksettiin, listautumisannin, ja M &.

Ovatko nämä varastot ostaa tai myydä? Anna meidän auttaa sinua päättämään. Tutustu Stock Picker uutiskirje nyt.

General Electric Company: Nykyinen hinta $ 22.09

Torstaina GE ja Toshiba Corporation allekirjoittivat aiesopimuksen, jonka kautta luodaan maailmanlaajuisen strategisen yhteistyösopimuksen, jonka mukaan yritykset olisivat yhdessä kehittää valitse yhdistetyn syklin sähköntuotannossa hankkeita maailmanlaajuisesti. Lisäksi alle pöytäkirjan osapuolet tutkii luominen strateginen yhteisyritys kehittämiseen seuraavan sukupolven kombivoimaloiden hankkeita, joilla korkeampi terminen hyötysuhde. Viime vuonna, GE ja Toshiba voitti sopimus antaa uusia FlexEfficiency tech Chubu Electric Powerin Nishi Nagoya lämpövoimalaitoksessa Japanissa. Tämä järjestelmä on yhdessä konfiguroitu saavuttaa maailman korkeimman terminen hyötysuhde 62 prosenttia.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Hewlett-Packard Company: Nykyinen hinta $ 16.89

Hewlett-Packard ilmoitti, että Espanjan Madrilena Red de Gas on saavuttanut neljän vuoden sopimuksen HP hallita sen ympäristön käynnissä SAP, jotta se voi parantaa asiakaspalvelua, kun samanaikaisesti parantaa tehokkuutta. Kautta ehdot, HP auttaa Madrilena Red de Gas paremmin linja sen SAP-pohjainen ympäristö kanssa liiketoiminnan tavoitteet, jonka avulla se voi tukea prioriteettien, asiakaspalvelu parantaminen tavoitteet ja kasvua, koska se vähentää monimutkaisuutta ja kustannuksia.

Älä missaa: Voiko Amazon Bank Uuteen teknologiaan?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha