Christopher & Banks Tulos: Tässä Miksi Sijoittajat Like These Tulokset

Vilhelm Jalkanen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Christopher & Banks Oyj oli tappio ja voittaa Wall Streetin odotukset, mutta tuli lyhyt pelaajan tulot odotuksia. Tulot neiti on negatiivinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön. Osakkeet ovat jopa 4,56%.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Christopher & Banks Oyj Tulos lunttilappu

Tulokset: oikaistu osakekohtainen tulos nousi $ -0.11 neljänneksellä verrattuna EPS on $ -0.38 vuonna edellisvuoden neljänneksestä.

Tulot: Rose 68.51% to $ 116 miljoonaa vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Christopher & Banks Oyj raportoitiin oikaistu EPS menetys $ 0,11 osakkeelta. Tällä toimenpiteellä, yhtiö voittaa keskiarvo analyytikko arvio $ -0.18. Se jäi keskimäärin tulot arvio $ 120.66 miljoonaa euroa.

Lainaten Management: LuAnn Via, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, kommentoi: "Olemme iloisia jatkui vauhtia liiketoimintaamme neljänneksellä johtuen meneillään toteuttamista meidän strategisiin hankkeisiin. Asiakkaamme vastasi erittäin myönteisesti meidän tasapainoinen kauppatavaraa tarjoaa, parempi arvo ehdotus ja tehostetun markkinoinnin. Olen ylpeä siitä työstä tiimimme on tehnyt; kuitenkin, olemme vain neljännellä pelivuoro, ja aiomme edelleen rakentaa tämän perustuksen päälle ajaa kestävää pitkän aikavälin liikevaihdon ja tuloksen kasvua. "

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto laski 1,07% vuodesta $ 117.26 miljoonaa edellisellä neljänneksellä. EPS laski $ -0.11 neljänneksellä verrattuna EPS on $ 0,10 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot on neutraali näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulos on menetys $ 0,07 ei ole muuttunut. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on siirtynyt ylös menetys $ 0,71 menetys $ 0.53 viime yhdeksänkymmentä päivää.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha