Chilen Gay Man Dies Neo-natsien hyökkäys Loukkaantumiset

Arsi Aakula Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tämä on kamala. Mikä kamala ihmiset! Nykäyksiä maksaa!

Useita raportteja kertovat traagisesta kuolemasta 24-vuotias Daniel Zamudio, Chilen mies pahoinpideltiin raa'asti, poltettu ja vaurioitetaan väitetty uusnatsien hyökkäys muutama viikko sitten.

Zamudio oli ollut lääketieteellisesti aiheuttama kooma yrittää toipua vammoja hän on kärsinyt aikana 3 maaliskuu hyökkäys. Hän oli löydetty kanssa silpoutuneen korva, natsien symboli hakattua hänen lihansa, ja oli lyöty niin pahoin hän oli tiettävästi kärsinyt useita aivohalvauksia sekä pahasti loukkaantunut jalka. Valitettavasti huolimatta varhainen lupaus, se näyttää Zamudio ei voinut voittaa nämä vammat ja kuoli sairaalassa tiistai-iltana.

Raportit Santiago Times:

Emilio Villalón, johtaja Posta keskussairaalan Santiago, sanoi, että nuori mies kuoli 19:45 vietettyään yli kolme viikkoa koomassa taistelevat elämästään.

"Koko tiimi on tehnyt kovasti töitä ja intensiivisesti käyttävät kaikki tarvittavat voimavara hänen trauma, mutta valitettavasti hän on kuollut," Villalón kertoi Cooperativa. "Pahoittelemme tästä erittäin paljon, koska se on tuottanut hyvin tärkeä epäoikeudenmukaisuutta vastaan ​​yhteisöä."

Chilen poliisi on pidättänyt neljä miestä vuotiaita 19 ja 25. He olivat syytetty murhayrityksestä, mutta että maksu todennäköisesti muuttuvat annetaan Zamudio kuoleman.

Epäillyt ovat kaikki kiisti syytökset, vaikka raportit viittaavat siihen, että ainakin jotkut miehet ovat rikosrekisteriä keskitys väkivaltaista muukalaisvihamieliset toimet.

Vaikka rikosoikeudellisissa menettelyissä edetä, seksuaalivähemmistöjen oikeuksia aktivistit vaativat selityksiä Chilen hallitus yli sen hitaaseen siirtymiseen LGBT-inclusive syrjimättömyyden laki.

Chilen homojen oikeuksien aktivisti Jaime Parada on sanonut suhteen Zamudio kuoleman ", hän on uhri homofobian, vihan että jotkut ovat niitä kohtaan, joilla on erilainen seksuaalinen suuntautuminen. Tänään, pidämme häntä marttyyrina. "

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Toukokuu 26, 2017 | 22:34:32 | myöhemmin 9 kuukautta
Aappo Haapalainen
  Like 0   Dislike 1

Tämä on niin sairas. En voi uskoa, tämä voisi tapahtua.

Toukokuu 27, 2017 | 04:07:33 | myöhemmin 9 kuukautta
Toimi Kuusisto
  Like 4   Dislike 2

Niin kovin hyvin surullinen !!! Miten yksi asuu siellä elämä on kukaan elses liike ... ja heillä ei ole oikeutta tehdä sitä omaansa! Heidän pitäisi saada, mitä he antoivat että nuori mies! Ei ole mitään tekosyytä !!

Toukokuu 28, 2017 | 12:38:02 | myöhemmin 9 kuukautta
Seidi Häkkinen
  Like 4   Dislike 0

Mielestäni vetoomuksen presidentti Sebastian Piñera ja Renovación Nacional ja Udi osapuolia muuttamaan tapojaan, koska ne repudied kansainvälinen yhteisö on jotain tehdä muutoksia. Koska ne aina hyvin tietoisia siitä, miten kansainvälinen yhteisö näyttää Chile ja tämä tekee ne näyttävät ne erittäin huono vai mitä?

Toukokuu 28, 2017 | 15:10:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Alex Haapala
  Like 0   Dislike 1

Voi heidän Jumala näyttää heille heidän virheensä hyvin, hyvin, selvästi.

Toukokuu 28, 2017 | 19:25:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Vilhelmi Ahokainen
  Like 2   Dislike 1

Roistot joka teki tämän pitäisi koskaan nähdä aurinko taas. Elsie V, miten voimme auttaa? Voiko vetoomukset tehdä ero?

Toukokuu 29, 2017 | 00:48:13 | myöhemmin 9 kuukautta
Katariina Salminen
  Like 5   Dislike 0

Huomaat et koskaan kuullut uusnatsien saada vatkata roaming jengit homojen ..... aiheuttaa se vain ei tapahdu.

Toukokuu 29, 2017 | 01:57:43 | myöhemmin 9 kuukautta
Aki Heikkinen
  Like 1   Dislike 2

Nämä senaattoria äänesti lain vastaisen syrjinnän Chilessä Jovino Novoa; Victor Perez; Juan Antonio Coloma; José Antonio Kats Rits; Alexandro García-Huidobro; Jaime Orpis; Gonálo Uriarte; Edi Correa; Ena Von Baer; Carlos Larrain; Baldo Prokurica; Carlos Kuchel; Francisco Chahúan; JSE García Ruminot; Hosaín Sabag.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha