Caught Kylmä tai flunssa?

Elsi Lahti Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Caught Kylmä tai flunssa?

Talven kylmä ja flunssa kausi meille, meidän vinkkejä sinut takaisin jalat. Levätä, nesteytys, ja nenähuuhtelu kanssa Neti potti voi nopeuttaa toipumista.

Yli 200 virukset aiheuttavat flunssan, mutta rinoviruksen ja coronavirus todennäköisimmin hyökätä kehon aikana kylmä ja flunssa kausi. Altistuminen voi olla läpi ilman pisaroita, tai koskettamalla meidän silmien, nenän tai suun jälkeen kosketuksiin viruksen tartunnan pinta kuten doorknob.

Levätä toipua

Kun virushyökkäyksiä on tärkeää ottaa aikaa parantua varmistamalla kehomme saa riittävää lepoa. Näin kehomme keskittyä sen energian immuunijärjestelmään.

Pysyä sammutettua

Pysyminen sammutettua kanssa kuumia nesteitä on tärkeä aikana kylmä tai flunssa tyhjentää nenän ja rauhoittaa tulehdusta kurkussa. Teetä tehty inkivääriä ja sitruuna edistää immuunijärjestelmää ansiosta C-vitamiinin sitruuna ja tulehdusta ominaisuuksia sekä ainesosia. Muita yrttiteet että voi olla hyödyllistä sisältää echinacea, Astragalus, seljanmarja, ja liukas jalava. Hae teetä teidän luonnollista terveyden säilyttäminen.

Kurlata

Rauhoittaa kipeä, rahiseva kurkun, suolavesi kurlata voivat tarjota tilapäistä helpotusta. Liuota tl suolaa kupillinen lämmintä vettä. Kurlata, ottaa suuri kulauksen ratkaisu, kärki päätäsi taaksepäin ja anna suolaveden laskeutua takana teidän kurkun, ilman nieleminen. Hengitä ulos hitaasti teidän kurkun jotta suolaveden pystöjen ympärillä suussa. Jatka 30 sekuntia, sitten sylkemään ratkaisu. Toista kolme tai neljä kertaa maksimaalisen hyödyn.

Nenäsi kevyesti

Käyttämällä asianmukaista tekniikkaa, puhaltaa nenän kevyesti voi auttaa poistaa ylimääräisen liman nenän ja väliaikaista apua. On tärkeää käyttää liikaa voimaa, koska tämä voi aiheuttaa liikaa paineita teidän tärykalvot. Peitä toinen sierain samalla varovasti puhaltaa ilmaa ja limaista ulos toiseen sieraimeen. Pese kädet heti estääkseen viruksen leviämisen.

Steam nenäkäytävien

Pitämällä nenäkäytävien kostea, höyry voi lievittää ruuhkia kylmä tai flunssa. Jos käytät ilmankostutinta, muista puhdistaa se oikein leviämisen estämiseksi hometta ilmaan. Viileä sumu ilmankostutin voi auttaa pitämään nenäkäytävien selkeä, kun sitä käytetään yöllä.

Höyry joko suihku tai kulhoon kuumaa vettä voi sallia limaa valua niin, että voit hengittää selvästi uudelleen. Käyttää höyry hengitettynä, täytä kulho tai upota kiehuvaan veteen ja kumarru sen kun hitaasti hengitys höyryä. Aseta pyyhe pään yli ja levittää sitä ympäri kulhoon tai upota ohjata höyryn ylöspäin. Hengitä hyvin hitaasti, jotta polttavaa tunnetta nenässä.

Edut asianmukaisen nenähuuhtelu

Nenähuuhtelu on yksinkertainen kodin hoito, jota voidaan käyttää ruuhkautumisongelman nenän ja avaa poskionteloiden. Huuhtelemalla pois nenäonteloon suolaliuoksella, voit parantaa nenän salaojitus ja vähentää kipua aiheuttama nenän tukkoisuus.

Vesihoito

Aseta kuuma ja kylmä pesulappuja vuorotellen koko poskionteloiden auttaa selkeä ruuhkia. Aloita kuuma pakkaamaan kolme minuuttia, jonka jälkeen 30 sekuntia kylmää pakkaa. Toista tämä kolme kertaa hoitoa yhteensä kolme kuuma ja kolme kylmä pakkaa käsittelyä kohti. Tämä voidaan toistettiin kaksi kuusi kertaa päivässä.

Ei kanakeitto toimii?

Syöminen kanakeitto voi vaikuttaa kylmä tai flunssa kahdella tavalla. Ensimmäinen, se on osoitettu laboratoriossa estää valkosolujen nostamasta tulehdus. Toiseksi, höyry keitto väliaikaisesti tuet liikkumista liman nenän kautta kulkee.

Kuinka käyttää Neti potin

 • Pese kädet ja täyttää Neti potin jäähtynyt, aiemmin keitettyä vettä.
 • Lisää suolaliuosta ja sekoita hyvin.
 • Aseta kärki Neti potin omaan oikean sieraimen; mutka pään hieman ja kallista sitä vasemmalle. Pidä suusi auki, jotta vesi virtaa ulos vasempaan sieraimeen eikä suuhusi. Anna liuoksen varovasti virrata oikeaan sieraimeen ja ulos vasempaan sieraimeen.
 • Nenäsi kevyesti, tukkimatta joko sieraimeen.
 • Jos maku suolaliuos suussa tai kurkussa, sylkeä se pois.
 • Toista vasemmalla puolella.
 • Hävitä jääneen suolaliuosta.
 • Paras täydentää kylmä ja flunssa helpotusta

  Täydentää Tehosteet C-vitamiini otettu puhkeamista kylmä, se voi vähentää kylmä kesto oregano öljy hyödyllistä, kun lisätään vettä höyryssä sivuonteloiden; sisältää antimikrobista aktiivisia ainesosia yrttiteet kuten echinacea, Astragalus, tai seljanmarja voi lievittää vilustuminen sinkki otettu puhkeamista kylmä tai flunssa, se voi vähentää sen vakavuutta valkosipuli voi lievittää kylmän Pysy kotona jos Mene töihin jos
  • on kuumetta yli 100 F
  • on usein ja jatkuva syvä yskä
  • tuntuu, että et tuottava työssä
  • löytää sinus kipu tulee sietämättömäksi
  • tuntuu hieman kutittaa kurkussa
  • on selkeä nuha
  • on pieni päänsärky
    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha