Case Early Medicare

Taija Karjalainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kriitikot ja kannattajat Edullinen Care Act, eli Obamacare taipumus kaunistella yksi keskeinen ongelma koko suunnitelma: Työllisyys edelleen, suurelta osin, vastaa sairauskulujen.

Yli 8 miljoonaa amerikkalaista kirjoilla terveydenhuollon suunnitelmia kautta Obamacare ennen huhtikuun puolivälissä määräajan. Valkoinen talo trumpetit numero. GOP väittää sen väärin paisuttivat eikä vastaa kaksijakoista - jos ei tyytymättömyys - monet enrollees kuulemma väitti laatuun suunnitelmien ne poimitaan.

Meidän terveydenhuollon vakuutusjärjestelmä oli rikki ja selvästi tarvitaan joitakin vakavia korjaus. Ajatus siitä, että noin 48 miljoonaa amerikkalaista - puhumattakaan dokumentoimattomia asukkaiden maamme - ei ollut sairausvakuutusta kyseessä minuakin.

Laskut sairaalahoitoa ja kustannukset huumeet ovat pöyristyttäviä. Köyhät ja kutistuu keskiluokka listalla päivystyspoliklinikat kuin lääkäri valinta jopa pieniä terveysasiat, sekoitettu satunnaista, elämä muuttavaa ja ehkä ehkäistävissä aivohalvauksia tai sydänkohtauksia. Ei hyvä järjestelmä, kun päivystyspoliklinikat näyttävät enemmän kuin telakan myynti kuin kuin paikkoihin, joissa tarjotaan elämän tai kuoleman hoito.

Terveydenhuollon edullinen kaikille on jaloa. Joten oli 40 Acres ja Mule, kirjaimellisesti ruohonjuuritason aikovat valtuuttaa entiset orjat maatilalle ja jälleenrakentaa romuttui Old South kansalaissodan jälkeen. Olen osa yhtiön täällä, kuitenkin on niitä, jotka ajattelevat Obamacare hyvä asia - kumma kyllä, olen eri mieltä ACA vastustajia, liian.

Sekä suunnitelma ja keskustelu unohtaa eri ryhmä erittäin ansioitunut ihmisiä.

Jopa noin seitsemän vuotta sitten minun neuvoa käytännössä, minun haastattelu asiakkaalta alkoi miten hänen eläkkeelle suunnittelu eteni siihen asti. Puhuimme säästäminen, investoinnit, eläke-ennusteita, vakuutus ja vastaavat. Useimmat näistä ihmiset olivat 50-65 vuotta vanhoja; jotkut olivat nuorempia.

Ihmiset eroavat suuresti niiden halu tai kyky työskennellä viimeisen eri-ikäisille. Näin ihmiset valmis eläkkeelle 55 ja muita, jotka nauttivat, mitä he tekivät ja halusi pitää sitä monta lisävuotta.

Useimmat näistä ihmisistä tuli pois noin 30 vuotta työtä, vuosikymmeniä yleisesti hyväksytty span työskennellä joku muu kuin itseäsi. Se on 30 vuotta maksuja, mitä me yhteiskuntana toivoman. Tyypillinen pitkäaikainen työntekijä työskenteli ja tuettava perheen yli kolmen vuosikymmenen ajan.

Ei enää. Voit luovuttaa kahdeksan tuntia päivässä, viitenä päivänä viikossa yli 30 vuotta, mutta jos et ole oikeutettuja Medicare, liittohallitus vakuutus vanhuksille, et ole lähdössä vielä.

Ainakin, ei jos haluat välttää konkurssin jälkeen sairaalassa käynnin.

Hyvä työntekijä, selkäranka maamme. Amerikan kansalaiset työvoimaa lähes kolmannes vuosisadan saavuttavat 50s tai 60-luvun alussa - ja jos he jäävät eläkkeelle menettää työnantajan tukemaa terveys kattavuus. Pyydän, että hätätilanteessa.

Miksei tällainen työntekijä vain tuoda shekkivihko paikalliseen Vakuutuskassa? Oletko hinnoiteltu ostohinnasta terveydenhuollosta omalla aikoina?

Vain muutama vuosi sitten, kattavuus perhe oli muutama sata dollaria kuukaudessa. Nyt? Yli tuhat dollaria 30 päivän välein.

Ahkera miesten ja naiset tarvitsevat Medicare-tyyppinen kattavuus nyt - ei 65 - muodossa kohtuuhintaisten sairausvakuutus jotka antoivat paljon niin kauan. Tämä kattavuus ei voi enää riippua nykyisen tai entisen työllisyyttä.

Ne, niiden 50 ja 60 on työskenneltävä kauemmin, koska niiden sairausvakuutuksen ratsastaa työnsä. Ne eivät - tai ei voi - lopettaa tai eläkkeelle aikaisemmin. Ei ihme siellä työtä pula: Työntekijät, kauhuissaan terveyteen vakuutuskulut, ei mene pois.

Terveydenhuollon keskustelu unohtaa nämä ihmiset. Meillä ei ole totta vakuutusta kunnes korjaamme että.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha