Budjetti Deal Bumbling Eteenpäin: Senaatti valmistautuu Äänestä

Jouko Itkonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

17. joulukuuta, jossa lasken 67-33, Yhdysvaltain senaatti äänesti lopettaa keskustelun liittovaltion budjetti ehdottama kompromissi talousarviosta konferenssi komitean ja ohi edustajainhuoneen viime viikolla, avaa oven äänestys hyväksyä lainsäädännön , odotetaan torstaina.

Talousarvio ehdotti perustettu komitea osana hätäratkaisu sopimus, joka päättyi 16-päivän osittainen hallitus shutdown lokakuussa. Valiokunta on puheenjohtajina Rep. Paul Ryan ja senaattori Patty Murray, joka näytti niin uupunut poliittisen sodankäynnin että niillä pyrittiin tie vähiten vastustusta ja keksiä tulitauko niin vaatimaton, että se näyttää loukata vain suhteellisen radikaali jäsenet kongressin.

Ainesosat - helpotusta menojen leikkauksilla, ei uusia veroja, viiva alijäämän supistamiseen - kaikki puhuvat sellaista finanssipoliittista vastuuta, jota tarvitaan juuri nyt. Vaikka yleinen ruokalaji näyttää maittavia useimmat lainsäätäjille sekä presidentti Barack Obama, on vielä jonkin verran vastustusta, enimmäkseen republikaanien leirissä. Senaatti Keskustelu päättyi tuella jokaisen demokraattipuolueen ja kymmenkunta republikaanit.

Kauppa säädetään $ 63 miljardin arvosta helpotusta eristää yli kaksi vuotta, jaettu tasan sotilas- ja kotimaisista ohjelmista. Tämä on jotain, joka vetoaa demokraatit ja että monet republikaanit voi sietää.

Eristää on usein arvosteltu tylppä työkalu, ja ehdotus pöydällä nyt on paljon tarkempia. Muutokset liittovaltion eläkkeelle ohjelmia, esimerkiksi, vain vaikuttavat uudet työntekijät eikä nykyisen henkilöstön, ja muutokset sotilaallisia etuja ei vaikuta vanhuksille tai vammaisille. Kauppa pyritään myös lisätä tuloja nostamalla maksuja Transportation Security Administration maksut lentokentillä ja suuruuteen yrityksille vakuuttaa eläke-etuuksia.

Kauppa maustetaan välillä $ kaikkiaan 20 miljardilla tai $ 23 miljardia lisää alijäämän supistaminen levinnyt yli 10 vuotta, ja ulottuu 2 prosentin leikkaus Medicare tarjoajille. Liittovaltion julkisen talouden 2014 harkinnanvaraisten menojen taso olisi asetettava $ 1.012 trillion sekä $ 1.014 biljoonaa verotuksen 2015.

Älä Miss: Hiilihydraatti lunttilappu: 5 Asiat sinun tarvitsee tietää.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha