Britannian hallitus työntää RBS supistaa: 30000 Työpaikat linjalla

Aadolf Ahmaoja Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tarina Royal Bank of Scotland Group on nyt yksi supistamisesta - tai rightsizing, riippuen joille sinä kysyä. Nimeämätön lähde tuttu tilanne kertoi Reutersille perjantaina, että pankki voisi lomauttamiseen enintään 30000 ihmistä, koska se skaalaa takaisin sen investointipankkitoiminta ja kansainväliset toiminnot. Muutto näyttää olevan seurausta painostuksesta British poliitikot, jotka haluavat RBS, yksi suurimmista pankeista maailmassa, yksinkertaistaa liiketoiminnan ja keskittyä luotonanto Britannian yrityksille ja yksityishenkilöille.

Kuten suuri osa globaalin rahoitusalan, RBS ajoi karille aikana myöhään 2000-luvun finanssikriisin. Ennen kriisiä, RBS lyhyesti väitti otsikko suurin pankki maailmassa, mutta saavutus enteili sen romahtamaisillaan. Mukaan Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Services Authority, RBS epäonnistunut lokakuussa 2008. Ja aivan kuten Yhdysvaltain hallitus rekennettiin rahoitusalan miljardeja käteisellä infuusioita, niin myös, ei Britannian hallitus pönkittää sen rahoitusalalla. Hänen Majesteettinsa Treasury päätyisi omistaa 81 prosentin osuuden RBS kautta 45,5 miljardin punnan injektio - ohella osuuksia muissa suurissa kuningaskunnan pankkeja kuten Lloyds Banking Group - ja on käyttänyt parlamentin kannan aikaan syviä muutoksia rahoitusalan.

Yksi näistä muutoksista on ollut supistaminen aloite, joka on kun odotettu työpaikkojen tulevat, ja nämä leikkaukset ylittävät yksinkertaisesti trimmausta rasvaa. RBS työllistää noin 120000 henkilöä, joten menettää koko 30000 vähentäisi pankin työvoimasta noin neljänneksellä. RBS on jo vähentänyt työvoimaansa noin neljänneksen alusta lähtien finanssikriisin.

RBS varastossa New Yorkin pörssissä on noin 1,4 prosenttia perjantaiaamuna, sijoittajat näyttävät ottaen ehdotetut leikkaukset voittajana. Vaikka supistaminen investointipankkitoiminta ja kansainvälisen toiminnan tekee vähentää pankin jalanjälki, se tuntuu sijoittajat ovat pitkälti samalla sivulla kuin Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus: kevyempi, yksinkertaisempi RBS on parempi kaikille.

Ehkä merkittävämpi kuin karsimisen sen investointipankkitoiminta ja ulkomaantoimintojen oli viimeisellä neljänneksellä ilmoitusta muodostumista "huono pankki" sisällä RBS. Tämä sisäinen huono pankki on suunniteltu helpottamaan poistamisen huonot omaisuuserät, joka, sillä toistaiseksi sitä, että otetaan melkoinen tappioita. Pankki paljasti sen kolmannen neljänneksen vapauta että se aikoo toteuttaa arvonalennuksen välillä 4 miljardia puntaa ja 4500 miljoonaa puntaa, uutinen, että auttoi katalysoivat selloff markkinoilla, mutta pitäisi auttaa pankki pitkällä aikavälillä. RBS: n huolenaihe nyt on puhdistus luurangot ulos kaapista.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha