Breaking News: päivähoito ei kääntää lapsensa psykopaatti

Mika Karppinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
On perhekasvatukseen että tuomioistuimet Kiitos hmmm

Lapset, jotka ovat osallistuneet päivähoidossa eivät todennäköisemmin käyttäytymisongelmia kuin ne, jotka eivät ole, sanoo uusi tutkimus noin 75000 lasta Norjassa. Tutkimus on ristiriidassa aikaisemmin Yhdysvaltain tutkimus, joka löysi korrelaatio aika lapsi viettää päivähoidon ja hän ottaa käyttäytymiseen kysymyksiä. Uuden tutkimuksen tulokset ovat hyvä uutinen vanhemmille, ja erityisesti äidit, jotka ovat tunteneet syyllisyyttä työskentelystä sijaan pysyä kotona lastensa kanssa.

Tutkijat Norja Institute of Public Health, Norja Center for Child Behavioral Development, Boston College, Harvard Medical School ja tuomarin Baker Lasten keskus Massachusettsissa kirjoittamassa tutkimuksessa. Vuoksi ottaa tietoja 75000 lapsia, he pystyivät vertailemaan lapset samoissa perheissä, joka oli viettänyt eri määriä aikaa päivähoidossa. Mitä tutkijat todettiin, että sisarukset joka oli viettänyt enemmän aikaa päivähoidossa ei ollut enemmän käyttäytymisen ongelmia kuin ne, jotka olivat tehneet lyhyempiä aikoja.

Aiemmat tutkimukset Yhdysvalloissa oli omaksunut erilaisen lähestymistavan, vaan verrataan erilaisia ​​lapsia eri perheiden joka vietti vaihtelevia määriä aikaa päivähoidossa seurauksena perheen valintoja. Tämä lähestymistapa jättää avoimeksi "mahdollisuutta, että erot perheiden muilla alueilla kuin lastenhoidon valinnat ovat itse asiassa todelliset syyt käyttäytymisen ongelmia", sanoo raportti tieteen päivittäin.

Itselleni, olin kiitollinen siitä, että nyt-teini-ikäinen poikansa Charlie oli päivähoidossa, kun hän oli lapsi. Serkkuni oli kaikki oli sukulaisia ​​huolehtimaan pienten lasten. En luultavasti olisi tehnyt saman, paitsi että mieheni ja minä asuimme Keskilännessä kun Charlie syntyi, kaukana perheeni Kaliforniassa.

Kuten kävi ilmi, että päivähoidossa oli Charlien eduksi. Päivähoito opettajat voisivat sanoa, että hän ei kehittynyt kuin muut lapset olivat ja epäillään, että hän oli autistinen; seurauksena - vaikka se ei ollut helppoa tulla kuulluiksi niin uutisia lapsi, joka oli hieman yli puolitoista vuotta! - Charlie oli diagnosoitu autismi, kun hän oli kaksivuotias ja alkoi saada kaivattua koulutus- ja muita hoitoja nuorena. Jos hän olisi hoidettu minun hyvää tarkoittavia sukulaisia, on todennäköistä, he olisivat kohautti pois hänen puute puheen ja toistuvia pelaa asioita hän kasvaa ulos.

Tutkijat takana uusi opintosuunnitelmaa jatkamaan työtään ja katsoa mitä tapahtuu Norja lapsille kun ne tulevat myöhemmin lapsuudessa ja nuoruudessa kuin vaikutukset lastenhoito voi vielä vaikuttaa näissä ikäryhmissä. Tutkijat haluavat myös katsoa lasten päivähoidossa maissa paitsi Yhdysvalloissa "määrätä lapsen ja perhepolitiikan ympäristöjä, joissa lastenhoitoa tai ei näytä vaaraksi lapsille." Toisin kuin Yhdysvalloissa, Norjassa on kansalliset standardit ja määräykset lastenhoito ja ne on ajateltu johtavan laadukkaampia hoitoa.

Lisäksi puuttuu tällaiset suuntaviivat, myös Yhdysvallat on paljon vähemmän anteliaita vanhempainvapaata politiikkaa kuin Norjassa, missä se on mahdollista useimmat vanhemmat jäädä kotiin lapsen kanssa kunnes hän on noin vuoden vanha. Jos Yhdysvallat ei ole sääntöjä, joiden oli mahdollista eikä rankaisevia huolehtia pienten lasten, päivähoito ei ehkä niin nopeasti erikseen, koska syy lapsella on ongelmia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Huhtikuu 9, 2017 | 13:06:26 | myöhemmin 8 kuukautta
Aapo Seppä
  Like 0   Dislike 0

Ruotsi on ollut päivähoidossa 1940-luvulta lähtien ja se on kehittynyt muoto esiopetuksen kanssa koulutettuja opettajia pedagogiset taidot. Uskon noin 95% lapsista Ruotsissa osallistuvat jonkinlaiseen päivähoidossa. Mukana on myös katto, kuinka paljon vanhemmat maksavat. Yhdestä lapsesta on erityinen summa kuukaudessa, kaksi lasta toinen kiinteä summa ja niin edelleen. Uskon myös, että perheen tilanne on enemmän tekemistä lapsen kehitykseen, kuin kuinka paljon aikaa he viettävät päivähoidossa.

Huhtikuu 9, 2017 | 16:54:26 | myöhemmin 8 kuukautta
Riitta Auer
  Like 5   Dislike 2

Mielestäni molemmat vaihtoehdot ovat edut ja haitat. Se kaikki riippuu olosuhteista perheessä, sekä laatua lastenhoidon. Henkilökohtaisesti olen varma, että päivähoito on erinomainen idea ja useimmat lapset hyötyvät siitä kannalta viestintätaidot, uuden oppiminen information..and yleensä se voidaan pitää askel askeleelta valmistautuminen kouluympäristössä.

Huhtikuu 9, 2017 | 23:35:15 | myöhemmin 8 kuukautta
Josefiina Isotalo
  Like 0   Dislike 2

Se kaikki riippuu hoidon ja laatu päivähoidon ja lapset, jotka osallistuvat.

Huhtikuu 9, 2017 | 23:58:47 | myöhemmin 8 kuukautta
Iikka Hänninen
  Like 2   Dislike 1

Voin nähdä hyötyjä ja haittoja päivähoidon, henkilökohtaisesti jäin kotiin hoitamaan minun lapsia, mutta kerran tai kahdesti viikossa he menivät pelaamaan ryhmä pari tuntia. Ihanteellisessa maailmassa kai sekoitus on paras ------ ennen kuin ampua minua, tiedän, että on hyvin vähän valinnanvaraa naisille näinä päivinä, se oli vaikea meille ja me varmasti joutui penniä.

Huhtikuu 10, 2017 | 05:08:49 | myöhemmin 8 kuukautta
Ensio Manninen
  Like 5   Dislike 0

Niin iloinen Tutkimuksen auttaa työssäkäyviä äitejä tuntuu vähemmän syyllisyyttä.

Huhtikuu 10, 2017 | 07:24:21 | myöhemmin 8 kuukautta
Aatos Kauppi
  Like 4   Dislike 0

Olen samaa mieltä tämän artikkelin, osallistuin päivähoito, ja kun olen koskaan tavannut jonkun koulussa, että ei koskaan mene päivähoitoon he aina oli huono tai heikko sosiaaliset taidot tai iski paljon enemmän kuin muut lapset jne. Olen aina tuntui se auttoi, mutta En ole lääkäri tai asiantuntija lol

Huhtikuu 10, 2017 | 13:45:16 | myöhemmin 8 kuukautta
Arja Hämeen-Anttila
  Like 2   Dislike 0

Tyttäreni on nyt 22 ja on noin valmistua collegesta. Hän oli päivähoidossa lähtien, kun hän oli 3 kuukautta vanha asti iässä 4 1/2. Voin vakuuttaa teille, hän ei ole psykopaatti. Itse asiassa juuri päinvastoin. Lisää empathatic, huolehtiva henkilö voi tavata!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha