Box Office Hits: Universalin ratsastaa pitkin on edelleen kuljettajan istuimen

Teuvo Lakomaa Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Buckle Up turvavyö, koska se näyttää Universal Corp ratsastaa pitkin on virallisesti kuljettajan istuin, kun se tulee tammikuuhun myyntihittejä. Elokuvan pääosissa Kevin Hart ja Ice Cube teki parhaan tammikuu avaaminen kaikkien aikojen viime viikonloppuna, piirtäminen $ 41.5 miljoonaa sen ensimmäiset kolme päivää, ja nyt odotetaan pitävän lipputulot johtaa huolimatta debyytti Lionsgate n I, Frankenstein, tänä viikonloppuna . Made for $ 25 miljoonaa sekä Hollywood Reporter ja Entertainment Weekly ennustaa ratsastaa pitkin edelleen vallalla tämän viikonlopun jälkeen, bruttoutusmenettelyksi $ 21 miljoonaa euroa. Kaveri poliisi komedia on osoittautunut tehoavat kuluttajille tuulella hauska, hilpeä elokuva seuraavat virtaa Oscar-ehdokkaana vakava elokuviin, ja Hart suosio valkokankaalla myös erityisesti todistaa hänen nousta huipulle.

Mitä uusi elokuva lyödä teattereihin tänä viikonloppuna, minä, Frankenstein, odotetaan mennä yli hyvin elokuvissakävijät, viihdyttävä kanssa tykkää Aaronin Eckhert; kuitenkin, Hollywood Reporter ennustaa elokuvan edelleen avoinna vain $ 10 miljoonaa $ 12 ta miljoonaa, mikä on vaatimaton näkymät huomioon elokuva tehtiin $ 65 miljoonalla eurolla. Entertainment Weekly yhtyy näitä odotuksia ja on minä, Frankenstein viimeistely kolmas viikonlopun jälkeen, bruttoutusmenettelyksi $ 12.5 miljoonaa euroa. Entertainment Weekly tukee preditio sillä perusteella, että minä, Frankenstein ei ole herättänyt paljon sirinä edeltävinä viikkoina sen debyytti, ja juoni voi osoittautua liian vanhentunut nuorille katsojille.

Minä, Frankenstein, ohjannut Stuart Beattie ja mukailtu Kevin Grevioux romaanin, on muodoltaan yliluonnollinen leffa, joka seuraa myymälä Victor Frankensteinin luoja kun hän taistelee itsensä dystopian tulevaisuutta, jossa gargoyleja ja demonit kisata vallasta. Yhdessä Eckhart, jonka Entertainment Weekly sanoo ei ole todellinen lipputulot piirtää, filmitähtien Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Socratis Otto, ja Jai ​​Courtney.

Se jää vielä nähtäväksi, minä, Frankenstein tulee napata nro 2 paikalla takana ratsastaa pitkin sen jälkeen debyytti viikonloppuna vai Universalin Lone Survivor ottaa tämän eron siitä, too. Ohjaus: Peter Berg, Lone Survivor vain aluksi debytoi 2989 teattereissa, mutta kiitos yleisön pyynnöstä, sen studio on nyt kasvava määrä teattereita se soi sisään 3160. Kirjoittamalla sen kolmas viikonloppu, Hollywood Reporter sanoo, että elokuva on ansainnut $ 79.6 million kotimaassa, ja voisi brutto $ 13.5 miljoonaa euroa tämän jälkeen tämän kierroksen. Joutuisimme Lone Survivor eteen I, Frankenstein kannalta lipputulot ennusteita.

Lone Survivor, Afganistanin sota draaman pääosissa Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch, Ben Foster, ja Eric Bana perustuu 2007 tietokirja Marcus Luttrell ja Patrick Robinson. Elokuva luo epäonnistunut Yhdysvaltain laivaston SEAL operaation toiminta Red Wings kun neljän miehen SEAL valvonta joukkue tehtävänä oli seurata Taliban-johtaja Ahmad Shah. Vaikka ei kaikki asiantuntijat oli suuria odotuksia elokuva, se on osoittautunut tehoavat hyvin elokuvissakävijät kotimarkkinoillaan, ja voisi jopa takoa fantasia elokuva innoittamana Mary Shelley.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha