Boost Metabolia Luonnollisesti 8 helppoja tapoja

Hellin Kivi Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos! hyvä idea.. hyödyllinen artikkeli, kiitos kiitos hyödyllistä tietoa .. Hyväksyä terveiden elämäntapojen ja ajatuksia hyödyllinen artikkeli, kiitos Mielenkiintoinen artikkeli, kiitos! Kiitos lähettäminen mielenkiintoinen. kiitos hyvän tiedot ...

Jos olet overindulging on alkoholin tai tinkiä liikuntaa, aineenvaihduntaan voi olla jäljessä. Mikä pahempaa, saatat tuntea koskaan niin hieman alle sää, joka ei ole oikea tapa elää. Mutta muista: terveys on omassa hallinnassa. Jos sinulla on tunne hieman hidas ja hakoteillä, kokeile näitä 8 yksinkertaisia ​​vinkkejä tehostaa aineenvaihduntaa ja uudistaa energiaa.

Nuku hyvin. Unen tottumukset ja aineenvaihduntaa ovat kiistatta toisiinsa. Mukaan tutkimus julkaistiin International Journal of Endocrinology, valvominen voi olla karu vaikutuksia aineenvaihduntaan, mukaan lukien lisääntynyt riski tyypin II diabetesta. Unen puute tai nukkua toimintahäiriö myös lisää ruokahalua lisääntymisen vuoksi leptiinin tuotantoa. Jos sinulla on nukahtamisvaikeuksia yöllä, kokeile nixing elektroniikan tuntia ennen nukkumaanmenoa. Valo-televisio tai tietokoneen näyttöjä voidaan torjua melatoniinin tuotantoa ja pitää sinut hereillä.

Juo kofeiini. Vihreä tee ja mustaa kahvia molemmat ovat osoittautuneet metabolisen hyödyt. Tutkimus on osoittanut kerta toisensa jälkeen, että sekä vihreää teetä ja kahvia tarjoavat aineenvaihdunnan etuja sekä runsaasti antioksidantteja. Vain älä liioittele, koska on langallinen koko yön voi hyötyjä suuremmat.

Yllätä elin. Menestyy edelleen samaa vanhaa workout video 5 vuotta sitten? Kehosi ja aineenvaihduntaa saada vakavia etuja, kun vaihdat sen. Kokeile ottaa uuden harjoituksen harrastus, kuten potkunyrkkeily tai uinti, kontrasti teidän nykyinen hoito. Parempi vielä, kokeile HIIT jos olet todella haluavat kuntoon. Vaikka nämä harjoitukset ovat lyhyempiä, ne ovat voimakkaampia. Kontrasti intensiteetin lepoaikojen skyrockets aineenvaihduntaa katon läpi kuin jatkat hyödy tuntikausia tulla.

Osuma painot. Lisää lihasmassaa tarkoittaa parempaa levossa aineenvaihdunta kiihtyy. Mitä se tarkoittaa tarkalleen? No, enemmän lihaksia olet, sitä enemmän kaloreita voit polttaa, kun teet mitään. Miten rakentaa lihas? Voimaharjoittelun. Ei, sinun ei tarvitse olla lihas-pää salilla käyttää painoja. Alkajaisiksi monet reps valon painot haastaa nykyiset lihaksia, ja käy tasaisesti raskaampia ajan auttaa heitä kasvamaan.

Juoda vettä. Vaikuttaa ilmeiseltä, mutta useimmat ihmiset eivät juo tarpeeksi vettä. Miten kehon oletetaan toimivan oikein, jos se puuttuu sen olennaisin aine? Se ei ole. Sikäli kuin aineenvaihdunta on huolissaan, tutkimus osoitti, että juominen 500 ml vettä lisääntynyt aineenvaihdunta kiihtyy noin tunti 30% henkilöillä, mikä on varsin merkittävä. Huomaa, että standardi 8-kupit-päivän säännön ei ehkä riitä. Jos harjoitus tahansa intensiteetti, sinun enemmän. Juo säännöllisesti koko päivän, ja varsinkin kun olet janoinen, pitää kehon ruuhka tasoilla nesteytyksestä. Kokeile myös sisältää iso, huoneen lämpötila lasi osaksi aikaisin aamulla rutiinia. Juominen 2-3 kupillista ensimmäinen asia aamulla jälkeen dehydratoivan nukkumaan revs kehon ylös fantastinen päivä.

Get mausteinen! Mausteinen ruoka ei ainoastaan ​​vähennä ruokahalua ja lisää kylläisyyden, mutta se myös todella parantaa aineenvaihduntaa noin 8%. Lopettaa syömisen mitäänsanomaton kanaa ja ripottele Chile hankaa! Molemmat makuhermoja ja vyötärölinja hyötyvät.

Syö fiksu. Tiettyjen elintarvikkeiden tiedetään edistää aineenvaihduntaa, kuten kookosöljy, tiettyjen hedelmien, ja erityisesti proteiineja. Täytä ruokavaliota nämä terveelliset elintarvikkeet sijasta käsitelty, sokerinen vaihtoehtoja oikein polttoaineen kehosta. Huomaa, jos syödä liikaa, tämä pieni vauhtia aineenvaihduntaan ei korvaa. Syö vain kun olet nälkäinen ja kunnes olet 80% koko varmistaa maksimaalisen hyödyn aineenvaihduntaa edistäviä välipaloja.

Lisää ripaus sydän. Kolmekymmentä minuuttia tunnissa sydän pari kertaa viikossa voi nostaa aineenvaihduntaa seuraavan 14 tunnin aikana. Hikoilu vähän on pieni hinta maksaa etuuksia, joihin kuuluu sydämen terveyttä ja tulva endorfiinien. Kuitenkin liioittelua sydän voi olla yhtä huono kuin ei tee sitä ollenkaan, koska se voi pakokaasu- ja yli-stressi lisämunuaiset. Koettelevat itse, mutta älä tule liian pakko. Kaikki maltillisuus on avain.

Jos päivittäinen rutiini on tunne hidas ja tylsä, kokeile sisältää joitakin edellä ideoita piristää aineenvaihduntaa ja hypätä aloittaa terveydelle. Voit muuttaa itseäsi paremmin muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Elää healthfully ja kohtalaisen, ja elimistö velvoittaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha