Boost aivoja

Aapo Mikkola Tammikuu 27, 2017 Terveys 26 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Boost aivoja

Muistin menetys voi tapahtua kenelle tahansa. Lasten huomiota alijäämän häiriö, vanhemmat stressiä, opiskelijat ahdettu tentteihin, ja ikääntyminen eläkeläiset kaikki kokea verran unohduksen ja keskittymiskyvyn puutetta.

Mukaan Dr. Michael Colgan, ravitsemuksellisia tutkija, antiaging asiantuntija, ja bestseller-kirjailija New Nutrition, ihmiset niiden puolivälissä 40s ja vanhemmat olisi viisasta aloittaa nyt estää tulevaisuudessa muistin menetys ruokavalion, ravitsemus, ja elintapojen muutoksia.

Tässä lista ravitsemus- ja kasviperäisten muisti parantajia suosittelemat ravitsemusasiantuntijoiden.

Muisti-parantaminen Ravinteet

Vitamiini B-monimutkainen on tärkeä optimaalisen aivojen ja muistin toimintaa: B6-vitamiinin pelaa erityinen rooli recollecting unia. Inositoli ja koliini ovat erityisen käyttökelpoisia tukemiseen muistin ja vähentää stressin vaikutuksia. B3-vitamiini tukee verenkiertoelimistön terveydelle ja edistää verenkiertoa aivoihin. Foolihappo ja B12 toiminta yhdessä B6-vitamiini vähentää veren homokysteiinin, jonka tiedetään aiheuttavan aivojen vanhenemista ja edistää plakin kertymistä. Suositeltava annostus täydellinen B-monimutkainen täydentää on 50-100 mg vuorokaudessa.

C-vitamiini kanssa bioflavonoids tarjoaa tehokkaita antioksidantti, joka estää vapaiden radikaalien vaurioita aivosoluja ja parantaa verenkiertoa aivoihin. Ehdotettu annostus on 1000 mg päivässä.

Omega-3-öljyt sisältävät ihanteellinen välttämättömiä rasvahappoja tarvitaan aivojen kehitystä ja toimintaa. Annostus 500 1000 mg otettuna kaksi tai kolme kertaa päivässä on ehdotettu.

Glutamiinia ja glysiini, kaksi aminohappoa, on raportoitu parantaa muistia ja kognitiota. Tutkimus julkaistiin Nutritional Neurotieteen lokakuussa 2003 kertoi, että terveillä keski-ikäisillä ja iäkkäillä miehillä ja naisilla, jotka ottivat yhdistelmä glutamiini, glysiini, ja niasiinia osoitti mitattavissa parannuksia muistissa, elinvoima, ja kasvuhormonin eritystä.

Koentsyymi Q10 kerrottiin American Journal Alzheimerin taudin tammikuussa 2005 olevan hyötyä, kun sitä käytetään osana yhdennettyä hoito-ohjelma. Tutkijat Stress Relief ja Memory Training Center Brooklynissa, New Yorkissa, raportoivat parantuneesta kognitiivisiin toimintoihin vuonna demented ja kliinisesti masentunut potilailla. Keskimääräinen annos suositus on 30 mg kaksi tai kolme kertaa päivässä.

Fosfatidyyliseriini on luonnossa esiintyvä komponentti kalvoja, jotka liittää hermosoluja. Useat pienet tutkimukset ovat osoittaneet, että PS täydentää voi auttaa estämään ikääntymiseen liittyvien henkinen lasku ja hidastaa etenemistä Alzheimerin tauti vahvistamalla solukalvojen ja heitä suojellaan stressi hormoni kortisolin. Suositeltava annos on 100 mg vuorokaudessa säilyttää optimaalisen aivotoimintaa, 200 mg hoitoon lievä kognitiivinen heikentyminen, ja 300 mg hoitoon ankarammin muistin menetys. Jos käytät määrätty veren hyytymistä ehkäisevien lääkkeiden, tarkistaa lääkärin ennen PS.

Herbal muistin tuki

Ginkgo biloba, useimmiten suositellaan kasviperäisten tuote maailmassa, stimuloi verenkiertoa ja johtaa parempaan mielen selkeyttä, valppautta, ja muisti. Valitse standardoitu uute, joka sisältää 24 prosenttia neidonhiuspuu flavonoideja ja 6 prosenttia terpeenilaktoneja. Seuraa annossuositukset etiketissä. Jos käytät reseptiä verenohennuslääkkeitä, tarkista lääkärin neuvonantajana ennen Ginkgo biloba.

Ruusujuuri root käytetään laajasti Venäjän ja Skandinavian maissa, joissa sen lääkinnällisiä ominaisuuksia on kliinisesti tutkittu ja raportoitu tieteellisessä kirjallisuudessa. Se on yleisimmin käytetty tonic ja lääke väsymys, huono keskittymiskyky, ja laski muisti. Herbalgram, Journal of American kasvitieteellinen neuvosto, raportoi äskettäin, että lukuisat ihmisten, eläinten ja solujen tutkimukset rhodiola ovat osoittaneet, että se auttaa estämään väsymys, stressi, ja haitallisia vaikutuksia hapen puutetta.

Panax ginseng uute, erityisesti yhdessä Neidonhiuspuut uutetta, osoittivat merkittäviä muisti lisääviä vaikutuksia terveillä keski-ikäisillä aiheita kaksoissokkotutkimuksessa,
lumekontrolloidussa tutkimuksessa. Tutkimus kesti 14 viikkoa ja löysi parannuksia useita eri näkökohtia muistia.

Kurkuma ja inkivääri, kaksi pistävä mausteet käytetään yleisesti Etelä-Aasian ruoanlaitto, ovat osoittaneet suurta potentiaalia tutkimuksissa suunniteltu estämään tulehdusvastetta kehitykseen liittyvistä Alzheimerin taudin. Dr. Andrew Weil, kirjailija ja perustaja lääketieteeseen Program suosittelee voimakkaasti lukien ravintolisät ja elintarvikkeet, jotka sisältävät näiden kahden mausteita. Dr. Weil kertoo, että vanhukset
kyläläiset Intiassa on alhaisin Alzheimerin taudin maailmassa ja että tutkijat spekuloivat kurkuma on vastuussa.

Hautua parempi muisti

Erilaisia ​​yrttiteet voi myös olla hyödyllistä tukea muistin toimintaa. Intohimo kukka, kamomilla, ja sitruunamelissa ovat erityisen hyödyllistä rauhoittaa stressiä liittyvät usein muistin raukeaa. Vihreä ja musta tee on osoitettu parantaa muistia ja henkistä toimintaa, varsinkin kun otetaan illalla. Hautua 1 tl löysä yrttejä tai teepussi 1 kuppi kuumaa vettä, ja jyrkkä 10 minuuttia.

Homeopaattiset muistin tuki

Homeopaattiset ja kudosten suolat voivat olla hyödyllisiä muistin-lisälaite ohjelma. Pätevä homeopaatti voi auttaa määrittämään yksilölliset tarpeet. Perus korjaustoimenpiteitä yleensä suositella muistiin liittyviä tiloja ovat Calcarea Carbonica, Kali phosphoricum, Calcarea PHOSPHORICA, Natrum muriuaticum, ja Natrum SULPHURICUM.

Olitpa tilapäisiä raukeaa muistissa johtuu stressistä tai ovat alkaneet huomata huolestuttava jaksot muistinmenetys liittyy ikääntymiseen, ennemmin aloitat ruokkivat aivosi, parempi elämänlaatu on. Vain muistaa, että.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Nattokinase Hyödyt
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha