Boko Haram jatkuu sieppaukset ja hyökkäykset jälkeen aseleposopimuksen Pörssitiedote

Mariitta Aalto Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
..I Ei ole sanoja tämän ... Kiitos lähettämistä. kamala !! Utter scumbags. Kiitos työkomennuksen

14. huhtikuuta tänä vuonna, 276 tyttöä siepattuja sisäoppilaitokseen Chibok, Nigeriassa terroristiryhmä Boko Haram. Röyhkeä hyökkäys keräsi kansainvälistä huomiota ryhmä, joka oli käyvät kampanja perustaa islamilainen valtio Pohjois-Nigeriassa vuodesta 2009. Maailmanlaajuisesti tuomitseminen syntyy #BringBackOurGirls kampanja, jolla pyrittiin painostamaan Nigerian hallitusta tekemään enemmän löytää tytöt ja tuoda ne kotiin turvallisesti.

Jälkeen 57 tytöt pääsivät pakoon, 219 pysyvät vankeudessa.

Vuonna kuusi kuukautta sen jälkeen sieppauksen, Boko Haram on jatkanut taistelua hallitusta vastaan. Koska kansainvälinen huomio on kääntynyt muualle, ne ovat edelleen hyökätä pienissä kaupungeissa ja kylissä, suorittavat pommitukset, ja toteuttaa enemmän kidnappauksista. Heinäkuussa, yli 60 naisia ​​karannut aikana väliset taistelut ryhmä ja Nigerian armeijan jälkeen siepattiin Kummabza Village muiden naisten ja poikien. Elokuussa Tšadissa turvallisuusjoukot pystyivät pelastamaan 85 ihmistä, pääasiassa nuoria miehiä ja poikia, jotka oli kidnapattiin pieni kalastajakylä.

Viime viikolla oli kuitenkin uutta toivoa kaapattu Chibok tyttöjä.

Perjantaina 17. lokakuuta Nigerian viranomaiset ilmoittivat, että kun kuukauden neuvottelujen aselepo oli sovittu kanssa Boko Haram. Kolmen päivän kokous kiinnitetty paljon ja oli ilmoittanut Nigerian päällikkö pääesikunta. Raportit sanoi, että Nigerian hallituksen virkamiehet olivat tavanneet Boko Haram edustajien vähintään kahdesti neuvottelujen aikana. Hallituksen sopimus oli vastaus ryhmän julistamaa tulitaukoa päivänä. Sopimus sisältää paluuta 219 kidnapattu tyttöjä.

Kukaan ei kuitenkaan näyttää vahvistanut tätä Boko Haram.

Pian sen jälkeen hallituksen ilmoitus, Boko Haram siepattiin 25 naisia ​​syrjäisessä kylässä Koillis Nigeriassa. Myöhään yöllä raid, he myös tappoi neljä miestä. Keskiviikkona, pommi räjähti linja-autoasema kaupungin Azare, kuoli viisi ihmistä. Virkamiehet uskovat, että Boko Haram on hyökkäyksen takana. Tämä lisää kuolonuhrien lähes 3000 ihmistä käsissä Boko Haram koska tämän vuoden tammikuussa.

Hyökkäykset ovat kyseenalaistaa tulitaukosopimuksen, mutta asiantuntijat varoittavat, että ryhmä voi olla useita ryhmittymiä. Uskotaan, että neuvottelut tulitauon tapahtuvat ryhmän kanssa, joka on suoraan valvoa siepatut tytöt ja voi helpottaa heidän paluutaan. Kuitenkin se on ollut yksi viikko tiedotteen jälkeen ja Boko Haram on vielä vahvistamaan yhteisymmärrys. Ryhmään vain kommunikoi videoviestejä mies nimeltä Abubakar Shekau, joka uskotaan olevan johtaja. Toistaiseksi ei ole huomautuksen tulitaukoa.

Tällä välin neuvottelut selvittää yksityiskohtia tyttöjen vapautuminen ovat kuulemma esiintyy tällä viikolla Tšadin pääkaupungissa N'Djamenassa hallituksen ja Boko Haram edustaja.

Kanssa neuvottelut Tšadin salassa pidettyä, jotkut ihmettelevät vilpittömyyttä Nigerian hallitus. Tulitaukoa ilmoitus tapahtui palauttaa tytöt Global Week of Action, joka oli noin muistutti maailman Chibok tytöt olivat vielä kateissa ja painostaa hallitusta tekemään enemmän.

Yksi ryhmä todella valittaa ulkopuolella presidentin Villa. Tämä herätti arvailuja, että ehkä se oli tapa kääntää kritiikkiä. Jotkut ovat myös huomattava, että presidentti Goodluck Jonathan, joka on arvosteltu hänen käsittelystä tilanne, voidaan yrittää lisätä hyvää vauhtia hänen odotettavissa ilmoitus juosta erovuorossa ensi vuonna.

Kuten neuvottelut edelleen, jokainen pysyy "varovaisen optimistinen", että sopimus saavutetaan tuoda tyttöjä kotiin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Huhtikuu 10, 2017 | 18:51:50 | myöhemmin 8 kuukautta
Aallotar Ranta
  Like 2   Dislike 1

Ole hyvä! Olen niin kyllästynyt tähän! Vain tappaa mies! Kukaan ei kaipaamaan häntä, hän on pala C ***!

Huhtikuu 10, 2017 | 20:35:49 | myöhemmin 8 kuukautta
Kirsti Kauppinen
  Like 2   Dislike 2

Muslimit valtaavat maailmaa ja maailmassa hallitukset sallivat heidän tehdä so.The poliitikot ovat heikkoja ja pelkäävät näiden muslimien gangstereita.

Huhtikuu 11, 2017 | 02:21:37 | myöhemmin 8 kuukautta
Lumikki Alanen
  Like 1   Dislike 2

Kiitos artikkeli. Toivon tha siepattujen uhrien palata turvallinen.

Huhtikuu 11, 2017 | 04:16:16 | myöhemmin 8 kuukautta
Veikka Hietanen
  Like 0   Dislike 2

Kyllä, JL A. se on traaginen käänteen. Jos on vaalit tulossa, tämä olisi voinut tilanteen valossa, mutta kun Boko Haram sanovat he eivät tiedä mitään palauttamisesta tytöistä, ja kääntyi ympäri ja kaapattu vielä enemmän, se tuo tosiasia korruptoituneen hallituksen . Kiitos Crystal.

Huhtikuu 11, 2017 | 07:04:32 | myöhemmin 8 kuukautta
Eriika Halme
  Like 4   Dislike 0

Mitä he ovat neuvoteltu, rahaa, maa, käsivarret! Voit lopettaa ylläpitävät näitä sieppauksia ........... rehellisesti, mitä järkeä?

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha