Boeingin puolustusteollisuuden Gets Tervetuloa käsi Pentagon

Raili Hirvisaari Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vuonna tutkimusmuistion kirjoittanut ennen Boeingin kolmannen neljänneksen tulos raportti julkaistiin, RBC Capital Markets analyytikko Robert Stallard kirjoitti, että "vaikutus eristää" yhtiön puolustus liiketoiminta "pysynee mykistyy vasta ensi vuonna."

Vaikka lentoyhtiö valmistaja raportoinnin vuosineljänneksen voitosta noussut 12 prosenttia vuoden sitten neljänneksellä, vahvuus kaupallisen lentokoneen liiketoiminta oli pakko kompensoida heikkous puolustus yksikössä, jossa tulot apajille jopa vain 3 prosenttia, kun taas marginaalit supistui ja tulos heikkeni. Erityisesti yhtiön puolustus toiminta vaikutti laskussa julkisten menojen ja suuri maksu Boeing aiheutuvat sulkeminen C-17 liikenne kone tuotantolinjalla.

Mutta silti, kuten Boeingin kolmannen neljänneksen top-line tuloksia teki selväksi, suurin liittohallitus puolustus urakoitsijat ovat elossa menojen leikkauksia. Molemmat Lockheed Martin, suurin hallituksen urakoitsijat, ja Northrop Grumman raportoitu tulos että voittaa analyytikot ennakoivat vaikka myynti kastetaan.

Menestyksen avain näiden urakoitsijoiden on valmistautumista aikakauden alhainen puolustukseen menot, joka on tullut seurauksena korkea liittovaltion budjettivajeet sekä lopussa Irakin sodan ja jatkuva peruuttaminen Yhdysvaltain joukot Afganistanista. Yritykset Boeing ja Lockheed Northrop ovat ryhtyneet toimiin vähentää kustannuksia, tehostaa toimintaa, ja jopa leikata työvoimaa.

"Nämä yritykset ovat pääosin voineet leikata kustannuksia, virtaviivaistaa" ja "rehellisesti, vähentää joissakin tapauksissa, mutta ne hoitavat hyvin," Marion Blakey, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Aerospace Industries Association, sanoi haastattelussa Bloomberg Televisio. Boeing osakkeet ovat lähes 75 prosenttia vuoden tasalla, osakkeet Lockheed on edennyt 45 prosenttia, ja Northrop osakkeet ovat kehittyneet yli 60 prosenttia.

Liittohallitus, leikkauksia puolustusministeriön talousarvion - plus syntyminen vaihtoehtoja, kuten drones - ovat tehneet suunnitelmia laajentaa Yhdysvaltain ilmavoimien laivaston ikääntymisestä B-52 ja B-1 pommikoneita tauko, kunnes nyt.

Perjantaina yhteisessä julkilausumassa, Boeing ja Lockheed ilmoittaneet aikovansa tarjouksen Uusi pitkän kantaman pommikone tilalle B-52 ja B-1. Ilmavoimat odotetaan supistuvan peräti 100 $ 550 miljoonaa suihkukoneita, jotka tulevat liikenteeseen puoliväliin mennessä ensi vuosikymmenellä. Jos niiden tarjoukset ovat onnistuneita, Lockheed johtaa F-35 hävittäjä-jet ohjelma ja Boeing valmistaja uusi antenni-tankkaus lentokone. Jo $ 6 miljardia varattu ilmavoimien tutkimukseen ja kehittämiseen pommikone hankkeen.

"Boeing ja Lockheed Martinin tuovat yhteen parhaat kahden yrityksen, ja muun teollisuuden, tueksi pitkän kantaman Strike Bomber ohjelma, ja olemme ylpeitä tukemaan Yhdysvaltain ilmavoimien asiakas ja tämä tärkeä kansallinen prioriteetti," sanoi presidentti ja toimitusjohtaja Dennis Muilenburg Boeingin puolustus-, avaruus- & Security yksikkö. "Vakaa suunnittelu, sekä tehokkaat ja kohtuuhintaiset kehittämistä ja tuotantoa lähestymistapojen avulla tiimimme vähentää kehityksen riskiä hyödyntämällä kypsän teknologian ja integrointi olemassa oleviin järjestelmiin."

Sekä Boeing ja Lockheed aikoivat yhdistää voimansa tarjouksen Pentagonin Next Generation pommikone, mutta ohjelma peruttiin vuonna 2009. Boeing, että pääurakoitsija ilmavoimien pommikone antaisi yrityksen arvokas puolustus toimi samaan aikaan, kun sen liiketoiminta kärsii vähenemässä tilauksia, jotka ovat aiheuttaneet jotkut analyytikot kyseenalaistamaan, onko yritys jäisi vahva liiketoiminnan puolustuksen alalla. Mutta, Ilmavoimien F-35 ohjelmaa kaarreajossa kasvava osa puolustusministeriön budjetti, jättäen vähemmän rahoittamiseksi laivaston ostot Boeingin F / A-18 operaattorin perustuva suihkukoneita.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha