BMW luopuu Jotkut X4 tiedot ennen sen New York Debut

Taija Karjalainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Sen lisäksi kuvia, emme aiemmin ei tiedä paljoakaan BMW tulevassa X4, malli tarkoitus täyttää alla X3 ja millaisia ​​yläpuolella X3, vaikka genren linjat ovat hieman epäselvä, lievästi sanottuna. Pohjimmiltaan, X4 on X3 X6 on X5 - se kuulostaa sekava, mutta lopulta järkevää.

X6 säilytetty monia samanlaisia ​​piirteitä kuin X5, BMW: n täysikokoinen SUV. Edessä, facias, ajovalot ja tyyli cues ovat pitkälti samat. Suurin ero on X6: n rake takana neljäsosaa ja roofline, joka oli tarkoitus sekoittaa urheilullisuutta coupe käytännön luonteen maastoauto. Tämä segmentti ajoneuvojen on todennäköisesti pitkään jättänyt saavuttamaan sen, mutta se ei ole estänyt BMW yrittämästä.

X4 on siis pohjimmiltaan sama käsite, vain käyttämällä X3 sen perusta. Se säilyttää samanlainen etupuolelta ja samanlainen jalanjälki, mutta kuten X6, urheilu sama coupe-tyyli profiili sen rake katto ja takalasin. Viime aikoihin saakka, emme tienneet paljon muutakin - mutta BMW on juuri julkaissut joitakin tantilizing tiedot ennen X4 käyttöönoton New Yorkissa ensi kuussa.

Tuotanto X4 on teilataan tänä keväänä BMW tehtaalla Spartanburg, South Carolina. Se on puoli tuumaa pidempi kuin X3 ja 1,5 tuumaa pienempi, joten se teoriassa urheilullisempi.

X4 on saatavilla yhdysvalloissa kanssa BMW: n X4 neliveto järjestelmä, ja ostajat voivat valita kahdesta turboahdettu moottorit: xDrive28i on powered by BMW: n ihastuttava 240 hevosvoimaa, 2,0-litran neljän, joka tarjoaa 28 mailia per gallona maantiellä, tai xDrive35i, joka on 300 hevosvoimaa 3,0 litran inline kuusi. XDrive28i maksaa $ 45,625 aloittaa, kun merenkulku, ja xDrive35i alkaa klo $ 48,925.

Jokainen on varustettu kahdeksan vaihteinen, jossa meloa shifters. Ei sanat on kuiskasi niin pitkälle kuin tekee X4 M versio ajoneuvon, mutta olisimme kuvitella, että kun ja jos yksi toteutuisi, se todennäköisesti käyttää twin turbo kuusisylinterinen nykyisiin M3 ja M4. Ei ole kuuma versio X3 joko, mutta BMW - joka on kytkemällä kaikki mahdolliset reikä sen kokoonpanolla uusia ajoneuvoja - olla etsimässä vastausta Audin uusi 354-hevosvoimaa SQ5.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha