BMW Hybridit Yhdistä Tehokkuus ja Jännitys

Saara Keskisaari Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Elä pitkään ja menesty Rakkaus Saksan ajoneuvot! Er ... he ovat maksaneet tämän mainos? Mukava mutta tyyris ... Prius autot ovat paras toistaiseksi.

Kun ajattelet hybridiautot, BMW ei luultavasti ole ensimmäinen automerkki, joka tulee mieleen. Joten saatat olla yllättynyt kuullessani, että BMW alkoi myydä sen ensimmäinen hybridi lähes kolme vuotta sitten. Päättäjät perimmäinen ajo kone voi nyt viitata neljään eri hybridiautojen, mukaan lukien X6 maastoauto, 7-sarja, 5-sarja-ja kuin viime kuussa-ensimmäinen hybridi-versio sen 3-sarjan mallia.

2013 BMW 3-sarjan ActiveHybrid on nyt saatavilla valitse autoliikkeiden eBay Motors. Älä odota Prius-hyötysuhteella tahansa BMW hybridit, kuitenkin. Kaasu-sähkö teknologia on tarkoitettu tarjoamaan vain hieman paremman polttoainetalouden kuin puhdasta bensiini mallit-mutta ilman hiukkaakaan kompromissi, kun se tulee suorituskykyä. Toisin sanoen, ActiveHybrid 3 on nopea, joka tarjoaa saman kiihtyvyyden kuin 335i, mutta MPG vähemmän voimakas BMW 328i.

EPA arvioi kaupunki mittarilukema 3-sarja hybridi 25 MPG, verrattuna 335i: n 23 MPG. Valtatie mittarilukema niin ajoneuvoissa on 33 MPG.

BMW kuvaa ydinajatus sen teknologian "EfficientDynamics." Se on markkinointi mongerrus maksimoida tehokkuus, samalla auton dynaaminen kuin mahdollista.

Voimme myös kääntää, että mitä tapahtuu konepellin alle ActiveHybrid 3. 3-sarjan hybridi käyttövoimalaitteen työllistää twin-scroll turboahdettu 3,0-litran inline-kuusi 55 hevosvoiman sähkömoottori, litium-ioni-akku, ja kahdeksan nopeus automaattivaihteisto. Yhteensä hevosvoimaa on 335 ponia. Hybridi voi matkustaa sähkötehoa noin kahden ja puolen kilometrin keskinopeudella 22 mph. Sähkömoottori voi vallan sedan nopeudella jopa 37 mph yksin.

Hinnoittelu BMW 3-sarjan ActiveHybrid alkaa vain menneen $ 50000 lähes $ 7,000 enemmän kuin 335i. Tämä malli eBay on lueteltu $ 60,770.00 Kyseinen hinta palkkio, joka on sovellettu myös muihin BMW hybridit, auttaa selittämään miksi hybridi-sähkö Bimmers eivät ole olleet suuria myyjiä. BMW on kehittänyt linja hybridien, mutta on varovainen tuottaa tai myydä hyvin monet niistä. Yhtiö näyttää olevan innokkaampia autojen, jotka käyttävät suurempia tärähdyksiä sähkön kaltaisten kaikki sähköllä futuristinen i3 odotettavissa vuonna 2013, ja hillittömän viileä I8 plug-in hybridi urheiluauto vuoksi seuraavana vuonna.

Toisaalta BMW jättää yhtään kiveä kääntämättä. Kesäkuussa 2012 Saksan automaker allekirjoitti sopimuksen yhteistyötä hybridi johtaja, Toyota. Molemmat yritykset toimivat polttokennot, kevyet materiaalit ja voimansiirron sähköistys. "Toyota ja BMW Group sama strateginen näkemys kestävästä yksittäisten tulevaisuuden liikkuvuus", sanoi Norbert Reithofer, hallituksen puheenjohtaja ja BMW. "Yhdessä meillä on loistava tilaisuus jatkaa johtava teollisuutemme läpi tätä muutosta."

3-sarjan ActiveHybrid antaa sinulle mahdollisuuden suoraan kokea voiman BMW: n visio kestävän liikkuvuuden tänään.

Kuva: BMW USA

Lisätietoja polttoainetta kuluttavia autoja, käy eBay Green Driving.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Kesäkuu 8, 2017 | 21:15:50 | myöhemmin 9 kuukautta
Seidi Karppinen
  Like 0   Dislike 2

Baker Electric scooted noin 1930 on lyijy-ja nikkeli-rauta-akku järjestelmiä paljon halvempaa kuin nämä hyvin suunniteltu mutta tapa ylihinnoiteltuja Saksan koneet, ja 1950 Packards parani yli 30 MPG isolla turboahdettu suora 8 kaikki teräksestä auto. Aikaisempi Porsche suunniteltu "KDF" Volkswagen sai yli 40mpg ja Itä-Saksan muovi "Trabant" voitaisiin coaxed antaa noin 35mpg tai parempi sen vähän 2-tahti voimalaitos. Joten missä on todellinen ihme, kuten 70mpg tai parempi, mistä "hybridi" teknologiaa?

Kesäkuu 9, 2017 | 01:55:25 | myöhemmin 10 kuukautta
Aake Huuskonen
  Like 2   Dislike 2

Toki ei minun budjetti! En ole kiinnostunut "statussymboli" ajoneuvoja, vain haluavat jotain, joka saa minut sinne ja takaisin vähintään 10 vuotta.

Kesäkuu 9, 2017 | 07:02:50 | myöhemmin 10 kuukautta
Liisa Salminen
  Like 3   Dislike 2

Nyt jos voitan Lotto joudun tarpeeksi ostaa yksi näistä autoista ;-)

Kesäkuu 9, 2017 | 15:04:41 | myöhemmin 10 kuukautta
Maila Karjalainen
  Like 5   Dislike 2

jännitystä? enemmän kuin kauhua kun katson hinta! ei kiittää u

Kesäkuu 9, 2017 | 20:46:06 | myöhemmin 10 kuukautta
Aatami Koskela
  Like 2   Dislike 2

Se ei yllätä minua, että BMW on hybridiautot; se ei myöskään yllätä minua, että he jacked hinta. Kun yleistä kysyntää tuotteen tai teknologian nousee, kaikki suuret yritykset saavat aluksella - ja veloittaa ihmiset niin paljon kuin he voivat saada pois. Se on aivan liian huono, että kun jotain on suosittu, koska maapallon tulevaisuuteen riippuu muutos, yritykset edelleen sitä mieltä, että se on ok ylihinta ihmisille, jotka haluavat parantaa maailmaa, mutta ei ehkä pysty varaa kanssa hinnankorotusten.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha