BlackBerry toipuu siitä Sanaa Cerberus kiinnostavat ja 2 raskaammin Kaupankäynti Varastot Seuraa

Vieno Helminen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

BlackBerry: Nykyinen hinta $ 8

BlackBerry osakkeet ovat noin 1,25 prosenttia keskiviikkona raskas kaupan, ehkä johtuu raportin mahdollinen toinen kiinnostuksenilmaisupyyntö kamppailee yritys. Asiantunteva lähteistä oli kertonut Wall Street Journal, että BlackBerry on houkutellaan kiinnostusta yritysten kuten Cerberus Capital Management LP, jotka ovat erikoistuneet ahdistuneita investointeja. Cerberus haluaa allekirjoittaa luottamuksellisuutta sopusoinnussa BlackBerry että sallisi sen avulla yksityisiä taloudellisia tietoja, mutta se voi silti tehdä tarjousta, sanoi lehden, lainaten yksi sen lähteistä.

Cisco Systems Inc.: Nykyinen hinta $ 23.28

Cisco sanoi keskiviikkona se tekee yhteistyötä Facebook Inc niin tarjota ilmaisen Wi-Fi-yhteys kuluttajille julkisilla paikoilla, kuten hotelleissa tai vähittäiskaupat käyttävät Facebook kirjautua sisään. Kävijä voisi tarkistaa hotellissa ilman jonottaa vastaanotossa kirjautumalla avulla Facebook-sovellus älypuhelin, mukaan Cisco. Yritys osoitti myös, miten se voisi toimia sairaalassa, kun taas toimitusjohtaja John Chambers puhui Interop teknologia konferenssissa New Yorkissa.

Zalicus Inc.: Nykyinen hinta $ 1.20

Zalicus raportoitiin keskiviikkona, että sen Z160, ensimmäinen luokkansa, suun, valtio-riippuvainen, selektiivinen N-tyypin kalsiumkanavan modulaattori kehitteillä kroonista neuropaattista kipua on saanut harvinaislääkkeeksi nimeämistä FDA hallintaan postherpetic hermosärky. Jälkimmäinen on tuskallinen neuropaattisen johtuva tila puhkeamisen herpes zoster-virus, joka tunnetaan myös nimellä vyöruusu. Zalicus on biolääketieteen yritys, joka löytää ja kehittää uusia hoitoja kärsivien potilaiden kipua.

Älä Miss: Yllätys! BlackBerryn SEC Filings eivät ole kauniita.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha