Black Friday n Record Online-myynti

Terho Aalto Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Uusi haaste tiili-ja laasti kauppoja tänä jouluna näyttää olevan yhä läsnä sähköisen kaupankäynnin kuluttajien arjessa. Jälleenmyyjät kuten Macy, Target, Wal-Mart, ja Best Buy teki suunnitelmat aikaisin tällä kaudella loitolla kilpailijoiden, kuten Amazon.com ja muut e-kauppiaat, jotka, toisin kuin tiili-ja laasti myymälöissä, on yksi selvä etu: ovensa koskaan lähellä.

Viime vuonna, online-myynnin osuus koko 40 prosenttia $ 59 miljardin euron liikevaihtoa kerännyt yli musta perjantai viikonloppuna vuonna 2012, ja ne numerot, pariksi veltto tallentaa liikenteen tiili-ja laasti alalla tarkoittaa, että paine on edelleen houkutella asiakkaita kauppoihin. Paineet eivät tarkoitus mennä pois, joko, joille on äskettäin Nielsonin tutkimus arvioi, että hieman yli 50 prosenttia ostajat suunnittelevat ostaa jotain internetissä tänä vuonna, tilastollinen yli 10 prosenttia viime vuonna, verrattuna vain 48 prosenttia kuluttajista, jotka sanoivat he suunnittelivat luona "iso laatikko" tallentaa tämän vuoden suurin loma shopping viikonloppuna.

Tämän seurauksena Macy avattiin Thanksgiving tänä vuonna ensimmäistä kertaa, ja toisen ketjun vähittäiskauppiaat ovat alkaneet tarjota Black Friday tarjoukset aikaisemmin päivällä torstai tai hyödyntäen taktiikka saada asiakkaita ovesta, kuten pitämällä tarjoukset piilossa kunnes toinen kuluttajien jalka myymälässä, ja vain paljastettiin tietyllä hetkellä, strategia palveluksessa Best Buy tänä vuonna. Tämän strategian tavoitteena on estää muita jälleenmyyjää vastaa tai pelaajan hintojaan, lisäksi houkutella asiakkaita myymälässä. Muut vähittäismyyjät enemmän niiden tarjouksia verkossa, jotta paremmin kilpailemaan online vähittäiskaupan jättiläisiä.

Kuitenkin, huolimatta parhaansa pysyä sähköisen kaupankäynnin Goliath Amazon.com, online-myynti tiili-ja laasti yritysten Target ja Wal-Mart edelleen vain osuus on noin 2 prosenttia kokonaismyynnistä. Sekä Target ja Wal-Mart suunnittelet investoivat voimakkaasti teknologiaan yli rakentamalla uusia paikkoja, ja tänä vuonna, Target valmistettu lähes kaikki Black Friday alennukset saatavilla verkossa sekä henkilökohtaista, muutos edellisestä vuosien.

On kääntöpuoli, Amazon.com on kehittänyt oman strategioita pelaajan pois sen vanhan koulukunnan kilpailu. Aiemmin yhtiö tarjosi alennuksia edeltävinä päivinä musta perjantai, ja tänä vuonna se lisäsi uusia tarjouksia 10 minuutin välein, jotta tehokkaammin pitää asiakkaat huomiota. Kanssa musta perjantai viikonloppuna käärimistä ylös, Disneyn vähittäismyynnin johtaja, Paul Gainer, on raportointi-linja tiili-ja laasti myynti, mutta korkeampi odotettua online-myynti, trendi joka näyttää heijastuu edellä mainittujen investointien verkossa tekniikkaa osa myymälöissä kuten Target.

Rivi näyttää olevan, että online vähittäiskaupan kukoistaa, ja tiili-ja laasti yritysten täytyy puuttua tehokkaasti kasvava suuntaus kohti online-myyntiä, jos he toivovat voittoa vanavedessä verkkokaupan gurut kuten Amazon ja eBay.

Älä Miss: Amazon Testit Toimitusaika Drones.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha