Best Painonpudotus Klinikoille / keskusten Intiassa - Meidän Top 10 suosikit

Vieno Helminen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Lihavuus voi aiheuttaa vakavia terveydellisiä kysymyksiä, kuten diabetes, korkea verenpaine, sydänsairaudet ja syöpä. Laihtuminen keskuksissa / klinikat voi auttaa sinua menettää rasvaa antamalla sinulle räätälöityjä ravitsemuksellisia ja kunto suunnitelma. Tässä artikkelissa, aiomme tarkastella eri laihtuminen klinikoita Intiassa.

Tässä on Top 10 parasta Painonpudotus klinikat tai Centers:

1. Belle Vue Clinic:

Belle Vue Clinic käyttää vain näyttöön perustuvia ja tieteellisesti todistettu menetelmiä rasvaa tappio lukien ravitsemukselliset ohjenuorana, kuntoilun ja operatiivinen strategia. Ne räätälöidä kohti erityisiä vaatimuksia ja rajoituksia. Heillä on BMI ohjelma, joka sisältää sertifioitu Valmentaja, pätevä ravitsemusterapeutin, liikalihavuus hoidon asiantuntijoita, bariatric kirurgit, psykologi ja kannustava henkilökunta. BMI on yksinomainen painonhallintaan käsite, on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia torjutaan kaikenlaista lihavuus.

Belle Vue klinikka sijaitsee keskeisellä paikalla Kolkatan ja toimii päivittäin. Heillä on päivitetty, tieteellinen ja vuorovaikutteinen verkkosivusto potilaille. He myös lähettää säännöllisesti sähköpostia, puhelin ja sms potilaille tukea. Tämä on hyvin kohtuullinen laihtuminen klinikka joka on jopa sopii keskiluokan potilailla.

2. Slimage Klinikat:

Slimage Klinikat on onnistuttu vähentämään noin 9467kg n laihtuminen. Ne ovat räätälöityjä laihtuminen suunnitelma kohti yksilölliset tarpeet saavuttamaan tavoitteesi. Slimage Klinikat ovat todennettujen ja ammatillinen laihtuminen joukko ammattilaisia, jotka seuranta- ja neuvontapalvelu. He auttavat asiakkaitaan laihtua terapeuttinen ruokavalion neuvonut erikoislääkärit.

3. Ravitsemusterapeutti Sheela Seharawat:

Tämä klinikka on yksi parhaista laihtuminen ohjelmia ruokavalio suunnitelma, joka auttaa sinua näyttää kunnossa ja terveenä. Heillä on erityinen ohjelma räätälöityjä voit säilyttää ihanteellinen weight.The ravitsemusterapeutit klo Sheela Seharawat klinikka suosittelevat erikoisruokavaliota järjestelmä makusi, tottumukset ja elämäntapa.

4. Amaaya ™ Antiaging & Wellness Clinic:

Lihavuus hallinnan Amaaya ™ Antiaging & Wellness Clinic parantaa monia taustalla terveyskysymyksiin. Ne ovat integroitu lähestymistapa kaikkien komponenttien nykylääketieteen. He vain eivät neuvoja lääkkeiden vaan kouluttaa potilaille heidän terveyteen liittyviä asioita. Jokainen potilas on käsiteltävä yksilöllisesti räätälöityjä lähestymistapa ja korkealaatuista hoitoa. Amaaya ™ Antiaging & Wellness Clinic tarjota ei-kirurgiset Lihavuus / Painonpudotus hallinta.

5. Way2 fit-n-hieno:

Way2 fit-n-sakko on vain nummi & lihavuus keskus Gujaratin että on 5 Micro kompetenssit kehon muodon. Ne tarjoavat myös parhaat Panchkarma palvelut, kauneudenhoitopalvelut, laihtuminen, painonnousu palvelut, laihtumiseen hoitopalvelut, lihavuus, kehon Shaper palvelut sijaitsevat Rajkot. Ne antoivat tieteellistä ja Ayurveda lähestymistapa liikalihavuuden.

Heillä on useita suunnitelmia:

 • Balance Ruokavalio Kaavio
 • Vacuum Therapy
 • Lämpöhoito
 • Torc Plus
 • 123 EME
 • Joka tutkii Machine

6. VLCC:

VLCC on tunnettu nimi, joka käsittelee paino kysymyksiä. Ne myös muuttuvat täydellinen elämäntapa pysyä terveenä. He myös neuvottelevat perhe lääkärit analysoida lääketieteen taustan halutun laihtuminen.

7. Dr Kolawales:

Dr Kolawales on erikoisuus laihtuminen klinikka, joka on hyvin tiedossa tarjota nopea laihtuminen paketteja koska kymmenen vuotta. Dr Prashant Kolawale, MD, laihtuminen asiantuntija on perustaja tämän klinikan ja myös jäsenenä International Obesity foorumi. Ne on käsitelty yli 10000 ihmistä painon kysymys. Heidän paketit sisältävät korkealaatuisia Ayurveda lääkkeitä parhaan tuloksen. Dr Kolawales on korkein onnistumisaste laihtuminen luokka Intiassa.

8. Ikuisesti Slim Intia:

Ikuisesti Slim Intia on pätevä kunto kouluttajien, laihtuminen asiantuntija ja päteviä Ravitsemusterapeutti jotka auttavat sinua menettää haluttu paino. Ne tarjoavat myös sinulle pakki, joka sisältää:

 • Soijajauhoja
 • Soija proteiini
 • Matala hiilihydraatti Keitot
 • Ruokavalio Kaavio
 • Takuutodistus
 • Jowar
 • Guarkumi
 • Anti selluliittia Cream
 • Matala hiilihydraatti Juomat

9. Tohtori Rekha Iho ja Slim Centre:

Dr. Rekha iho ja hoikka keskus ovat kehittäneet laihtuminen ohjelma, joka auttaa poistamaan liikaa rasvaa kehossa. Tämä myös parantaa yleistä terveyttä ja kuntoa tasolla.

10. Prettislim:

Prettislim klinikka on hyvin tunnettu laihtumiseen, ihon ja hyvinvointi klinikka, joka on toiminut vuodesta 4 vuotta. Ne lihavuuden hoitoon ja kosmetiikka ongelmia hyvin varustettu ja uusinta teknologiaa. Laihtuminen suunnitelmiin kuuluu:

 • Inch Loss
 • Vatsan muotoiluleikkaus
 • Arm Tuck
 • Reisi Tuck
 • Body Toning
 • Kaksoisleuka

Toivottavasti löytäisivät tämän listan kätevä. Jätä meille palautetta alla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha