Berry Juice: elämän eliksiiri

Tuire Heino Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
yum Kiitos Olen ajatellut löytää maukkaita mehun.

Peter Ragnar

Elämä subarktiset saari oli koskaan helppoa, varsinkin 1800-luvun puolivälissä. Jos sairastui, olet todennäköisesti kuollut. Ei ollut mitään myymälöissä, lääkärit tai sairaalat. Talvella et nähnyt aurinkoa. Jäinen taivas yksinkertaisesti piristyä kuten Dawn keskellä päivää ja sitten katoavat. Se oli täällä, että isoisäni isä vietti 105 vuotta.

Mennessä Suuren Isoisä oli 50, keskimääräinen henkilö Yhdysvalloissa joka syntyi samana vuonna hänet oli jo kuollut. Sinun täytyy kysyä itseltäsi: Mitä pidetään Suuren Isoisä hengissä tällaisissa ankarissa ja julma olosuhteissa, eikä vain häntä vaan lukemattomia muita centenarians asuvien Cold Mountain piilopaikkoja ja muut syrjäisissä paikoissa? Miksi he palkitaan terveys ja suuri pitkäikäisyys?

Tehtävääni alkoi Ahvenanmaalla Suomen ja Ruotsin ja vei minut Himalajan vuorille ennen kuin palasin minun ikioma marja laastari Great Smoky Mountains. Selitän. Kysyin Mummo kun hän oli hänen 90-luvun puolivälissä, "Onko perhe salaisuus pitkäikäisyys? Siskosi Hilma on nyt 100, ja en ole koskaan nähnyt sinua sairas päivä elämässäni. Mikä antaa? "Hän antoi minulle yksi niistä makea grandmotherly hymyilee ja hiljaa kuiskasi:" Ehkä se marjoja. "Olen yhtäkkiä tajusin kuinka monta reseptejä meillä oli puolukoita.

Puolukat liittyvät mustikoita, mustikat, karpalot, ja muiden lajikkeiden marja, mutta mitä kaikki marjat ja rypäleet on yhteistä ovat antioksidantti pigmentit kutsutaan Antosyaanit. Jos olet koskaan poimittuja karhunvatukat ja oli vaikea pesun tahra sormin, että koska mehu on alennettu molekyylikoko, joka mahdollistaa myös se tarjota parempia verenkiertoa ja happea kapillaari-rikas elimiin, kuten verkkokalvolle silmien ja aivojen. Hauska, nyt kun ajattelen sitä, isoäiti koskaan ollut mitään suonikohjuja tai käytti silmälaseja.

Ei vain mustikoita, puolukoita ja karpaloita osoittaa todistettu syövän vastainen vaikutus, ne myös estävät hapettumista haitallisten LDL-kolesteroli, joka liittyy sydänkohtauksia ja lamauttava aivohalvauksia. Marja mehut syödä kolesteroli, sienet, ja E. coli-bakteerit ja sylkeä ne pois.

Ehkä vaikuttavin marja mehu on, että goji marja Himalajalta. Li Qing Yuen, joka väitettiin olevan 252 vuotta vanha, on raportoitu ovat syöneet "keittoa" Lycium päivittäin. Hmm, raaka marja keitto!

Yksi hämmästyttävä DVD olen koskaan katsellut suoritettiin Johns Hopkins koulutettu onkologi tohtori Victor A. Marcial-Vega. Se on nimeltään "happoa varten paristoja, ei terveet ihmiset." Mikroskoopilla, näet uskomattomia muutosta sairaan punasolujen osaksi terveen solun. Ihme kesti vain kahdentoista päivän goji marjan mehu.

En ole vain rakastaa maku mehua, mutta myös käyttää koko marjat minun aamiainen liottaa kauran ryynit. En voi odottaa goji Berry viiniä. MMM, resveratrol-rikas kuolemattomuus viiniä! Oho, Saan kuljettaa pois.

Kuten sanoin, minun pyrkimys nuoruuden päätyi omalla takapihallaan. Sinulla saattaa jo olla käsitys siitä, minkä tyyppisiä marjat olen löytänyt. Niin, on marja mehu nuoruuden lähde? Jos Saan jatkaa kirjoittamaan EnlightenNext lehden seuraavien sadan vuoden aikana, tiedät, ei sinua?

Peter Ragnar on luonnollinen elämä tiedemies, nykyajan taolainen velho, ja itse mestari par excellence. Taistelulajien harjoittaja yli viidenkymmenen vuoden ajan, hän on tunnettu hänen opetuksensa optimaalinen terveys ja pitkäikäisyys. Hän on kirjoittanut kaksikymmentä kirjoja, kuten taide, tiede fysikaalisten Invincibility.

Voit lukea ilmainen digitaalinen painos EnlightenNext lehden, klikkaa tästä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Toukokuu 29, 2017 | 14:52:56 | myöhemmin 9 kuukautta
Sirkka Kankkunen
  Like 5   Dislike 1

Terveellistä juomaa reseptejä. Kiitos jakamisesta.

Toukokuu 29, 2017 | 21:10:58 | myöhemmin 9 kuukautta
Eerika Järvi
  Like 1   Dislike 1

Koska Suomen, marjat ovat aina olleet osa minun ruokavalio, ne kasvaa puutarhassa samoin kuin metsässä.

Toukokuu 30, 2017 | 04:11:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Hilppa Kaurismäki
  Like 0   Dislike 2

En ole suuri fani hedelmiä; enemmän vihannes henkilö, mutta en voi elää ilman marjoja. Kaikenlainen marjoja minulle tekee;) mutta olen myös fani terveysvaikutteisten elintarvikkeiden / juomat Äskettäin luin raportin orac arvot eri taikaa mehut markkinoilla ja yllättävän Concord Viinirypälemehu oli johtaja ja se on alle $ 5;) seuraa G3 mehu Lisätietoja täältä ja sitten Mona Vie acai marja mehu ja sitten Xango ja niin ... Kippis!

Toukokuu 31, 2017 | 06:18:19 | myöhemmin 9 kuukautta
Kerttu Sihvonen
  Like 3   Dislike 2

Perheemme rakastaa tätä mehua! Enemmän energiaa, enemmän immuniteetti, vähemmän tulehdus ja monia ystäviä, jotka ovat vähentäneet voimakkuuksilla tai päässyt eroon lasit, koska se on niin hyvä näkö! Minulla on oikeastaan ​​yksi unssi matkustaa koko että minä lähetän ilmaiseksi, jos joku haluaa maistaa testata sitä. Lisäksi minulla on asiakirja lukuisia todistuksia voin lähettää sähköpostitse. Jos olet tosissaan tarkistaa sen pois, sinun on parasta antaa sille yrittää kuukauden tai kaksi. Sähköpostia minulle berger10 nähdä mainoksia sitä paljon, mutta ei hyvämaineinen yritys it.Many huijauksia on noin suhteen acai.

Toukokuu 31, 2017 | 13:49:50 | myöhemmin 9 kuukautta
Mervi Huuskonen
  Like 4   Dislike 2

Olen yllättynyt, että siellä ei mainita lainkaan acai marja. Mikä hätänä kanssa?

Toukokuu 31, 2017 | 20:25:59 | myöhemmin 9 kuukautta
Eija Koski
  Like 0   Dislike 1

Kasvaminen Skandinaviassa suosikkini hedelmät ovat aina olleet marjoja. Minulla on vain yksi huomautus: jos mehu on hyvä sinulle, koko marja on vielä parempi! Voit ostaa kuivattuja goji marjoja kohtuullisin kustannuksin ja ne ovat suuria aamiaisella. Minusta mehu kallista. Annelise

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha