Bentleyn Bentayga: Super-Luxury SUV Hinta aikaa yli $ 200K

Elsi Lahti Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Oletteko koskaan löytää itsesi istuu liikenteen ratissa teidän Range Rover SV Autobiography, haluaa että olit ole juuttunut näköisenä kohtuullisesti-onnistunut hammaslääkäri kun itse teet enemmän vuodessa kuin mikään hammaslääkäri voi odottaa tehdä vuonna elinaika?

Se on kriisi me kaikki kokemus säännöllisesti, tiedän, mutta mitä muuta sinun pitäisi ostaa, jos haluat erittäin ylellisyyttä sekä lisätään ratsastaa korkeus maastoauto? Toki, voit ostaa Mercedes-Benz G65 AMG, mutta se ei ole kuten useimmat ihmiset ovat menossa pystyä kertomaan ero $ 200,000 G65 AMG ja $ 100,000 G550.

Kun olet varakas tarpeeksi, että rahaa ei ole objekti, miksi sinun täytyy kumartua ajo mitä voi yhtä hyvin olla erittäin mukava versio commoner auton?

Onneksi, Bentley on täällä pelastaa päivän 2017 Bentayga SUV. Enää todella varakas pakko ajaa Range Roverin kuten kaikki muutkin. Sen sijaan he voivat erottautua pakkaus maastoauto, joka on määrä aloittaa pohjoispuolella $ 200.000 vain saada kalliimpaa kuin lisäät vaihtoehtoja.

Visuaalisesti Bentayga ilme on kaikki Bentley, ja vaikka ulkoinen muotoilu ei ole mitä te kutsutte yllättävää tai uraauurtava, se on varmasti houkuttelevampi kuin EXP 9 F käsite, Bentley osoitti Geneven autonäyttelyssä vuonna 2012. Se ei ehkä houkuttelevin SUV markkinoilla, mutta jossa suunnittelu onnistuu on varmistaa Bentayga erottuu joukosta. Vaikka katsojia ei tiedä, mitä he etsivät on, he ainakin tietävät he etsivät jotain enemmän erityistä kuin Cadillac Escalade tai Porsche Cayenne.

Sisällä Bentayga tekevät ystäviä edelleen jumissa ajo Bentley Continental Flying Spurs mustasukkainen ansiosta houkutteleva, moderni muotoilu. Mökki materiaalit ovat tyypillinen valikoima erittäin ylellinen nahka, metalli, ja puu, ja Bentley on varmasti voit muokata tilauksen lähes millään tavalla haluat.

Ultra-high-end ajoneuvot kuten nämä, se ei ole niinkään kysymys siitä, onko jotakin voidaan räätälöidä niin paljon kuin se, kuinka paljon se tulee maksamaan sinulle.

Bentley ei ole halpaa pois konepellin alle joko. Sen sijaan käyttää kahdeksan sylinterinen moottori tai jopa 10-sylinterinen moottori, insinöörit työnsi upouusi 12-sylinterinen moottori konepellin alle. Syrjäyttää kuusi litraa ja käyttämällä kahta turboahtimet, Bentayga n W12 tekee 600 hevosvoimaa ja 663 punnan-jalat vääntömomentti. Lähetetään kaikki neljä pyörää kautta kahdeksan nopeus automaattivaihteisto, joka on tarpeeksi virtaa osuma 60 mailia tunnissa tasan neljä sekuntia ja pitää latauksen jopa 187 mailia tunnissa. Saat maastoauto, joka on uskomattoman nopea. Nopein, todella.

Mikäli olet kiinnostunut säästää polttoainetta, vaikka, Bentayga n W12 voi myös poistaa puolet sylinterit ja ajaa kuusi ajanjaksoina, jolloin gut-lävistys kiihtyvyys ei ole välttämätöntä.

Olet luultavasti olettaa, että SUV 600 hevosvoimaa ja sisustus muotoillun olla yksi ylellinen maailmassa olisi juurikaan hyötyä maastossa, mutta mukaan Bentley, että ei ole asian laita Bentayga. Oletettavasti, jos omistaja todella haluaa venture pois pahoinpideltiin polku, hän on täysin kykenevä tekemään niin.

Bentayga testattiin maastossa viidellä mantereella ja väittää olevansa pystyvät käsittelemään kaiken hiekkadyynit Dubai mutainen aloilla Cheshire. En ole aivan varma kuka haluavat viedä Bentley mudding, mutta jos joku haluaa kutsua minut mukaansa seikkailuun, mielelläni luokseen, koska se kuulostaa mahtava.

Aivan kuten miten ajatus off-roading Bentley ei tee paljon loogista, ei myöskään menojen neljännesmiljoona dollaria tai enemmän SUV. Asia on kuitenkin, Bentley Bentayga ei pitäisi olla looginen valinta. Se on ajoneuvon joku, joka olisi ostaa Continental Flying Spur tai jopa Mulsanne anyways mutta jotka mieluummin ulkoasua ratsastus SUV.

Ihmiset nauttivat ratsastus maastoautojen, ja joka sisältää sekä tavalliset ihmiset ja uskomattoman varakas. Tavalliset ihmiset on ollut kaikenlaisia ​​vaihtoehtoja jonkin aikaa, mutta vasta nyt, joku halusi jotain hienompaa kuin Range Rover on ollut onnea. Bentayga on niille ihmisille.

Bentley parasta toivoa Bentayga on osuma, vaikka, sillä vaikka se on segmentin itse nyt, kilpailu on tulossa. Rolls-Royce on jo ilmoittanut, että se kehittää maastoauto, ja voit odottaa, että Aston Martin, Lamborghini, ja jopa Maserati ei olla enää kaukana.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha