Belly Dancing Historia

Waltteri Hautamäki Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tamara WartaDance yrityksen johtaja

Vatsatanssia historia ylittää monia kulttuurisia rajoja, saada alkunsa Lähi-idässä ja Afrikassa, ja siirryn kehittyä Länsi kulttuurien sekä kulttuuriperinnön muoto tanssia ja eksoottisia viihde. Vuonna 21. vuosisadalla, tyylilaji on saavuttanut huomattavaa suosiota ympäri maailmaa.

Varhainen vatsatanssia Historia

Termi "vatsatanssi" on westernised nimi, joka alun perin tarkoitettu perinteisen Lähi-idän tanssi. Pian muodot vatsatanssi olivat Egyptin ghawazi tanssin aikana 19th century, ja Raqs Sharqi, arabia tanssi 20-luvulla. Vaikka Egyptin sijainti Afrikassa ja osuudet muiden maiden, kuten Ranskassa, Turkissa ja Yhdysvalloissa, termi vatsatanssi käytetään yleensä nykyään koskemaan kaikkia perinteisiä tansseja Lähi-idän alueella, myös ne, jotka eivät maantieteellisesti sijaitsee siellä.

Origins Egyptissä

Ensimmäinen vatsatanssijat olivat ryhmä matkustaa tanssijoita tunnetaan ghawazee. Nämä naiset katsottiin mustalaisia ​​Egyptissä 18-luvulla, ja karkotettiin Kairosta aikana 1830, mutta jatkoi suorittaa Ylä-Egyptissä ja myöhemmin Lähi-idässä ja Euroopassa. Vatsatanssia oli, tänä aikana, usein kutsutaan "Oriental" tanssia, ja naiset olivat tunnetuin Euroopassa kirjailijoiden ja maalareita kiehtoi eksoottinen luonteen taidetta.

Vuodesta ghawazee seurue, Raqs Sharqi genren vatsatanssia alkoi kehittyä. Enemmän kaupungeissa kuin puhtainta tansseista aiemmissa vatsatanssia historia, se tuli nopeasti suosittu ja lähti vihjeitä paitsi ghawazee vaan myös eri kansantanssia tyylejä, baletti, Latinalainen tanssi, ja jopa amerikkalainen marssivat bändejä.

Vatsatanssia yleistynyt Yhdysvalloissa 1960 ja 1970 aikana, jolloin enemmän naisia ​​tulossa ilmaiseksi henkiä. Tällä kertaa, tanssi oli varsin aistillinen maine, ja Länsi-naiset työskennellyt kovasti keksiä se nainen keskittynyt tanssi joka tehtiin yhdessä naisten juhlia kuten synnytyksen ja new-age jumalattaren palvontaa.

Koreografia kautta aikain

Vaikka vatsatanssia on erittäin näyttävä tyyli ja puvustus, perus tanssi vaatii kurinalaista taito isolations. Tästä syystä, joilla on kokemusta tanssi jazz tai baletti tekee hyvin perus vatsatanssi tekniikkaa. Ydin lihakset tanssijan ruumis toteuttaa jokaisen liikkeen, toisin kuin ulkoisten lihaksia yksin. Valtaosa liikkeet tulevat lonkan ja lantion alueella; kuitenkin, eristykset hartioiden ja rintakehän ovat myös elintärkeitä nestettä näköinen suorituskykyä.

On monia vaiheita löytyy eri tyylejä vatsatanssia esiintynyt ympäri maailmaa, mutta klassinen vaiheet, jotka tulevat takaisin koko useissa jaksoissa historiassa vatsatanssia ovat:

Shimmy - tärisevä lonkat käyttäen lihakset alaselässä. Voit shimmy edestä taaksepäin tai puolelta toiselle luoda tämän tärinää, ja joskus se suoritetaan myös hartiat.

Aaltoilua - virtaava, sulavat liikkeet koko kehon, kuten sykkivä rytmi rintakehän ja pyöreä kierre lantion ja vatsan alueet

Hip osumaa - terävä ja nopea syke lantion poismuutto kehosta. Kun suoritetaan vauhtiin, näyttää siltä, ​​lantion on svengaava, mutta se on oikeastaan ​​paino jalkojen sykkivä nopeasti vuorotellen joka luo hip illuusion.

Puvustus ja tarpeistoa historia

Varhainen vatsatanssia puvustus koostui asennettu bra top, vyö, joka ratsastaa vähissä lonkat, ja sitten pitkä hame tai virtaavaa housut. Nämä ovat yleensä kuulu koristeita Luontoisetujen, kolikoita, jalokiviä, tai paljetteja. Tämä historiallinen ilme, ensimmäinen kuvattu on varhaisin vatsatanssijat, usein yhä käytössä.

Vatsatanssia historia myös esittelee monenlaisia ​​rekvisiittaa, joita käytetään kaikkialla maailmassa. American vatsatanssijat hyvin usein käyttää näitä, koska se lisää viihteeksi niiden esityksiä. Perinteisempää vatsatanssi studiot saattavat hillitä käyttö rekvisiitta, sen sijaan toivoen keskittyä enemmän fyysistä kurinalaisuutta ja taiteellisuus tanssin itse. Jotkut rekvisiitta saatat nähdä on käyttää viihde-pohjainen yrityksiä, kuten American ravintolat ovat faneja, sormi symbaalit, tambourines, miekat, käärmeitä, keppejä ja hunnut tai kevyt huivi. Nämä ovat kaikki valinnaisia ​​ja jätetään harkintaan koreografi ja tanssija.

Oppiminen taiteen ja historian

Voit oppia vatsatanssia monissa studioissa kaikkialla Yhdysvalloissa, ja monet ovat lyhyt historia takana veneet joten voit arvostaa ja saada yhteyttä sen pitkät linjaa perinne, joka on nyt todettu niin monissa eri kulttuureissa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha