Be Kind eläimille. Kuinka vaikeaa Että ???

Orvokki Kauppila Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 46 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
ole niin vaikea olla ystävällisiä eläimiä ...

Tämän vuoden virallinen "Be Kind Eläimet Week" vietetään toukokuun 2 8. Mutta aivan kuten Earth Day, on todettava ympäri vuoden. Tarkoitan, kuinka vaikeaa on se myötätuntoinen? Monissa tapauksissa on ystävällinen eläimiä on enemmän siitä, mitä et tee niitä kuin mitä teet.

Monet kokenut eläin kannattaa valita protestoidakseen KFC; levittämään sanaa spaying ja neutering; urheilu t-paita tai painike eläinystävällinen viesti; jakaa vegaani vähävaraisille; tai ottaa lukemattomia muita toimia, joilla eläimiä. Mutta jokainen, joka yksinkertaisesti ajaa ohi McDonald'sin ja tilaukset BK kasvis hampurilainen sijaan; ostaa putki Tomin Mainen hammastahnaa sijaan Colgaten tai Crest; valitsee soija, manteli, riisiä tai hamppu maitoa yli lehmänmaitoa; tai menee elokuva, konsertti tai eläinten vapaan sirkus eikä eläimen teko tai näyttely, on edelleen auttaa eläimiä epäsuorasti.

Helppo, eikö? Kun ihmiset ottavat vain hetken ja miettiä, miten heidän valinnat vaikuttavat eläimiä, he ymmärtävät, että se ei vie paljon vaivaa tehdä sellaista valintoja. Kun Al Goren elokuva, Epämiellyttävä totuus, tuli ulos, olin yllättynyt, että ei ollut mitään mainintaa menossa kasvissyöjä elokuvassa. Tarkoitan, Al Gore on älykäs; hän tietää, että lihantuotanto vahingoittaa ympäristöä. Mielestäni se, ironisesti, vain tuntui "hankalaa" hänelle mennä meatless ja kannustaa muita tekemään samoin. Mutta jokainen, joka on ollut ruokaostoksilla viime vuosina tietää, että on olemassa vegaani vaihtoehtoja kaikkina käytävällä, ja että valitaan vegaani elintarvikkeet on yhtä kätevä kuin valita syödä.

On paljon muita "ei-murskata" tapoja auttaa eläimiä. Ei mitään vaatia merkkejä, vetoomuksia, tai "iso tuotanto." Tarvitsetko uudet kengät? Pick kuin nahka niistä. Haluatko kumppani? Hyväksyä koira tai kissa suojaan tai rotu valmiusryhmä mieluummin kuin ostaa yksi turvakoti tai eläinkauppaan. Lahjoittamalla terveydelle hyväntekeväisyyteen? Anna julmuuden-vapaa yksi. Yksinkertainen!

Jotkut ihmiset sanovat, että se on "pitkäaikainen tapa" heidän syödä lihaa, ostaa eläimillä testattuja tuotteita, kulumista nahka- tai mitä olet, mutta kun he voivat tekosyitä, he näkevät, että on ystävällinen tulee nopeasti "tapa."

Joten, kun olen mielelläni nähdä teitä kaikkia siellä picketing McDonald'sin, ajaa anti-sirkus johtosäännössä tai vapaaehtoistyötä löytöeläintaloon tällä viikolla, kaikki pikku valintoja teet päivittäin auttaa tekemään suuri ero eläimille liian.

Mutta on yksi asia haluaisin kaikkien tehdä auttaakseen kannustaa ihmisiä olemaan ystävällinen: Välitä tämä viesti kaikille tiedät kuka voi ymmärtää, että ne eivät välttämättä tarvitse tehdä mitään "ylimääräistä" olla ystävällisiä eläimet. Jokapäiväisessä valintoja merkitystä entisestään.

Tietenkin, jos haluat olla "aktiivinen" eläimille-tällä viikolla ja ympäri vuoden-muilla tavoin, katso sivuston Take Action sivu. On myötätuntoinen ja tuottava "Be Kind Eläimet Week" kaikille!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Johannes Lampinen
  Like 4   Dislike 2

Sen pitäisi olla, "olla ystävällisiä Eläimet jokainen päivä"! Kiitos jakamisesta.

Jouni Koivu
  Like 4   Dislike 0

Se ei ole niin vaikeaa olla ystävällisiä otuksiin, varsinkin kun he ovat söpöjä. = ^. ^ =

Janika Linkola
  Like 3   Dislike 2

Ha, outo viikolla. Se saa ajattelemaan noin viisikymmentäyksi muut viikon aikana.

Topias Haanpää
  Like 5   Dislike 0

En vain tajua pisteen väärin eläimiä. Mielestäni on helpompi halata koira ja heittää ne kohdella kuin pahoinpiteli koiran.

Allan Sihvonen
  Like 1   Dislike 0

Jos voisin hyväksyä jokainen eläin maailmassa, olisin. Siihen asti, syön vegaani, allekirjoittamalla vetoomuksia, on ystävällinen eläimille näen, ja toivoen maailma tekee omalta osaltaan myös! GO VEGAN! smile

Kosti Heino
  Like 2   Dislike 1

Tarvitsemme keskeyttämään jalostukseen rotukoiria kunnes suurin kaikki tarhan koirien hyväksytään. Mennään numerot vähentää. Kuinka kauan se kestää? Joissakin yhteisöissä luvanvaraista kasvattaa pedigreed koira. Kuulostaa sääntelystä kunnes pidätte vaikutusta yli tarjonnan pedigreed koirien tarhan koirien. Miten olisi?

Emmi Saarinen
  Like 2   Dislike 1

Eilen Vietin viisi tuntia, seisoo kuuma aurinko, jossa ryhmä eläinten ystäviä mieltään edessä Petland ja pentu kaupunki, kaksi myymälää, jotka edelleen myydä pentuja. Halusimme ihmisten tietävän, että ei ole Äitienpäivä köyhille koirien loukkuun pentu myllyt, vain helvetillinen kärsimystä. Koskaan ostaa pennun päässä lemmikkieläinten tallentaa tai kasvattaja. Adoptoida suojaan tai pelastus ryhmä. Kun ostat näistä lähteistä, joka on ottanut pois mahdollisuus pelastus koira löytää kotiin.

Harri Kauppila
  Like 5   Dislike 2

Rakastan eläimiä ja kestä ajatellut, että julma heille !!!

Tommi Hakanpää
  Like 4   Dislike 2

Ole kiltti Animal viikko pitäisi aloittaa rauhanomaisten mielenosoitusten ulkopuolella Petstores että pitävät Puppymills liiketoimintaa. Ihmiset tarvitsevat lisää koulutusta Puppymills.That on, jos jokainen näistä söpö pikku koirat tulevat, jotka ovat näissä ikkunat. Olen edistäminen 2 pikku min-tapit että muutamia kivoja Kasvattaja luovutettiin tappaa Shelter, kun hän oli tehnyt heidän kanssaan. Olen työskennellyt niiden kanssa opettaa heille, että me ihmiset ole heidän vihollinen. Vain nähdä heidän pikku kasvonsa, kun he ovat ulkona kävely nurmikolla tuo kyyneleet silmiini. Kauhu ne on täytynyt asui vuosia tekee minut sairaaksi. Joten aion kunnioittaa kaikki koirat istuu kuolemaantuomittujen jakamalla lehtisiä niille ihmiset tulevat pentu myymälä miellyttää hyväksyä pelastus pup.My perhe on valmiina takuita rahaa, jos thats mitä se tekee, mutta aion tehdä hyvin rauhallinen protestoida.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha