Barkwheats: Se on Koiran elämää

Tekla Haanpää Heinäkuu 29, 2016 Miscellany 18 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos hyvä postitse. Kiitos Suuri info !! Kiitos !! Kiitos suuri suuri info! Kiitos, minun vauvat tarvitsevat tätä.

Barkwheats perustettiin palvelemaan tarkoitusta, eikä voittoa. Innoittamana niiden koirien ja halu tukea paikallista pienimuotoista, luonnonmukaisen maatalouden, tämä B Corp löytänyt kutsumuksensa koiran keksit. Rakeettomat, ravitsevia ja vähäinen vaikutus, nappulat ole koskaan ollut niin hyödyllistä. Aineosat huolella valittu niin, että ne saatavilla paikallisesti ja 95% ainesosista tulevat pienistä, naapuritilojen. Loput ostetaan käypään hintaan ja Barkwheats on tullut ensimmäinen reilun kaupan Certified lemmikki tuote - valtava saavutus. Näin kuluttajat voivat tehdä niiden arvot koko heidän laajennettu lemmikki perheilleen.

Ulkopuolella tutkia panos, tämä järjestö on huolellisesti tuotantoaan. Kahden vuoden kokemus, ne ovat kärjessä tämän nopeasti kasvava teollisuudenala. Pakkaus on 100% kompostoitavia jossa kierrätetään laatikko ja biohajoava pussi. Lisäksi kaikki tulostus tapahtuu kierrätyspaperille ja laitos kompostimulta, kierrättää ja vähentää sähkön käyttöä läpi CFL sipulit ja energiatehokkaiden laitteiden. Paikallinen tuotanto leikkaa kuljetuskustannuksia ja kanavat resurssit takaisin yhteiskuntaan. Huolellisella suunnittelulla ja kokonaisvaltaista liike lähestymistapa, Barkwheats on valettu itsensä todellinen kolmikantainen liiketoimintaa.

Organisaatio tuli varmennettu B Corp tukemaan ihanteellinen uuden liiketoimintamallin ja erottaa itsensä greenwashing yritysten kasvava ongelma teollisuudessa. Lisäksi Barkwheats halusi liittyä suurempaa yhteisöä samanhenkisten liikemiehet. Omistaja Chris Roberts toteaa, "Business on tehokkain asia maailmassa juuri nyt." On tärkeää hyödyntää tätä valtaa ja ajaa muutosta. Suuri yhteisö tavoittaa neuvoa on ollut korvaamaton ja jotain, josta hän on todella kiitollinen.

Barkwheats kasvaa eksponentiaalisesti ja pyrkii jatkossakin tehdä niin myös tulevaisuudessa. Äskettäin asennat uusia uunit, tuotanto pystyy laajentamaan 80 laatikkoa päivässä 160 tunnissa. Tämä ei ainoastaan ​​avointen markkinoiden viljelijöille mutta parasta tarkoittaa, "Paljon, paljon enemmän onnellinen koiria!" From valistaa kuluttajia rakentamaan harjoittavat ja pitkäaikaiset suhteet viljelijöiden, tämä B Corp tarjoaa ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa lemmikkieläinten kohtelee. Kutsumme sinut parasta tietää ja tukea Barkwheats.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Roosa Hietanen
  Like 3   Dislike 2

Kiva artikkeli- Syötän grainfree meatbased nappulat, ja taipumus käyttää sitä hoitoon samoin.

Essi Äijälä
  Like 2   Dislike 1

Hyvää työtä ... voimme käyttää enemmän yrityksiä tällaista jos ajattelua.

Neea Jussila
  Like 3   Dislike 0

wow hyvin tietoa ... eläimet ovat yhtä tärkeitä kuin ihmiset, kun se tulee paras niistä ... Mielenkiintoinen artikkeli. Kiitos jakaa X

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha