Banned Amerikassa: 7 Things You Can not Tuokaa ulkomailta

Minna Haapakoski Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tuo takaisin matkamuisto on hyvä tapa muistaa elämänsä matkan, mutta jos olet ulkomailla, voit keskeyttää ennen heität että muistoesine matkalaukkuun. Vaikka monet tuotteet ostat muissa maissa voidaan tuoda takaisin Amerikkaan ilman ongelmia, kourallinen kohteita ovat menossa aiheuttaa nostaa punainen lippu kun menee läpi Yhdysvaltojen tulli. Jotkin kohteet ovat kiellettyjä suoraan, kun taas toiset vaativat erityistä lupaa tuoda kotiin. Tässä on seitsemän kohdetta, että matkustajat eivät saa ottaa tuoda takaisin Yhdysvaltoihin.

1. Absinthe

Ns vihreä keiju ei enää kielletty Yhdysvalloissa, mutta se ei tarkoita sitä, voit välttämättä tuoda pullon takaisin teidän ulkomaanmatka. Mikä tahansa absinthe otat läpi Yhdysvaltain tulli on oltava "thujone-vapaa." Lisäksi "termi" absintti "ei voi olla tuotenimi; termi "absintti", eivät yksin riitä merkinnöissä; ja taidetta ja / tai grafiikkaa ei voi heijastaa kuvia hallusinogeenisten, psykotrooppisia tai mielialaan vaikutuksia, "mukaan Yhdysvaltojen tulli- ja rajavartiolaitos.

2. Tuotteet on valmistettu norsunluusta

Tallenna norsuja, ja ohittaa norsunluun matkamuistoja. Ei vain norsunluu salametsästyksen vakava ympäristöongelma, teidän rihkama tai koruja on kielletty Yhdysvalloissa ilman erityislupaa ellei se antiikkisen tai valmistettu Warthog norsunluun.

Kaupankäynti muiden uhanalaisten eläinten ja kasvien tuotteiden on kielletty ilman lupaa. Joka sisältää kaiken Rhino sarvet aurinkolasit on valmistettu merikilpikonna kuoret. Voit ottaa yhteyttä Yhdysvaltain Fish and Wildlife Service lisätietoja tuontia eläintuotteiden tai elävien eläinten.

3. Haitin eläinten piilota rummut

Kyllä, tämä on aika erityinen. Mutta koska menneisyys tapauksessa ihon pernarutto, Haitin eläinten piilota rummut ovat kiellettyjä, elleivät ne on erityisesti käsitelty poistaa infektioriskin. Animal-piilota rummut muualta maailmassa, kuten Afrikassa, ovat OK tuoda kotiin, vaikka Yhdysvaltojen tulli- varoittaa, että ne erät, kuljettaa pieni infektioriski.

4. Tietyt autot

Ulkomaiset ajoneuvot, jotka eivät täytä Yhdysvaltojen turvallisuus- ja päästönormien ei voi tuoda maahan, ellet ryhtyä toimiin, jotta ne olisivat noudattamista. Sinun täytyy työskennellä rekisteröity maahantuoja tehdä tämän, ja se voi olla kallis ja pitkällinen prosessi. Poikkeuksia myös olemassa tiettyjä keräilijä ajoneuvoihin, jotka ovat ainoastaan ​​show ja näyttö, vaikka autojen määrä, jotka kuuluvat tähän luokkaan ovat melko rajalliset. Autoja, jotka ovat yli 25-vuotiaat voivat myös tuoda, vaikka rekisteröinti voi olla vaikeaa riippuen valtion lakeja.

5. antiikin esineitä

Amatööri arkeologit ottamaan vaarin: tuominen esineitä ja kulttuuriomaisuuden ulkomailta voi hyvinkin olla laitonta. Intiaani esineitä Kanadasta, esikolumbiaanista esineitä Keski- ja Etelä-Amerikassa, ja tietyille Irakin esineitä ovat kiellettyjä kohteita yhdessä taidetta, antiikkia, ja esineitä, jotka on varastettu.

Toinen asia pitää mielessä: Vaikka et ole kielletty tuo erä osaksi Yhdysvaltain, se ei tarkoita paikka olet vierailulla voit ottaa kohteen pois maasta ensiksi. Ja jos olet ostamasta pintapuolisena jälleenmyyjältä, ei ole mitään takeita arvokasta matkamuisto on todistusvoimainen.

6. Liha

Lihaa, onko se luonnonvaraisen riistan, nykivä, tai jopa keitto sekoita kana lihalientä, on kielletty monissa olosuhteissa. Makkaraa, pekonia, ja jotkut suolatut lihat ovat kaikki kiellettyjä luetteloon. Jotkut lihavalmisteet voidaan sallia, jos ne keitetään, on säilyvä pakkaus, eikä maasta vaikuttaa sairauden kuten lintuinfluenssa tai hullun lehmän taudin.

7. Kinder Munat

Kinder Munat ovat eräänlainen karkkia featuring pieni lelu koteloitu maitosuklaa. Munat on kielletty jo vuosia, koska lelut aiheuttaa tukehtumisvaaraa pienille lapsille. Mutta munat ovat laillisia monissa maissa, ja ihmiset yrittävät usein hiipiä ne takaisin Yhdysvaltoihin, varsinkin juhlapyhien tienoilla. Mutta jos Yhdysvaltain Tullivirkailijat löytää niitä, he eivät epäröi tarttua oman makeita herkkuja.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Olet ehkä ole kuullut
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha